Sommerfuldmægtige til Udlændinge- og Integrationsministeriet

Vil du arbejde for et ministerium, som konstant er i fokus? Er du jurastuderende eller økonomistuderende? Udlændinge- og Integrationsministeriet søger sommerfuldmægtige til ansættelse i 6-8 uger i perioden 1. juli – 31. august 2018, den gennemsnitslige ugentlige arbejdstid udgør 37 timer.

Om stillingerne
Som sommerfuldmægtig får du et studierelevant job i 6-8 uger i sommeren 2018 i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern. Arbejdet varierer alt efter den enkelte stilling, men kan bl.a. bistå i udarbejdelse af notater, lettere juridisk sagsbehandling, herunder udarbejdelse af udkast til afgørelser og besvarelse af borgerhenvendelser, opgaver relateret til koncernens økonomifunktioner samt administrative opgaver.

Du får et bredt indblik i arbejdet i Udlændinge- og Integrationsministeriet og får mulighed for både at arbejde selvstændigt og i samarbejde med dine kolleger. Desuden vil du få et netværk blandt de andre sommerfuldmægtige.

Om dig
Du er jurastuderende eller økonomistuderende og har bestået 2. årsprøve inden den 1. juli 2018. Du er faglig dygtig og ansvarsbevidst, og du evner at sætte dig hurtigt ind i nye problemstillinger. Det er en fordel, at du interesserer dig for offentlig ret, herunder forvaltningsret.

Vi lægger stor vægt på, at du kan arbejde selvstændigt og effektivt, har gode samarbejdsevner, er engageret og positiv. Desuden lægger vi vægt på, at du er god til at formulere dig skriftligt.

Din nye hverdag
Du kommer til at arbejde i Udlændinge-og Integrationsministeriet i en af de tilhørende institutioner. Det vil sige i enten Udlændingestyrelsen, Styrelsen for International Rekruttering og Integration eller i departementet, herunder i sekretariaterne for Udlændingenævnet og Flygtningenævnet.

Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO-S-Fællesoverenskomsten) og organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT for kontorfunktionærer i statens tjeneste (HK-overenskomsten).

Vil du vide mere om stillingerne, kan du kontakte fuldmægtig Serdal Benli på telefonnummer 6198 3548 eller på e-mail sbe@uim.dk.

Det bemærkes, at der bliver gennemført et sikkerhedstjek af din person hos Politiets Efterretningstjeneste forud for påtænkt ansættelse i stillingen.

Søg stillingen
Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, eksamensbevis mv. senest fredag den 11. maj 2018, kl. 12.00.

Angiv i ansøgningen, hvilken institution under Udlændinge- og Integrationsministeriet du ønsker at arbejde hos.

Vi forventer at holde samtaler i uge 20 og 21.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Struktureret og detaljestærk akademiker til intern styring

Digitaliseringsstyrelsen

København
Kan du skabe overblik over fremdrift i mål og milepæle? Er du skarp til at synliggøre udfordringer og mulige løsninger? Og har du mod på tværgående porteføljestyring i et stort kontor? Så har vi en spændende ledig stilling i Digitaliseringsstyrelsen...
Indrykket:16. marts 2018
Udløbsdato:26. april 2018

QuickImport søger akademisk medarbejder

QuickImport København NV

København
Er du vores nye kollega? QuickImport.dk er en online konsulentvirksomhed, der siden 2012 har rådgivet mange tusinde danskere i køb af bil i udlandet. Vi har tilladelse af SKAT til at beregne registreringsafgifter og opkræve betalinger på vegne af SK...
Indrykket:27. marts 2018
Udløbsdato:22. maj 2018

Projektmedarbejder til afsluttende implementering af nye intranetsider

Det Juridiske Fakultet

København
To måneders projektstilling på Det Juridiske Fakultet ved Københavns Universitet til at færdiggøre implementering af universitetets nye koncept for intranettet målrettet studerende. Stillingen Stillingen er placeret i Uddannelsesservice i Team Studi...
Indrykket:30. marts 2018
Udløbsdato:29. april 2018

Økonomer til udvikling og vedligeholdelse af datavarehus

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

København
Vil du være med til at udvikle og vedligeholde vores statistiske datavarehus og vores statistikbank jobindsats.dk? Og kan du analysere og behandle store datamængder samt formidle disse på en på en let forståelig måde? Så har vi to spændende stilling...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:22. april 2018

Teknisk orienteret akademiker til medicoområdet i sektionen "Almen Medico Nord"

Center for It, Medico og Telefoni

København
Region Hovedstaden er i gang med en række projekter, der bl.a. omfatter opførelse af nye hospitaler og klinikker, effektivisering af driftsområdet og udvidelse opgradering af det medicotekniske apparatur. Dette medfører nye opgaver og en øget admini...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:1. maj 2018