Sommerferieafløsere og weekendmedarbejdere til Agerbo

Døgn og Familiestøtte Herning - Agerbo

Er du i gang med en pædagogisk uddannelse eller lignende og kunne du tænke dig et studierelevant job med mulighed for at være sammen med skønne børn og dygtige kolleger? Så er det måske lige dig, vi mangler som sommerferieafløser eller fast weekendmedarbejder på afdeling Agerbo.

Agerbo er en del af Døgn og familiestøtte Herning (DFH) og er et pædagogisk døgn- og aflastningstilbud til børn og unge med gennemgribende udviklingsforstyrrelser, der har brug for pædagogisk støtte og guidning i alle dagligdagens gøremål. Der er brug for tydelige voksne, der kan guide og skabe forudsigelighed i hverdagen med særligt tilrettelagt støtte- og kommunikationssystemer.
Agerbo er beliggende Haugevej 25, 7400 Herning i skønne omgivelser med masse af mulighed for udfoldelse.

Vi vægter at kunne levere et højt fagligt tilbud til børn og unge, som bor eller er i aflastning hos os. Vi arbejder ud fra et grundlag, der sikrer høj faglig kvalitet. Du vil gennemgå et introduktionsprogram, hvor du skal deltage i introdage samt læres op i opgaverne efter vores introduktionsmateriale.

Sommerferieafløsere – Du ansættes på et fast timetal i to-tre måneder hen over sommeren. Du vil blive tilknyttet ét team, og du vil blive oplært i teamets børn og unge, som du vil have med at gøre, når du er på arbejdet. Har du erfaring med børn og unge med gennemgribende udviklingsforstyrrelser eller kunne du tænke dig at få det? Er du pædagog eller har en anden sundhedsfaglig uddannelse? Eller læser du til pædagog eller andet relevant? Så får du her mulighed for at få studierelevant erfaring.

Fast weekendmedarbejdere - Har du erfaring med børn og unge med gennemgribende udviklingsforstyrrelser, eller kunne du tænke dig at få det? Er du pædagogstuderende eller under anden relevant uddannelse, så får du her mulighed for at få studierelevant erfaring.
Du vil blive tilknyttet ét team, som du vil have med at gøre, når du er på arbejdet. Du ansættes på et fast timetal med arbejde hver anden weekend enten fredag til søndag eller lørdag/søndag, og du er derfor sikker på en fast månedlig indtægt.
Du vil have mulighed for at tage vikarvagter ud over dine faste timer, og du vil i ferieperioder have mulighed for at blive ansat på et højere timetal, hvis du har lyst til det.

Har du lyst til at blive en del af et ambitiøst team, der er optaget af at gøre en forskel for en sårbar målgruppe, der stiller store krav til deres omgivelser, så send os en ansøgning. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Majken Fabech på hchmf@herning.dk

Vi foretrækker elektroniske ansøgninger, så vi vil helst have din ansøgning via Herning kommunes hjemmeside. Mærk venligst din ansøgning med hvilken type ansættelse, du er interesseret i.

Løn- og ansættelsesforhold
Aftale om løn- og ansættelsesvilkår sker ifølge gældende overenskomst.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Pædagogmedhjælper Skjernåskolen

Skjernåskolen

Skjernåskolen søger lærere, en pædagog og en pædagogmedhjælper pr. 1. august 2018Skjernåskolen er en specialskole i Ringkøbing-Skjern Kommune, som blandt andet formidler specialundervisning og anden specialpædagogisk bistand til elever med generelle...
Indrykket:24. april 2018
Udløbsdato:7. maj 2018

Pædagogmedhjælper til vuggestue i Hjerm Landsbyordning

Struer Kommune

Holstebro
Pædagogmedhjælper søges med tiltrædelse den 1. august 2018 til vores vuggestue i Hjerm Landsbyordning, Struer kommune. Vi er en Landsbyordning, hvor vi både har dagpleje, vuggestue, børnehave, SFO og skole. Pga. et stigende børnetal mangler vi en pæ...
Indrykket:26. april 2018
Udløbsdato:25. maj 2018

Pædagogmedhjælper Lundskolens SFO

Lundskolen

Hedensted
Glade børn, god energi, højt til loftet, engagerede kolleger og plads til at være skør Er ovenstående noget for dig, og har du lyst til at være pædagogmedhjælper i vores SFO det næste års tid? SÅ er det dig vi søger. Lundskolens SFO har cirka 140 bø...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:18. maj 2018

Studiejob i SFOen

Vejle Privatskole

Hedensted
Vejle Privatskole søger pædagogmedhjælper til SFO afdelingen. SFOen tilbyder spændende aktiviteter for skolens elever, såsom fodbold, boksning, fitness, dans, lektiehjælp mv. Vi søger ekstra hænder til SFOen pga. travlhed. Vi søger en fleksibel pers...
Indrykket:14. april 2018
Udløbsdato:9. juni 2018

Timelønnede vikarer til Nordstjernen

Struer Kommune

Er du i gang med en pædagogisk eller sundhedsfaglig uddannelse og kunne du tænke dig et studierelevant job? Skal du havde et sabbatår for på sigt at søge ind på en pædagogisk eller sundhedsfaglig uddannelse? Eller laver du måske noget tredje (ufaglæ...
Indrykket:19. april 2018
Udløbsdato:4. maj 2018