Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Solsideskolen søger fast lærer

Privatskolelærer – Solsideskolen – Privatskolen i Nørresundby

Er du super engageret, og har du lyst til at være en del af vores dygtige lærerstab?

Brænder du for dit linjefag dansk, og har du en stor interesse for musik – meget gerne som linjefag, så er det måske lige dig, vi står og mangler.

Vi er en veletableret og traditionsrig privatskole, der som fri grundskole selv har mulighed for at tilrettelægge såvel elevers som ansattes skoledag.

Hverdagen præges af stort engagement og glæde – ved såvel ansatte som elever – og undervisningen er præget af høj faglig kvalitet.

Solsideskolen har 226 elever fordelt på 0. – 9. klasse, og vi er 15 lærere, 5 pædagoger og 6 TAP´er. Vi er en attraktiv skole, som oplever stor søgning. Vores fysiske rammer, det overskuelige elevtal og den lave klassekvotient (max. 20/22 elever) udnyttes til at fremme børnenes trivsel og tryghed, så der skabes de bedste forudsætninger for læring, udvikling og dannelse.

Vi søger en lærer med tiltrædelse pr. 1. august, som kan varetage såvel danskundervisning som klasselærerfunktion i 1. klasse og desuden har stor interesse for at være med til at udvikle det musiske miljø på skolen - herunder blandt andet fællessamlinger og kor.

Vi tilbyder:

 • en fast lærerstilling med en beskæftigelsesgrad på cirka 70 %
 • en god og traditionsrig skole med dygtige, engagerede og hjælpsomme kolleger, positive og dejlige elever samt stor opbakning fra engagerede forældre
 • mulighed for vikartimer i såvel skole- som SFO-delen

Vi forventer, at du:

 • er linjefagsuddannet i dansk (indskoling)
 • er linjefagsuddannet i musik eller har tilsvarende kvalifikationer
 • har mod på opgaven som dansk- og klasselærer i 1. klasse
 • brænder for arbejdet med musik
 • er visionær og iderig, så du kan være med til at udvikle det musiske miljø på skolen
 • har mod på at undervise i mindst ét af fagene: billedkunst og n/t i få ugentlige timer
 • er positiv og dygtig såvel relationelt som fagligt, didaktisk og pædagogisk
 • ønsker at blive en del af skolen og er indstillet på et engageret og positivt samarbejde med forældre, elever og kolleger

Besidder du ovennævnte kvalifikationer, og er du oprigtig interesseret i jobbet, så er du meget velkommen til at komme til en kort, coronavenlig rundvisning på skolen mandag d. 10. maj fra kl. 15.00. Det er et krav, at du tilmelder dig rundvisningen ved at kontakte os telefonisk senest onsdag d. 5. maj kl. 12.00. Rundvisningen kommer til at foregå i mindre grupper, og det forventes, at du bærer mundbind eller visir. Du vil her kunne høre mere om skolen, og der er mulighed for at få besvaret de spørgsmål, du måtte have.

For yderligere oplysninger og tilmelding til rundvisning kontakt viceskoleleder Heidi Kanstrup eller skoleleder Marie Bruhn Breum på 98172340.

Ansøgning med relevante bilag fremsendes i én sammenhængende PDF-fil elektronisk på: kontoret@solsideskolen.dk – gerne som sikker mail – mærket ”Ansøgning lærer”.

Ansættelsesdato d. 1. august 2021.

Ansøgningsfrist d. 12. maj 2021 kl. 10.00.

Ansættelsessamtaler afholdes umiddelbart herefter.

Personer på særlige vilkår kan søge stillingen.

Ansættelse sker i henhold til ”Organisationsaftale for lærere og børnehaveklasseledere ved frie grundskoler samt efterskoler og frie fagskoler” og ”Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation”


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.