Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SoSu-assistent søges til attraktiv stilling

SOSU-assistent søges til attraktiv stilling med få vagter, i afdeling for Røntgen og Skanning Gruppe 3 og 7 er èn ud af otte delvis selvstyrende grupper. Vi er 31 radiografer i gruppen, 6 SoSu-assistenter, 2 sygehjælpere, 7 sygeplejersker samt 1 sekretær. Vi søger en SOSU-assistent 32-timer/ugentlig med weekend- og /eller aftenvagter ca. hver fjerde uge. Stillingen er til besættelse hurtigst muligt. Der lægges vægt på, at man kan arbejde tværfagligt, og på tværs af grupperne, men også selvstændigt og initiativrigt. Kendskab til specialet er ikke nødvendigt, men vil være en fordel, ligesom computerkendskab vil være det.
Gennemført Medicinmodul er nødvendigt. Stillingen er knyttet til gruppe 3 og 7, som beskæftiger sig med det gastrologiske speciale, knoglefotografering, hjerte-CT, thoraxrøntgen og stuefotografering og gruppe 7, som er afdelingen ultralydsgruppe. Opgaverne på afdelingen er bl.a.: · Almindeligt SOSU-assistentarbejde i afdelingen. Arbejdet består i at modtage og observere patienter, klargøring af rum og depoter m.m. · Assistere radiografer ved interne / eksterne thoraxoptagelser. · Klargøring af patienter til ct-scanning af hjertet – herunder anlæggelse af PVK, tjekke blodprøver og selvstændig medicinering med betablokker. · Booking af afdelingens undersøgelser gennem ”Tidsbestillingen” og telefonisk kontakt til henvisende afdelinger samt patienter. Dette foregår efter grundig oplæring – sandsynligvis efter det første år på afdelingen. · Arbejdet sker i tæt samarbejde med de læger, der udfører ultralyds- og gennemlysningsundersøgelserne samt afdelingens radiografer, som udfører røntgenundersøgelser og CT-scanninger. I vinterhalvåret er der undervisning for plejepersonalet. Ligeledes er der god mulighed for at deltage i interne, såvel som eksterne kurser. Som goder i afdelingen har vi ugentlig frugtordning og vi får tilbudt massage i arbejdstiden. Det er en travl afdeling, så et godt humør og selvstændigt gå-på-mod værdsættes og påskønnes. Arbejdet er fysisk krævende.

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst. Yderligere information kan fås hos overradiograf Kim Madsen, tlf. 35451664 Ansøgningsfrist: d. 9/9-20 Der afholdes ansættelsessamtaler d. 14/9-20 Ansøgningen skal foregå elektronisk.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.