Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sommerfuldmægtig


Sommerfuldmægtig i Højesteret

I sommeren 2018 har du mulighed for at blive sommerfuldmægtig i Højesteret i 4 uger.

Som sommerfuldmægtig vil du blive tilknyttet en eller flere juridiske fuldmægtige. Arbejdet vil hovedsagelig bestå i at bistå fuldmægtigen med gennemgang af teori og praksis i kæremålssager, og der vil derfor være mulighed for at arbejde med konkret juridisk sagsbehandling. Vi ønsker på denne måde at give dig et godt indblik i jobbet som dommerfuldmægtig i Højesteret.

Vi vil ved ansættelsen lægge vægt på et højt fagligt niveau og gode formuleringsevner.

Arbejdstid og løn
Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er 37 timer, og ansættelsesperioden vil være fra den 6. august til den 31. august 2018. Aflønning sker i henhold til organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK). Aflønning sker efter et anciennitetsbaseret skalatrinsforløb. Studerende, der har læst i to år og bestået de forudsatte eksaminer, godskrives 1 års anciennitet.

Ansøgning
Stillingen søges online på via vores rekrutteringssystem ved at trykke på ”søg stillingen” nederst på siden.

Du skal vedhæfte curriculum vitae, hidtil opnåede karakterer samt eventuelle udtalelser. Ansøgningen skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest fredag den 20. april 2018 kl. 12. Det vil være en fordel, hvis du i ansøgningen anfører telefonnummer og/eller e-mailadresse, så vi hurtigt kan komme i kontakt med dig.

Hvis du vil vide mere om sommerfuldmægtigstillingen, kan du kontakte Casper Sølbeck, tlf. 33 63 27 62.

Alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her