Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SOMMERFERIE VIKARER

Vil du oplæres i respirator eller bipap?

Vi søger vikarer til vores respiratorbrugere på Sjælland, der har lyst og mod på at blive oplært i respiratorovervågning. Du kommer på oplæringsvagter, og slutter oplæringen af med et afsluttende kursus på Respirationscenter Øst (RCØ) på Glostrup Hospital, hvor du testes i din praktiske og teoretiske viden samt modtager ansvarsundervisning. Herefter er du certificeret respiratorisk hjælper.

Som respiratorhjælper overvåger du vores brugere som bor hjemme, og er i respiratorbehandling alle døgnets 24 timer. Vagterne er oftest 12-timersvagter, så du skal være klar på både at arbejde i dag- og nattetimerne.

Vores brugere er oftest patienter der har ALS eller sklerose, eller som ved en ulykke er blevet tetraplegikere. Det er vigtigt, at du som handicaphjælper er godt rustet til opgaven, og at du har en god situationsfornemmelse for, hvornår du skal være på og hvornår du skal trække dig.

Nogen brugere har brug for ren overvågning, andre har også brug for hjælp til personlig pleje, ledsagelse o.lign.

Som freelance vikar har du selv indflydelse på hvornår du kan tage vagter. Der er dog en forventning om at, ved at få denne oplæring, kommer man til at træde meget til og være fleksibel i forhold til hvor langt man kører for vagterne.

 

Om dig:

  • Du er ansvarsfuld.
  • Du er fleksibel, og har mod på at arbejde i weekender/helligdage.
  • Du har mod på at møde forskellige brugere med forskellige behov.
  • Du har en god fornemmelse for hvornår du skal være på, og hvornår du skal trække dig.
  • Du har kørekort, og gerne egen bil.
  • Du har erfaring med pleje og lift.

 

Søg jobbet via: https://www.formidlingen.dk/ledige-jobs.aspx?id=79355


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her