Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SoMe-manager til Kommunikationsafdelingen på Statens Naturhistoriske Museum

Har du et godt kendskab til sociale medier, et højt ambitionsniveau og næse for den gode historie, så er du måske vores nye SoMe-manager.

Om stillingen

Museets sociale medier er i disse år inde i en positiv udvikling, hvor både kvantitet og kvalitet har fået et kraftigt løft. Vi vil gerne fortsætte den gode udvikling og søger derfor en SoMe-manager, som i 2021 kan drive museets sociale medier, så de fortsat udvikler sig og understøtter museets brandopbygning.

Som SoMe-manager har du ansvaret for at udarbejde, tilrettelægge og publicere indholdet på alle museets sociale medier. Det er dig, der skriver, fotograferer og uploader indholdet. Kreativitet, en sikker pen, øje for den gode historie og æstetisk sans er derfor blandt nøgleordene. Da vi hele tiden ønsker at forbedre og optimere vores SoMe-indsats, forventer vi, at du kan bruge relevante analyseværktøjer som Google Analytics og Facebook Business Manager.

Det er museets vision at styrke forbindelsen mellem mennesker og natur. Du har derfor en interesse for naturen og naturvidenskab og forstår vigtigheden af at få dette kommunikeret ud.

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.:

  • Planlægge, producere, publicere og overvåge indhold på museets sociale medier
  • Planlægge, producere og publicere markedsføringskampagner på digitale platforme, især Instagram og Facebook, i samarbejde med museets marketingansvarlig
  • Evaluere og afrapportere på både organisk og betalt indhold
  • Deltage i koordinationen af den samlede kommunikationsindsats i samarbejde med resten af kommunikationsafdelingen og andre afdelinger på museet
  • Redigere og uploade indhold på museets hjemmeside
  • Udarbejde tekster til web og nyhedsbreve samt diverse ad hoc-opgaver.
Vores forventninger

Du har en relevant kandidatuddannelse inden for kommunikation samt erfaring med sociale medier, meget gerne fra en kulturinstitution. Da en række opgaver vil foregå i CMS’et Obvious, ser vi gerne, at du har stor erfaring med dette, ligesom kendskab til Statens Naturhistoriske Museum og Københavns Universitet vil være en fordel. Evnen til både at arbejde selvstændigt og være en del af et samlet hold hører til blandt de personlige egenskaber, der lægges vægt på.

Stillingen er forankret i museets kommunikationsafdeling, og du referer til Kommunikationschefen. Den ugentlige arbejdstid er 32 timer. Stillingen er tidsbegrænset med udløb 31. december 2021.

Ansøgningsfrist er 15. februar 2021. Vi læser løbende ansøgninger og indkalder løbende til samtale. Tiltrædelse den 15. februar 2021 eller snarest muligt derefter.

Om os

Naturhistoriske museer har aldrig haft større betydning, end de har i dag. Vores planet er beboet af millioner af levende arter. Men i dag har en enkelt art magten til at ændre livet på Jorden fundamentalt. Skal vi finde løsninger på de store udfordringer, som verden står over for, kan det kun ske ved, at vi forandrer lokalt, samarbejder internationalt og deler den viden og de ressourcer, som vi i fællesskab besidder.

Visionen for Statens Naturhistoriske Museum er at styrke forbindelsen mellem mennesker og natur. Vi vil inspirere, engagere og give alle mulighed for at nyde, forstå og passe på naturens mangfoldighed. I de kommende år bygger vi et nyt nationalt hovedmuseum for naturhistorie, der forventes at åbne for publikum i 2024. Den nye museumsbygning får beliggenhed i Botanisk Have i hjertet af København og vil rumme state-of-the art laboratorier, enestående videnskabelige samlinger, nye udstillinger samt faciliteter til undervisning. Det er vores ambition, i løbet af de næste tre år, at ændre opfattelsen og brugen af naturhistoriske museer og herigennem styrke forbindelsen mellem mennesker og natur.

Løn og ansættelsesforhold

Ansættelsen sker som akademisk medarbejder i henhold til overenskomst for Akademikere i Staten, og den ugentlige arbejdstid er gennemsnitligt 32 timer. Aflønning i henhold til AC-overenskomst er anciennitetsbestemt og udgør for tiden mellem kr. 22.680 og kr. 27.636 om måneden (ved 32 timer ugentlig) eksklusiv pension. Der vil være mulighed for forhandling af yderligere tillæg efter kvalifikationer.

Din ansøgning

Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en elektronisk ansøgning med bilag via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget) senest [deadline].

Universitetet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Yderligere information
Du kan læse mere om Statens Naturhistoriske Museum på www.snm.ku.dk. Yderligere spørgsmål til stillingen kan rettes til Chef for kommunikation og fundraising Rikke Sanderhoff Mørch på 3050 6621.

Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet – SCIENCE i kort form – er landets største naturvidenskabelige forsknings- og uddannelsesinstitution med 4.000 ansatte og 9.700 bachelor- og kandidatstuderende fordelt på 12 institutter. Fakultetet har et årligt budget på ca. 3 mia. kr.

Læs mere om Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på http://www.science.ku.dk/.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.