Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sommerferievikarer og timelønnede tilkaldevikarer til PlejeGribskov

Vi søger vikarer til vores 4 centre og ønsker social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter, sygeplejersker, sygeplejestuderende eller dig, der har erfaring med og interesse for pleje- og omsorgsarbejdet med ældre.

Om dig
Du kan komme i betragtning hvis du er social- og sundhedshjælper, social- og sundhedsassistent, sygeplejerske, sygeplejestuderende eller har erfaring med og interesse for pleje- og omsorgsarbejdet med ældre. Endvidere ønsker vi at du:

 • Finder motivation og glæde i at arbejde med ældre borgere
 • Skaber en god hverdag og gode relationer til borgerne
 • Kan bevare overblikket - også når der er travlt
 • Er en god kollega, og kan arbejde både selvstændigt og tværfagligt
 • Tager naturligt medansvar på din arbejdsplads
 • Er indstillet på at lære nyt
 • Er stabil og fleksibel og har et godt humør
 • Er fortrolig med IT på brugerniveau.

Om jobbet
PlejeGribskov består af i alt 4 centre, Plejecenter Trongården i Vejby, Plejecenter Helsingegården i Helsinge, Center for midlertidigt ophold Toftebo i Esbønderup, samt udekørende Hjemmesygepleje.

Alle 4 centre søger sommerferievikarer og timelønnede tilkaldevikarer i alle vagtlag, både hverdage og weekender. Skriv venligst i ansøgningen, hvilket center du ønsker arbejde på.

For at komme i betragtning til hjemmesygeplejen stilles der særlige krav til uddannelse og erfaring. Læs mere om dette under "Om stillingen i hjemmesygeplejen".

Opgaverne tilpasses din baggrund og dine kompetencer, men overordnet kan nævnes;
 • Pleje- og omsorg af centerets beboere, såsom personlig hygiejne
 • Delegerede komplekse opgaver
 • Test og screening af borgerne med henblik på tidlig opsporing
 • Medvirke i triage af afdelingens beboere
 • Kontakt med borgernes familie og venner
 • Dokumentation
 • Beboeraktiviteter
 • Tværfagligt samarbejde eksempelvis med træningscenter, centersygeplejersken, visitationen m.v.

PlejeGribskov tilbyder
Du vil få engagerede og kompetente kolleger, der tager ansvar for både kvalitet- og udviklingstiltag. Vi støtter hinanden i vores opgaver, og vægter faglig sparring højt for hele tiden at være i trit med udviklingen. Der er gode muligheder for kompetenceudvikling.

Derudover kan du som fastansat drage nytte af forskellige personalegoder. Her kan nævnes fri adgang til træningscentrene uden for arbejdstiden samt mulighed for massageordning.

Forebyggelsestankegangen indgår som en naturlig del af måden, vi arbejder på, og vi anvender triage som værktøj til tidlig opsporing. Vi har elektroniske triagetavler på afdelingerne, og vi arbejder systematisk og målrettet med at tilrettelægge de sundhedsfaglige indsatser, så vi forebygger indlæggelser og tab af funktionsniveau.

Vi arbejder desuden ud fra en aktiverende tilgang, hvor der er fokus på at få borgernes ressourcer bragt i spil i de daglige plejeopgaver. Vi har et stort fokus på daglige aktiviteter, som tager udgangspunkt i borgerens ønsker og livshistorie.

Om stillingen på Trongården
Trongården er et hyggeligt plejecenter beliggende i Nordsjællands skønne omgivelser. På Trongården er der 55 boliger, hvoraf de 17 boliger er forbeholdt borgere med demens. Der er endvidere 6 boliger, der anvendes som aflastningspladser for borgere med demens og en bolig til akut genhusning.

Vi lægger stor vægt på at hjælpe hinanden både i eget team og på tværs af teams, når der er behov for det.

Personalegruppen består af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere, aktivitetspersonale, klinisk diætist, servicemedarbejdere, administrative medarbejdere, køkken- og rengøringspersonale samt fysio- og ergoterapeuter.

Trongården søger især afløsere til dagvagter, aftenvagter.

Vækker dette din interesse, og har du lyst at høre mere, er du velkommen til at kontakte centerleder Bettina Bach Offendal på tlf. 7249 8008.

Om stillingen på Helsingegården
Helsingegården er et velfungerende plejecenter, hvor der i alt er 105 boliger fordelt på 6 afdelinger. Den ene afdeling er en skærmet enhed for borgere med demens.
Vi lægger stor vægt på at hjælpe hinanden i eget team og på tværs af teams, når der er behov for det.

