SoMe Manager søges!

Traffic Lab søger en SoMe Manager med masser af gåpåmod, der er klar på at løfte vores SoMe annoncering til nye højder og lære mere om avanceret SoMe markedsføring.

Som SoMe Manager vil dine opgaver bestå af at opsætte kampagner, optimere kampagner, følge op på statistikker og mange andre opgaver inden for Facebook-, Instagram-, og Twitter-annoncering.

Du vil indgå i et mindre team, og det er derfor vigtigt, at du har en vis erfaring med især Facebook-annoncering.

Vi er et affiliate marketingbureau med speciale i online gambling, og søger derfor en SoMe Manager, som er frisk på at kaste sig ud i en branche som er ukendt for de fleste.

Stillingens opgaver:

 • Opsætte kampagner, samt optimere og analysere dem
 • Arbejde med SoMe retargeting på tværs af platforme
 • Udarbejde nye idéer til kampagner (både banner- og video kampagner)
 • Avanceret analyse og split-testing

Hvem er du?

 • Du har tidligere arbejdet med Facebook Business Manager
 • Du har tidligere arbejdet med Facebook Pixels, budstrategier og AB split-testing.
 • Du trives med at have mange bolde i luften
 • Du har et godt marketing- og analytisk øje
 • Du er dygtig til at arbejde sammen med andre
 • Du er lærenem og vil hele tiden lære mere
 • Du er yderst ansvarsfuld og føler dig komfortabel med at arbejde med store marketingbudgetter.
 • Din uddannelsesbaggrund er ikke altafgørende

Hvis din profil ikke matcher 100% på vores ønsker, er du meget velkommen til at søge om jobbet alligevel. Det kan jo være, at du besidder nogle andre kvaliteter, som vi slet ikke var klar over, at vi manglede.

Om os

Traffic Lab er et affiliate marketingbureau indenfor online gambling-branchen. Vores speciale er at formidle spillere til en bred vifte af online casinoer og betting-sider både i Danmark og internationalt. 

Vores kontor ligger i hjertet af København, i Store Kongensgade. På arbejdspladsen bliver du en del af en uformel kultur, hvor vi udover at arbejde hårdt også har plads til at have det sjovt og socialt. 

Se mere info om os på www.trafficlab.dk

Praktisk

Stillingen er fuld tid, og foregår på vores kontor i Store Kongensgade i København. Løn forhandles efter kvalifikationer.

Du bedes sende din ansøgning til: applications@trafficlab.dk

Skriv ”Facebook Manager” i emnefeltet. 

Ansøgningsfrist den 15/02/2018

Vi glæder os til at høre fra dig!


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:11. januar 2018
Udløbsdato:6. marts 2018

Marketing Specialist - Finland

SITEIMPROVE A/S

Are you our new Finnish Marketing Superstar? Copenhagen based Siteimprove is looking for a bright and energetic team player to join our Finnish team. As our new full-time Marketing Specialist, you will be responsible for ensuring the ongoing success...
Indrykket:11. januar 2018
Udløbsdato:6. marts 2018

Marketing Specialist - Norway

SITEIMPROVE A/S

Are you our new Norwegian Marketing Superstar? Siteimprove is looking for a bright and energetic team player to join our local Norwegian team. As our new full-time Marketing Specialist, you will be responsible for ensuring the ongoing success and br...
Indrykket:11. januar 2018
Udløbsdato:7. marts 2018

Er du vores nye Facebook-nørd?

The marketing Guy ApS

Er du vores nye Facebook-nørd?Vi søger en skarp og analytisk person til at blive en del af vores team af Facebookkonsulenter. Hos The Marketing Guy har vi et naturligt talent for at fortælle historier og en kæmpe passion for analyser, data, splittes...
Indrykket:18. januar 2018
Udløbsdato:14. marts 2018

Kommunikation med kunder, opfølgning og præsentation

BioDry IVS

Et opstartsselskab (med lys fremtid) søger en telemarketer og præsentant. Opstart periode betaling baseret på provision, med gode chancer for at fortsætte som en fuldtidsansat. - BIODRY - den naturlige løsning til nem og effektiv fjernelse af stigen...
Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:21. marts 2018

Global CRO/Analytics Specialist

Autobutler

Want to be an integral part of taking Autobutlers optimisation and customer journey to the next level? In Autobutler, we continuously expand our Marketing team and we are now searching for a person, who can define and optimize the foundation for cre...