Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Soigneringsmedarbejder/ Rengøring

Hvis du kan stå inde for vores 3 kerneværdier som er Nærvær, Trivsel, Ærlighed og sætter en ære i god service, så har vi brug for dig!

Rengøringen er en vigtig del af den samlede gæsteoplevelse i LEGOLAND®. Vi kommer hele vejen rundt i parken – også i hjørnerne. Vi arbejder oftest inden gæsterne kommer ind i parken, men har også vagter i løbet af dagen, hvor vi servicerer parkens toiletter samt de ad hoc opgaver der kræver vores service. Det er vigtigt, at kunne møde parkens gæster og kollegaer med et smil og være klar til at yde en god service med et smil på læben samt være bevist omkring leveringen af en høj kvalitet i sit arbejde. Der kommer ikke nogen og gør rent efter os.

Alliance+ er en ekstern leverandør af rengøringen i LEGOLAND® og vi sætter en stor ære i at have glade samt dygtige medarbejdere. I Alliance+ er vi beviste omkring vores medarbejdere, og at det er dem, der leverer en høj kvalitet i form af god service og rengøring i det daglige. I Alliance+ arbejder vi derfor alle efter 3 kerneværdier:

  • Nærvær
  • Trivsel
  • Ærlighed

Som soigneringsmedarbejder står du for den daglige soignering i parken. Du indgår i et team på 4 ude der har deres daglige gang i parken, herunder:

  • Toiletter
  • Butikker
  • Restauranter og spisesteder

Hvis du vil være en del af Alliance+ og LEGOLAND®, er det vigtigt, at du er fleksibel og klar til at møde i tidsrummet fra 9.00 til 21.00. Du er vant til at tage fat og ikke er sart. Du er selvstændig og kan se, når noget trænger til at blive gjort rent. Når du møder gæsterne, er du smilende, udadvendt og selvfølgelig klar til at yde en ekstraordinær god service.

Vi kan til gengæld tilbyde dig et job i usædvanlige og spændende omgivelser samt gode kolleger i en afdeling, hvor det at være der for hinanden spiller en væsentlig rolle. Der er tale om deltidsstillinger, hvor timetallet ligger mellem på 24,5 timer i gennemsnit pr. uge. Din vagtplan er kendt for hele sæsonen hvor der vagtplaneres med fri hver 2. weekend.

Som ansøger skal man kunne fremvise en straffeattest, være fyldt 18 år, kunne gøre sig forståelig på dansk, dog sætter vi også stor pris på hvis man kan flere sprog, da vi møder mange turister i det daglige. Det er ikke et must, at du har bevis på du kan gøre rent, men som udgangspunkt søger vi personale som kender til rengøring og servicering af kunder.

Stillingen er til snarlig start og med ophør den 28. oktober 2018


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her