Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SOSU-assistent til aftenvagt - Plejecenter Skovvang

Social- og sundhedsassistent i aftenvagt 28 timer pr. uge - til afdeling for beboere i somatisk afdeling
Har du lyst til at blive en del af vores gode aftenteam, så har du nu muligheden fra 1. marts eller snarest derefter. Stillingen er et vikariat året ud med mulighed for forlængelse.

I vores plejecenter er trivslen i dagligdagen af stor betydning. Vi skaber med vores tilgang til varetagelsen af arbejdsopgaverne et godt hverdagsliv for den enkelte beboer, har fokus på kerneopgaverne og derved forventes høj faglighed både i den direkte pleje som i dokumentationen.

Vores forventning er, at du signaler selvstændighed og overblik.

At du kan ”være tilstede” og fange den enkelte beboers verden i øjeblikket. Nærvær er vigtig brik i samspillet med beboeren.

Vi arbejder ud fra den enkeltes sygdom og livshistorie og giver stjernestunder, når det byder sig.

Vi har en rehabiliterende tilgang til plejen, der tager udgangspunkt i den enkelte beboer. Vi har spændende tilbud til aktiviteter inklusiv musik. Vi lever efter visionen om - at leve livet aktivt. Vi har en vagt fra kl. 14 til 19, som er med til at styrke muligheden for aktiviteter om eftermiddagen og for at afvikle det gode aftensmåltid.

Gode relationer med de pårørende har stor betydning for det daglige samarbejde.

Vi arbejder tværfagligt sosu-personale, sygeplejerske og neuropædagog og vagtlag imellem. Arbejdsmiljøet prioriteres og alle bidrager positivt og vi har gode rammer for den faglige udvikling. I år får alle medarbejdere et kursus, hvor kompetencerne i demens er hovedtemaet.

Vores plejecenter er et leve/bo miljø, hvor vi selv i den enkelte afdeling varetager alt omkring forplejningen. Det varme måltid serveres til aften. Kostens betydning er vigtig. Vi har meget fokus på de småtspisende beboere og det sociale måltid samt kosten til den demente beboer. Plejecenter Skovvang har det økologiske Sølvspisemærke.

Der arbejdes hver anden weekend i ulige uger. Mødetiden vil være mellem kl. 14 til 24. Du vil skulle arbejde i et 5 - 2 rul.

Flere informationer
Hvis du ønsker flere oplysninger, kan du kontakte

  • virksomhedsleder, Ruth Klein, Rukle@slagelse.dk - telefon 58 57 34 62/ 58 85 34 62
  • Kik på vores Plejecenter Skovvangs hjemmeside (https://plejecentre.slagelse.dk/plejecentre/skovvang) og lad dig friste. Vi glæder os til at høre fra dig. Du er også velkommen til at kikke forbi.

Frist
  • 23. februar kl. 8

Samtale forventes tirsdag den 27. februar 2018 i tiden kl. 8 til kl. 12.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her