Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Soldaterhjemsassistent med stedfortræderfunktion

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329827492Phoenix-7a17c1db12018-06-12T00:00:00Soldaterhjemsassistent med stedfortræderfunktion

Drømmer du om et meningsfuldt job med mennesker i en kirkelig kontekst? Så er du måske allerede godt på vej ved at blive vores nye kollega i Skive.

Soldaterhjemslederen og den kommende medarbejder arbejdet tæt sammen for at sikre den daglige drift, herunder at soldater og de ansatte volontører oplever en tydelig sammenhæng i det vi gør, og det vi siger. KFUMs Soldatermission er inde i en spændende udvikling, og vi ønsker at styrke vores team i Skive med en nøglemedarbejder som er stærk på samarbejde og relationer.

Vi søger en medarbejder, som kan tænke hele vejen rundt om opgaverne i forhold til vores kerneopgave, som er at være et kristent hjem for soldater og veteraner uanset rang, køn og religiøs overbevisning.

Om dig
Hvem er du?

  • Du er kristen, og kan identificere dig med, og vil arbejde aktivt ud fra KFUMs Soldatermissions værdier
  • Du har evt. en relevant faglig uddannelse, som kan komme i spil i det daglige
  • Du har overblik og gerne en solid erhvervserfaring i rygsækken
  • Dine spidskompetencer ligger inden for enten køkken/ madlavning, butiksdrift, kontor eller vedligeholdelse
  • Du kan arbejde selvstændig, men samtidig være rummelig i forhold til at arbejde i teams


Vi tilbyder

Daglige driftsopgaver på soldaterhjemmet
Et spændende og afvekslende arbejde, hvor ikke to dage er ens
Kollegial sparring

Løn- og ansættelsesforhold

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til KFUMs Soldatermissions interne lønregulativ.
Aftenarbejde inkl. hver anden søndag, samt lidt weekendarbejde må påregnes.

 

2018-06-30T00:50:50.737 Drømmer du om et meningsfuldt job med mennesker i en kirkelig kontekst? Så er du måske allerede godt på vej ved at blive vores nye kollega i Skive. Soldaterhjemslederen og den kommende medarbejder arbejdet tæt sammen for at sikre den daglige drift, herunder at soldater og de ansatte volontører oplever en tydelig sammenhæng i det vi gør, og det vi siger. KFUMs Soldatermission er inde i en spændende udvikling, og vi ønsker at styrke vores team i Skive med en nøglemedarbejder som er stærk på samarbejde og relationer. Vi søger en medarbejder, som kan tænke hele vejen rundt om opgaverne i forhold til vores kerneopgave, som er at være et kristent hjem for soldater og veteraner uanset rang, køn og religiøs overbevisning. Om digHvem er du? Du er kristen, og kan identificere dig med, og vil arbejde aktivt ud fra KFUMs Soldatermissions værdier Du har evt. en relevant faglig uddannelse, som kan komme i spil i det daglige Du har overblik og gerne en solid erhvervserfaring i rygsækken Dine spidskompetencer ligger inden for enten køkken madlavning, butiksdrift, kontor eller vedligeholdelse Du kan arbejde selvstændig, men samtidig være rummelig i forhold til at arbejde i teams Vi tilbyder Daglige driftsopgaver på soldaterhjemmetEt spændende og afvekslende arbejde, hvor ikke to dage er ensKollegial sparring Løn- og ansættelsesforhold Løn- og ansættelsesforhold i henhold til KFUMs Soldatermissions interne lønregulativ.Aftenarbejde inkl. hver anden søndag, samt lidt weekendarbejde må påregnes.11Jobnet7a17c1db100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-06-29T00:00:0000010EuropaDanmarkEuropaDanmarkJyllandVestjyllandHolstebroEuropaDanmarkJyllandVestjyllandSkiveEuropaDanmarkJyllandMidtjyllandViborg3281090FONDEN FOR KFUM'S SOLDATERMISSION I DANMARK11Brårupvej 1557800SkiveDKDanmark0birthe@kfums-soldaterhjem.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent585658JobNet48366211000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=7a17c1dbhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=7a17c1dbhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=7a17c1db&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=7a17c1db&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/4.jpgSom medarbejder hos FONDEN FOR KFUM'S SOLDATERMISSION I DANMARK bliver du en del af et godt arbejdsmiljø og bliver dagligt mødt af nye spændende udfordringer.12007991Dansk3Læse/ tale18Hotel og restauration355489528Birthe Andersonbirthe@kfums-soldaterhjem.dkDKDanmarkDKDanmarkda-DK