Sommerferieafløsere søges til Plejecenter Ortved

Tænker du på, at uddanne dig inden for sundheds faget eller ønsker du, at komme tæt på de ældre og være med til at gøre en forskel?

Så har du nu muligheden for som ferieafløser hos os, at blive en del af vores fællesskab. Vi er 60 beboere og 50 glade kollegaer som venter på dig. Vi holder til lidt uden for Ringsted i dejlige landlige omgivelser. Hvis du ikke har bil, så går der bus hertil og ellers har vi gode cykelstier til jernhesten.

Jobbet indebærer, at du skal arbejde med personlig pleje, omsorg og være en del af vores aktiviteter sammen med beboerne.
Du kan også tage rengøringsvagter sammen med vores husassistenter.

Du må gerne være kreativ og kunne skabe god stemning blandt både beboere og kollegaer.
Vi forventer, at du har en anerkendende tilgang og er åben for læring.

Som afløser, er du vores livslinje ved sygdom og ferier og er derfor uundværlig for os. Det kræver derfor at du er fleksibel og mødestabil.

Vi forventer, at du kan arbejde i sommerferien primært ugerne 28, 29 30, 31, 32 og både hverdage og weekender. Du skal som afløser forvente, at vagterne både kan ligge dag, aften og nat, dette planlægger vi sammen og du vil få introduktion inden opstart.


Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.