Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sommerferievikarer samt faste afløsere søges et indholdsrigt job hos Botilbuddet LyngdalVi søger vikarer til ferieafløsning samt til faste weekender, ved kurser, sygdom og lign. til specialpædagogisk arbejde.

Erfaring indenfor området er ønskeligt, men ikke nødvendigt, da du vil modtage grundig introduktion til arbejdet. Vi arbejder i mindre grupper med høj grad af ansvarlighed og selvstændighed.

  • Du skal have en rolig personlighed
  • Du skal kunne arbejde målrettet efter konkrete handleanvisninger
  • Du skal kunne give og modtage respektfuld, faglig feedback
  • Du skal være fysisk og psykisk robust og stabil

Kørekort til kategori B er en forudsætning, da der er meget kørsel med beboerne.

Lyngdal er et bo- og dagtilbud for 15 voksne mennesker, primært unge og midaldrende, med vidtgående og komplekse psykiske udviklingshandicaps og autismespektrum forstyrrelser. Derudover har vi et solisttilbud til 1 beboer. Beboerne er skønne og dejlige mennesker, som har en mental udviklingsalder på 1-4 år samt normbrydende adfærd. Botilbuddet er opdelt i 3 huse med integreret, internt samværs- og aktivitetstilbud samt et selvstændigt beliggende solisttilbud. Som vikar har vi brug for dig alle døgnets timer, så der vil være mulighed for dag, aften, og nat, samt weekender. Du skal have evne til at fokusere, strukturere, skabe ro og balance, tage ansvar og handle.

Er du studerende, er det en god og meningsfuld måde at supplere din SU på. Planlægger du en karriere inden for socialpædagogikken, kan du som ferieafløser erhverve relevant erfaring.

Løn- og ansættelsesvilkår:
Stillingerne er ledige til besættelse straks eller efter aftale. Ansættelse og aflønning efter overenskomst og principper for Ny Løn. Forud for endelig ansættelse vil der blive indhentet straffeattest.

Vil du videre mere?
Kontakt personaleleder Kirsten Hagemann: tlf.: 2132 1035 eller konst. forstander Line Ebbesen Andersen på telefon 2151 8567. Se også http://www.Botilbuddetlyngdal.dk for uddybende info.

Samtaler afholdes løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. Husk at skrive et telefonnummer i sin ansøgning, som vi kan træffe dig på i dagtimerne.

Vi indhenter udvidet straffeattest ved påtænkt ansættelse.


Ansøgningsfrist: Tirsdag den 24. april 2018 kl. 12.00.


Ansøgning med relevante bilag sendes via linket her på siden:

Ledelsen
Botilbuddet Lyngdal
Tyringevej 5
3460 Birkerød


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her