Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sommerhaven i Herlev søger pædagog i vuggestuen

Har du lyst til at udvikle din faglighed og drage omsorg for vores børn?
Vi søger en pædagog til en stilling på mellem 30 til 35 timer om ugen, der vil være medvirkende til at videreudvikle Sommerhaven. Vi tror på, at den korteste vej mellem to mennesker er et smil, og at indstillingen til hverdagen har stor betydning for de relationer og mønstre, vi sammen skaber.

Sommerhaven som organisation bygger på værdier om dialog, tillid og ansvar. Tillid til at vi altid sætter barnets læringsmiljø først i vores faglige skøn og ansvar for, at børnenes dannelse, trivsel, læring og udvikling afspejler sig i vores handlinger. Vi arbejder efter og udvikler løbende vores fælles faglige mål, læreplaner og værdier.


En mangfoldig arbejdsplads
Sommerhaven er en integreret kommunal daginstitution fordelt på 3 huse, hvor børne- og forældregruppen afspejler området med mangfoldigheden. Vi ligger tæt på mange grønne områder og gode busforbindelser og vi har en stor grøn legeplads med masser af udfordringer og gemmesteder. Institutionen har flere gode rum, der understøtter bevægelse og kreative aktiviteter. Vi tilbyder gode kollegaer, en alsidig personalegruppe med forskellige erfaringsgrundlag, et godt forældresamarbejde og en aktiv bestyrelse.


Kandidatkrav
Vi søger dig, som brænder for at være med til at skabe de bedste deltagelsesmuligheder for alle børn i trygge rammer. Dig, som ser værdien i at være med til at udvikle læringsmiljøer med afsæt i børneperspektivet og den pædagogiske læreplan. Dig, der finder det meningsfyldt at skabe sammenhæng og gode overgange for børnene gennem dagen, samt mellem hjem og institutionen, i tæt samarbejde med forældre og flerfaglige samarbejdspartnere.

Vi søger dig som:
 

  • hurtigt skaber dig et overblik og sætter dig ind i arbejdsopgaverne
  • er servicemindet og møder verden med et smil
  • er mødestabil og tager fat i en spændende og travl hverdag
  • har gode IT-kompetencer

Har du spørgsmål eller ønsker du at besøge os, så kontakt leder Bozena Casu på 44525935 eller 24948231. 

Løn og ansættelsesforhold aftales i henhold til gældende overenskomst.
Vi glæder os til at se din ansøgning. Ansøgningsfristen er d.16.juli 2020 kl.12.00 og vi afholder samtaler fredag d. 17. juli 2020. Ansættelsen er fra 1. september 2020.


I Herlev Kommune er der en general politik om, at der på Børne-og ungeområdet skal indhentes straffe- og børneattest. Du bedes vedlægge dokumentation for din uddannelse.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.