Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

sosu-assistent med lyst til udvikling i akut psykiatrien

Vil du være med til at udvikle akutpsykiatrien i topmoderne omgivelser?Er du social og sundhedsassistent med psykiatrisk erfaring? eller lyst til at arbejde i akutpsykiatrien? Har du lyst til at være en del af et godt team med høj faglighed? Vi søger en ny kollega pr. 1 juli 2018 eller snarest muligt. Stillingen er blandede vagter 37 timer, med arbejde hver anden eller tredje weekend.

Afsnit 1 på Psykiatrisk Center Ballerup er et akut intensivt afsnit med plads til 16 indlagte. Afsnittet stod færdigt i juni 2016, og rummer blandt andet enestuer til alle, en stor sportshal, aktivitetsrum og sanserum. Vi prioriterer fysisk aktivitet højt i vores dagligdag.

Behandlingen på Psykiatrisk Center Ballerup bygger på en kognitiv og recovery baseret tilgang, hvor der lægges stor vægt på at give den enkelte, den bedste mulighed for at komme sig.

Vi kan tilbyde:

?1 årig mentorordning og introduktion tilpasset din erfaring

?Et godt team med høj faglighed og lyst til at lære fra sig

?En kognitiv uddannelse

?Fast supervision og kollegial sparring

?En personalegruppe med ligelig kønsfordeling og et godt socialt sammenhold

?Bredt og godt tværfagligt samarbejde

?Faglig udvikling, mulighed for uddannelse, og en afvekslende hverdagVi forventer at du er en faglig dygtig assistent, med særlig interesse for det psykiatriske speciale og med lyst til at arbejde i akutpsykiatrien. Du ønsker at bidrage til det forsatte gode arbejdsmiljø og samarbejde. Du kan bevare overblikket i akutte situationer, er ansvarsbevidst og stabil.

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Anja Andersen tlf: 38645001 anja.juul.andersen@regionh.dk eller souschef Suste Spellerberg tlf: 38645001.Ansøgningsfristen er d. 14 maj 2018 kl. 12.00.Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her