Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sonograf (Sygeplejerske/Jordemoder) søges til spændende delestilling på Gynækologisk/Obstetrisk afdeling på Sjællands Universitetshospital, Roskilde

Sonograf (Sygeplejerske/Jordemoder) søges til spændende delestilling på Gynækologisk/Obstetrisk afdeling på Sjællands Universitetshospital, Roskilde

Vi søger en sonograf (sygeplejersker eller jordemoder) til en spændende nyoprettet delestilling hvor scanningsarbejdet som sonograf kombineres med en stilling på enten gynækologisk afdeling, svangre eller barselsafsnittet.

Stillingen er en fast stilling og baseret på 60/40. Det vil sige 60 procent vil være allokeret til sonograf arbejde og 40 procent ansættelse på enten gynækologisk afdeling, svangre eller barselsafsnittet.

Som sonograf vil dine arbejdsopgaver primært bestå i screeningsundersøgelser som 1. trimester scanninger med risikovurdering, 2. trimester scanninger og andre obstetriske scanninger samt assisterer føtalmedicinerne. Vores hverdag er præget af glæde og forventningsfuldhed i forbindelse med at vente barn, men også bekymring eller alvor i forhold til om alt er normalt. Vi vægter derfor at håndtere alle møder, situationer og valg fagligt og professionelt. Du skal derfor have lyst til og evne at arbejde selvstændigt, tage ansvar og kunne bevare koncentration og overblik. Du skal kunne lide at arbejde med systematik og detaljer og have flair for teknik og billeder i flere dimensioner.

I forbindelse med scanningerne er der en stor informations- og vejledningsopgave. Resultatet af nogle undersøgelser kan have store menneskelige konsekvenser, hvorfor vi vægter kontakten til kvinden/parret højt. Du skal turde sætte dig selv i spil og formå at skabe gode tillidsfulde kontakter i de korte undersøgelsesforløb.

Gynækologisk afdeling består af et sengeafsnit og ambulatorium og varetager diagnostik, kirurgi, behandling og pleje af kvinder i alle aldre med sygdomme i underlivet, komplikationer i graviditeten samt svangerskabsafbrydelse op til uge 16. Afdelingen har akut døgnfunktion og regionsfunktion for corpus cancer, udredning af ovariecancer og specialiseret urogynækologi. Størstedelen behandles kirurgisk og de fleste går hjem samme dag.

Sengeafsnittet deler beliggenhed med Plastik- og brystkirurgisk afdeling. Tilsammen rummer afdelingen 16 sengepladser, hvoraf 6-8 er gynækologiske senge. I vagterne vil der være kollegialt fællesskab, samarbejde og faglig sparring.

Barselsafsnittet er en del af Gynækolgisk/Obstetrisk afdeling, som er en specialafdeling med ca. 2300 fødsler. Afsnittet har 16 sengepladser med mulighed for overnattende partner.

Ca. 25% af de fødende går hjem ambulant efter fødslen. Størstedelen af de kvinder som er indlagt på barselsafsnittet har lige født deres første barn, har haft en kompliceret fødsel eller har en anden kendt sygdom, som kræver observation og pleje i de første dage efter fødslen.

Svangreafsnittet tilbyder ambulante besøg eller indlæggelser, hvis graviditeten ikke forløber helt normalt eller der er brug for observation i en længere periode for at udelukke alvorlig sygdom. Igangsættelser eller at den gravide af andre grunde har brug for aflastning og omsorg.

Fælles for alle afsnit i Gynækologisk/Obstetrisk afdeling er at der arbejdes med patientcentreret pleje og vores mål er at skabe trygge og sammenhængende forløb, hvor patient og pårørende føler sig medinddraget og mødt både fagligt og menneskeligt. Fagligheden, kvaliteten og udviklingen sættes højt og du vil møde et godt kollega fællesskab med engagerede og humoristiske kollegaer.

Vi søger en kollega med:

  • Erfaring indenfor ultralydsscanninger, gynækologi, svangre eller barselspleje

  • Lyst og mod på at indgå i en dynamisk hverdag, hvor tillidsfuld kommunikation, vidensdeling, pædagogiske evner og etik vægtes højt

  • Kan lide at arbejde selvstændigt og har indsigt i egne kompetencer og kan søge sparring ved behov

  • Flair for teknik, systematik og rumlighed samt interesse for at vedligeholde og udvikle den faglige kvalitet.

Vi tilbyder et afsnit med:

  • Engageret kollegaer, som vægter de gode patientforløb højt og som er gode til at håndtere det selvstændige ansvar og etiske dilemmaer

  • Tæt monofaglig og tværfaglig sparring og samarbejde

  • En afvekslende arbejdsplads som vægter faglighed og patienttilfredshed højt

  • Individuelt oplæringsforløb med tildeling af mentor og introduktionsprogram

  • Mulighed for kompetenceudvikling gennem undervisning, simulationstræning og kurser

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Se film om Sjællands Universitetshospital:


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.