SOSU-assistent til aftenvagt - Plejecenter Skovvang

Social- og sundhedsassistent i aftenvagt 28 timer pr. uge - til afdeling for beboere i somatisk afdeling
Har du lyst til at blive en del af vores gode aftenteam, så har du nu muligheden fra 1. marts eller snarest derefter. Stillingen er et vikariat året ud med mulighed for forlængelse.

I vores plejecenter er trivslen i dagligdagen af stor betydning. Vi skaber med vores tilgang til varetagelsen af arbejdsopgaverne et godt hverdagsliv for den enkelte beboer, har fokus på kerneopgaverne og derved forventes høj faglighed både i den direkte pleje som i dokumentationen.

Vores forventning er, at du signaler selvstændighed og overblik.

At du kan ”være tilstede” og fange den enkelte beboers verden i øjeblikket. Nærvær er vigtig brik i samspillet med beboeren.

Vi arbejder ud fra den enkeltes sygdom og livshistorie og giver stjernestunder, når det byder sig.

Vi har en rehabiliterende tilgang til plejen, der tager udgangspunkt i den enkelte beboer. Vi har spændende tilbud til aktiviteter inklusiv musik. Vi lever efter visionen om - at leve livet aktivt. Vi har en vagt fra kl. 14 til 19, som er med til at styrke muligheden for aktiviteter om eftermiddagen og for at afvikle det gode aftensmåltid.

Gode relationer med de pårørende har stor betydning for det daglige samarbejde.

Vi arbejder tværfagligt sosu-personale, sygeplejerske og neuropædagog og vagtlag imellem. Arbejdsmiljøet prioriteres og alle bidrager positivt og vi har gode rammer for den faglige udvikling. I år får alle medarbejdere et kursus, hvor kompetencerne i demens er hovedtemaet.

Vores plejecenter er et leve/bo miljø, hvor vi selv i den enkelte afdeling varetager alt omkring forplejningen. Det varme måltid serveres til aften. Kostens betydning er vigtig. Vi har meget fokus på de småtspisende beboere og det sociale måltid samt kosten til den demente beboer. Plejecenter Skovvang har det økologiske Sølvspisemærke.

Der arbejdes hver anden weekend i ulige uger. Mødetiden vil være mellem kl. 14 til 24. Du vil skulle arbejde i et 5 - 2 rul.

Flere informationer
Hvis du ønsker flere oplysninger, kan du kontakte

  • virksomhedsleder, Ruth Klein, Rukle@slagelse.dk - telefon 58 57 34 62/ 58 85 34 62
  • Kik på vores Plejecenter Skovvangs hjemmeside (https://plejecentre.slagelse.dk/plejecentre/skovvang) og lad dig friste. Vi glæder os til at høre fra dig. Du er også velkommen til at kikke forbi.

Frist
  • 23. februar kl. 8

Samtale forventes tirsdag den 27. februar 2018 i tiden kl. 8 til kl. 12.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

Social- og sundhedsassistenter til Anæstesiologisk Afdeling, Sterilcentralen, Sjællands Universitetshospital, Roskilde

Region Sjælland

Er du en faglig stolt social- og sundhedsassistent og vil du være en del af vores team med en masse kompetente og hjælpsomme kolleger. Faste stillinger med ansættelse 01.04.18 er ledige i vores Sterilcentral. Vores team består af sygehjælpere, socia...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

Social- og sundhedsassistenter til lungemedicinsk sengeafsnit, Holbæk Sygehus

Region Sjælland

Slagelse
Er du interesseret i at arbejde på et lungemedicinsk afsnit med et attraktivt arbejdsmiljø så er det DIG vi søger. Social- og sundhedsassistenter søges til lungemedicinsk afsnit, Holbæk Sygehus. I fast stilling med et timeantal på 32-37 timer i blan...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

Social- og sundhedsassistent i vikariat til Ortopædkirurgisk Afdeling, Holbæk Sygehus

Region Sjælland

Slagelse
Har du lyst til at prøve noget nyt på Ortopædkirurgisk Afdeling på Holbæk Sygehus? Vi søger en SSA på fuld tid til Ortopædkirurgisk Afdeling i et vikariat på et år. Hvis du ønsker at arbejde med sygepleje til akutte og elektive patienter i korte og ...
Indrykket:14. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Social- og sundhedsassistent i vikariat til Gastroenterologisk sengeafsnit 04-4, Holbæk Sygehus

Region Sjælland

Slagelse
Vi er et gastroenterologisk afsnit, med primært leversyge patienter. Der er 20 sengepladser, og på en typisk dagvagt vil du have ansvaret for tre til fire patienter af gangen. Vi arbejder med tildelt patientpleje og du varetager derfor hele plejen a...
Indrykket:15. februar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

SSA til Levehjemmet Bjergbyparken

Slagelse Kommune

Slagelse
Vil du være med til at skabe høj livskvalitet for mennesker på et midlertidigt ophold?Social- og sundhedsassistent søges til en nyoprettet stilling på 32 timer i skiftende tjeneste, samt i ulige weekender.Drømmer du om et arbejdsliv, hvor du kan vær...