Solution Architect

Effektiv Rekruttering søger for Cambio Healthcare Systems A/S

Solution Architect

Vi søger en erfaren IT-arkitekt, som kan kommunikere klart med både forretningen og udviklere, og som brænder for at arbejde med sundhed og teknologi.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med de meget dygtige og engagerede udviklere og projektledere, der skal implementere dine tanker og ideer. Du samarbejder tæt med dine Solution Architect kolleger med reference til Programchefen.

Ansvar og Opgaver

Som Solution Architect får du medansvar for løsningens arkitektur og for overholdelse af standarderne inden for området – og du har overblikket over den samlede løsning og teknologianvendelsen.

Du er sparringspartner for vores product managers og projektledere. Du bidrager til arkitekturudviklingen som den, der sikrer en stærk kobling mellem den kliniske verden og it-systemet ved at bygge bro mellem bruger, teknologi og proces. Som en del af det, er det også din opgave at dokumentere og formidle arkitekturrammen til samarbejdspartnere og interessenter internt som eksternt.

Som Solution Architect hos Cambio Healthcare Systems får du mulighed for at sætte dit direkte præg på fremtidens digitale sundhedssektor ved at deltage i design og specifikation af nye løsninger og integrationer oven på vores moderne, fleksible og åbne sundhedsplatform. Du vil få mulighed for at arbejde med en spændende vifte af forskellige teknologier og standarder.

Kompetencer

Du har en relevant akademisk uddannelse kombineret med en betydelig erfaring med arkitekturarbejde. Du er faglig og metodisk stærk, og du har øje for detaljen uden at glemme helheden. Du kan arbejde selvstændigt og struktureret. Du skaber gode samarbejdsrelationer til både interne og eksterne interessenter gennem din flair for kommunikation både skriftligt og mundtligt.

Det vil være en fordel hvis du tidligere har arbejdet med arkitektur af store og komplekse it-systemer inden for sundhedsområdet, og at du har erfaring med at indgå i udviklingsprojekter - herunder brugen af forskellige udviklingsmetoder, teknologier og standarder.

Motivation

Motiveres du af at arbejde i en virksomhed, som er præget af ønsket om at gøre en virkelig forskel. Motiveres du af at arbejde sammen med dygtige kolleger, hvor det vægtes højt, at alle har det godt. Motiveres du tillige af et job i en virksomhed, som er helt afgørende for at sundhedssektoren har mulighed for at opnå mange af sine mål i fremtiden - Så send os en ansøgning.

Du vil få afgørende indflydelse på løsningen, og du vil blive støttet af en kompetent og tillidsfuld ledelse. Løbende videreuddannelse m.m. er højt på dagsordenen.

Løn

Løn m.m. vil blive forhandlet på et attraktivt niveau, der modsvarer stillingens krav og betydning.

Ansøgning

Effektiv Rekruttering bistår Cambio Healthcare Systems A/S ved denne rekruttering. Effektiv Rekruttering vil ikke videregive den enkelte kandidats identitet uden forudgående aftale. For yderligere informationer om stillingen er du velkommen til at kontakte John Holck, e-mail jh@erhr.dk, tlf. +45 2424 8086 eller Palle Hansen, e-mail ph@erhr.dk, tlf. +45 2129 7194 for yderligere information.

Fremsend venligst ansøgning og CV via vores online ansøgningsformular i højre side.

Ansøgningerne behandles løbende og tiltrædelse ønskes snarest muligt.

Ansøgningsfrist: SNAREST MULIGT


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Azure Cloud Infrastructure Architect

Nielsen og Wadsbach

Favrskov
Er du knivskarp på Azure og Microsofts Cloud teknologi, så kan det være lige dig, vores kunde står og mangler som Azure Cloud Infrastructure Architect til deres Cloud & Infrastructure team Virksomheden Vi søger for kunde, som er i vækst, flere Micro...
Indrykket:15. marts 2018
Udløbsdato:9. maj 2018

IT-arkitekt - til at vise retning og vision

BrainSearch Network

Favrskov
Sidder du i dag som Lead Developer og trænger til flere udfordringer Kunne du se dig selv som løsningsarkitekt, der kan sikre, at virksomhedens IT-arkitektur udvikler sig frem mod øget skalerbarhed, stabilitet og tilgængelighed, så er det dig, vi sø...
Indrykket:16. april 2018
Udløbsdato:11. juni 2018

IT-arkitekt med fokus på Cloud 966894

Aarhus Universitet

Aarhus
Om jobbetAarhus Universitet (AU) søger en erfaren IT-arkitekt til at indgå i arbejdet med at udnytte de muligheder, som Cloud-teknologierne tilbyder. Du vil indgå i et team af andre IT-arkitekter, og I vil sammen løfte en bred samling af IT-arkitekt...
Indrykket:16. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Java Architect for major defence product

SYSTEMATIC A/S

Aarhus
Would you like to build a bridge between domain experts and experienced developers? Are you passionate about solving complex software challenges? Do you want to make a difference for soldiers in the field? Then you now have the opportunity to become...
Indrykket:27. marts 2018
Udløbsdato:22. maj 2018

Senior IT Architect - Inbound Logistics, Aarhus

ARLA FOODS AMBA

Do you have experience as an IT Architect within the area of Inbound Logistics (raw material) processes - covering: Strategical and Operational Transportation Route PlanningOperational Transportation Execution and Data collection Balancing and alloc...
Indrykket:28. februar 2018
Udløbsdato:25. april 2018