SONNE A/S søger erfarne projektledere til hele landet

Dine kompetencer 
Du har sandsynligvis en baggrund som ingeniør eller anden relevant uddannelse – gerne kombineret med flere års erfaring med projektledelse samt måske en certificering. 
 
Din kunnen inden for projektledelse giver dig respekt, du har erfaring nok til at gribe de faglige udfordringer, det giver at arbejde for forskellige kunder, og du er god til at tilpasse dig det miljø og de mennesker, du arbejder iblandt. 
 
Jobbets rammer 
SONNE arbejder for nogle af Danmarks største virksomheder. Som ansat hos SONNE vil du kunne komme til at arbejde med udgangspunkt i et af SONNE's kontorer. Opgaverne kan efter aftale med kunden udføres enten fra et af SONNE´s kontorer, eller hvor det aftales direkte hos kunden, og indgå i deres faste teams, hvor de mangler netop dine kompetencer. 
 
Det kræver derfor, at du kan lide at arbejde tæt sammen med andre på tværs af niveauer og afdelinger – og at du er god til det. Omvendt skal du også være så dreven, at du er 100% selvkørende, når du skal arbejde alene. 
 
Til gengæld får du en afvekslende hverdag med god mulighed for at udfordre alle sider af dig selv og din faglige kunnen. 
 
Med på holdet 
Hos SONNE er vi stolte af vores dygtige medarbejdere. Vi gør vi en helhjertet indsats for, at alle vores medarbejdere føler sig som en del af SONNE. Vi bygger virksomheden på tillid og måler bl.a. vores succes på, at hele holdet både går glade til og fra arbejde. 
 
Er du den rette m/k, tilbyder vi en attraktiv lønpakke og en fornuftig kontrakt uden komplicerede klausuler. 
 
Om SONNE 
SONNE løser en bred vifte af ingeniøropgaver for andre virksomheder, fra projektledelse til automatisering, engineering, validering og kvalificering til maskinbygning.  
 
Nogle af vores 160 medarbejdere har i perioder fast arbejdsplads ude hos kunderne, mens andre kører ud fra hovedkontoret i Silkeborg eller afdelingerne i Aalborg, Aarhus, Thisted, Struer, Kolding, Sønderborg, Esbjerg og Herlev.  
 
Vi har oparbejdet særlige kompetencer, som blandt andet omfatter medico-, fødevare, plast- og metalindustrien samt energisektoren.  
 
SONNE blev i 2017 – for fjerde år i træk - optaget på Børsens liste over Gazelle-virksomheder, som er kendetegnet ved meget hurtig vækst. Et af kravene er, at man i løbet af de seneste fire år mindst skal have fordoblet sin omsætning.  

Sådan ansøger du

Søg jobbet hos SONNE A/S her.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Konstruktører med Automations-erfaring til SONNE A/S

SONNE A/S

Silkeborg
Dine kompetencer Du er sandsynligvis uddannet maskintekniker eller produktionsteknolog. Din kunnen inden for mekanisk konstruktion giver dig respekt, og du er superbruger af et eller flere 3D-tegneprogrammer som f.eks. Solid Works, Inventor, NX og P...
Indrykket:19. marts 2018
Udløbsdato:19. april 2018

SONNE A/S søger Automatik-/PLC-/el-konstruktører

SONNE A/S

Silkeborg
Jobbets rammer Bliv en del af SONNE, og vær med til at drive fremtidens udvikling hos nogle af Danmarks største virksomheder gennem din ekspertise og erfaring inden for Automatisering og Digitalisering. Du vil gå en varieret hverdag i møde som konsu...
Indrykket:19. marts 2018
Udløbsdato:19. april 2018

Sonne A/S søger Erfaren kvalificerings-specialist

SONNE A/S

Silkeborg
Dine kompetencer Du er uddannet maskinmester, maskin-, produktions-, kemiingeniør eller tekniker gerne kombineret med en håndværksmæssig baggrund. Du kan dokumentere analytisk ræsonnement, struktureret problemløsning, initiativ, effektivitet og en s...
Indrykket:19. marts 2018
Udløbsdato:19. april 2018

Mechanical Engineer

Effektiv Rekruttering

Som Mechanical Engineer hos Pascal A S bliver du en central del i en af verdens førende ingeniørvirksomheder indenfor audio. Pascal A S er i en unik position. Pascal udvikler og producerer forstærkerløsninger, og er på mindre end 10 år blevet en af ...
Indrykket:20. marts 2018
Udløbsdato:16. maj 2018

Topteam ApS søger Maskinkonstruktør

TOPTEAM

Topteam har siden opstarten i 1999 leveret mekanisk konstruktion og projektledelse. Vi er omkring 40 dedikerede og højt specialiserede medarbejdere, som brænder for at udvikle holdbare løsninger, til og i samarbejde med vores kunder. Vores medarbejd...
Indrykket:27. februar 2018
Udløbsdato:24. april 2018