Sommervikar 5 timer pr. uge

Medarbejdere til sommerjob
Vi er nu her, hvor vores rengørings hold står og mangler en del sommervikarer til ca. 5 timer hver lørdag i de kommende 12 uger med start med den 20/6-20 , man vil komme til at køre i teams 2 og 2, fordelt i hele Danmark. Så ansøg evt. sammen med en ven, veninde, mor ell andre du kender. Jobbet kræver du har kørekort og ser gerne at man kan stille egen bil til rådighed

Vi søger:

  • M/K gerne med rengøringserfaring
  • En holdspiller
  • En der kan arbejde selvstændig og er pligtopfyldende
  • En der er innovativ
  • En som IKKE søger et 8-16 job
  • En som brænder for kvalitet
  • En der stræber efter at give topclass kundeservice


Kan du genkende dig selv i overstående? Så kan vi til gengæld tilbyde dig job i et firma hvor ingen dage er ens, et firma med høj fart på, og humøret i orden. 
Så er det dig vi søger som ny kollega i Wilson-Gruppen! 
Send ansøgning og CV, pr mail til Lasse Wilson på sommerjob@wilson-gruppen.dk skriv hvilken landsdel du ønsker job i. Jobbet kræver kørekort og mulighed for at stille egen bil til rådighed, ren starffeattest skal kunne forvises. Ansøgninger vil blive behandlet løbende  


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.