Personalegruppen består af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere, aktivitetspersonale, klinisk diætist, servicemedarbejdere, administrative medarbejdere, køkken- og rengøringspersonale samt fysio- og ergoterapeuter.

Vækker dette din interesse, og har du lyst at høre mere, er du velkommen til at kontakte centerleder Heidi Schwaner Christiansen på tlf. 7249 7696 eller centerleder Heidi Mørck Fischer på tlf. 7249 7083.

Om stillingen på Toftebo
Center for midlertidigt ophold Toftebo ligger på Toftebovej 7b, 3230 Græsted.
Toftebo har 41 midlertidige pladser, herunder også 2 akutpladser, som praktiserende læge kan råde over. De øvrige pladser er målrettet borgere med behov for intensiv rehabilitering, borgere på aflastningsophold samt borgere i terminale forløb.
Derudover har Toftebo en sygeplejefaglig akutfunktion, der blandt andet arbejder med at forebygge indlæggelser. Her tilbydes komplekse sygeplejefaglige ydelser, råd, sparring og vejledning til det øvrige primære sektortilbud i hjemmeplejen og på kommunens plejecentre.

Vores hverdag er præget af uforudsigelighed, komplekse opgaver med en del instrumentel sygepleje. Vi har et skarpt fokus på forebyggelse, og arbejder systematisk med triagering på elektroniske borgertavler, der understøtter vores faglige arbejde. På den måde arbejder vi systematisk og målrettet med at undgå indlæggelser og tab af funktionsniveau.

På Toftebo vil du blive en del af et tværfagligt team med dygtige og motiverende kollegaer. Teamet består af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere, servicemedarbejdere, klinisk diætist samt fys- og ergoterapeuter.

Vækker dette din interesse, og har du lyst at høre mere eller besøge os, er du velkommen til at kontakte konstitueret centerleder Camilla Strøyberg på tlf. 7249 7781 eller konstitueret teamleder Maria Andersen på tlf. 7249 7877.

Om stillingen i hjemmesygeplejen
For at arbejde i vores hjemmesygepleje skal du være uddannet sygeplejerske eller social- og sundhedsassistent samt have kørekort. Derudover skal du have lyst til at komme ud i borgernes hjem og yde sygepleje i høj kvalitet.

Om dig
 • Du trives i den udekørende funktion
 • Du vægter høj faglighed og sætter en ære i at levere høj kvalitet til borgerne
 • Du trives med en foranderlig hverdag
 • Du er god til at skabe gode relationer og tryghed til borgerne på kort tid
 • Du er nærværende og professionel i dit møde med borgeren
 • Du skal trives med at formidle sygepleje til borgerne og deres familie, kollegaer og uddannelsessøgende
 • Du har gode IT-færdigheder. Kendskab til Nexus er en fordel

Om jobbet
Dine arbejdsopgaver vil være at udføre ydelser efter sundhedsloven, samt at udvikle og formidle sygepleje. Du leder borgerforløbene i samarbejde med dine kollegaer, og du kan lide at dele ud af din viden og erfaring. Du er selvstændigt arbejdende og kan bevare overblikket, når der er mange bolde i luften. Vi behandler komplekse borgere, som stiller krav til høj faglighed og samarbejde mellem flere parter. Du vil koordinere og tage ansvar for det tværfaglige samarbejde mellem flere aktører. Der stilles bil samt iPad og mobiltelefon til rådighed i arbejdstiden.

Vi tilbyder en arbejdsplads med fokus på faglig kompetence. Det er vigtigt for os at kunne sende fagligt kompetent personale ud til borgerne, som har behov for vores hjælp.

Vi arbejder sundhedsfremmende og rehabiliterende, hvor vi støtter borgerne i at blive medansvarlige for eget liv med udgangspunkt i deres egne ressourcer og behov.

Vores teams er sammensat af sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter, og der er et tæt tværfagligt samarbejde med eks. egen læge, visitationen, klinisk diætist samt fysio- og ergoterapeuterne.

Vækker dette din interesse, og har du lyst at høre mere, er du velkommen til at kontakte centerleder Birgitte Rosenquist på tlf. 7249 7780.

Ansøgningsfrist
Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Samtaler afholdes løbende. Det er vigtigt, at du angiver hvilket center, du ønsker arbejde på.

Gribskov Kommunes værdier
Åbenhed · Tillid · Respekt · Deltagelse · Mod · Fleksibilitet

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her