Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SOSU-assistent til nyt friplejehjem


Vil du være med til at starte Danmarks bedste friplejehjem op? Trives du i et miljø, hvor din faglighed bliver taget alvorligt? Vil du dele din viden og dygtiggøre dine kolleger?

”Vi har høje ambitioner og hvis du kommer med nu, kan du være med til at hæve barren for, hvor høj livskvalitet du og dine kolleger kan skabe for borgerne”, fortæller centerleder Lene Skovgaard Steensen.

Fribo Holte – et spritnyt og moderne koncept

På Fribo Holte har vi vinket farvel til det institutionelle og sagt goddag til hjemlighed og hygge. Vi vil være stedet, hvor du selv har lyst til at bo, hvis du får brug for støtte i hverdagen.

Vi har gjort os umage for at gøre både lejligheder og fællesarealer rare at være i, og aktiviteter og spisning sker på borgernes præmisser og efter deres ønsker. Når vi åbner den 1. juni, har vi plads til 72 beboere fordelt på 6 bogrupper. 

Læs mere om os, vores koncept og vores faciliteter – såsom vores hyggelige cafe – i vores brochure.

”På Fribo Holte er der samspil på tværs af hele huset og uanset hvilken rolle man har, er man vigtig for at vi kommer i mål,” fortsætter Lene


Fokus på borgernes livskvalitet og helhedspleje 

  • Som vores SOSU-assistent kommer du hele vejen rundt om plejen, da du håndterer pleje fra A til Z for vores borgere 
  • Du er også med til at bringe din viden i spil og udfordre og inspirere dine kolleger, når du vejleder og træner dem
  • Du får et stort ansvar, bl.a. for medicinhåndtering, rehabilitering og høj kvaltiet i de faglige drøftelser og dokumentationen
”Jeg har stor respekt for dine erfaringer, din viden og din faglighed. Hvis der er en situation, hvor du er specialisten, så tager du føringen og træffer beslutningerne,” forklarer Lene.

Lækre omgivelser og nyeste velfærdsteknologi

Natur styrker livskvaliteten, og du finder ikke en bedre beliggenhed end vores. Vi er nemlig omringet af flot natur og i kort afstand til Holte midtby, så der er uanede muligheder for aktiviteter.

Inde i huset har vi også arbejdet på at gøre plejen så optimal som muligt – både for borgerne og dig. Derfor vil du komme til at arbejde med noget af det nyeste velfærdsteknologi.

Du får rum til at være kreativ sammen med borgerne og friheden til at planlægge de aktiviteter, som giver livet værdi for den enkelte,” slutter Lene.

Du vil bidrage til noget nyt 
  • Du er uddannet SOSU-assistent.
  • Du har et par års erfaring eller mere.
  • Du har lyst til at være med helt fra start og skabe den kultur, som gør det rart at møde på arbejde hver dag.
  • Du har hjertet på rette sted, fagligheden på plads og ønsker at være den bedste støtte for dine borgere og kolleger.

Vil du med fra begyndelsen?

Har du spørgsmål til stillingen, eller vil du høre flere gode grunde til, at du skal komme med på denne spændende rejse? Så kan du kontakte centerleder Lene Skovgaard Steensen på 5213 0100 eller lene.steensen@altiden.dk

Send din ansøgning og dit CV til os via knappen "send ansøgning" senest d. 25. april. Vi inviterer løbende til samtale, så søg allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.