Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SOSU ferieafløsere til Breelteparken

Vi søger et antal energiske og servicemindede sommerferieafløser til kortere eller længere vikariater i sommerens løb samt tilkaldevikarer. Jobindholdet er praktisk hjælp, pleje og aktiviteter til vores beboere på enten plejehjem eller i egen ældrebolig, og du skal forvente at arbejde både på hverdage og i weekender.

Vi søger både faglærte og ufaglærte kolleger, og vi sørger selvfølgelig for den nødvendige introduktion og oplæring, så du bliver godt rustet til arbejdet. Det vigtigste er dit syn på andre mennesker, at du har hjertet på rette sted og lyst til at gøre en forskel for vores ældre.

Løn og ansættelse er efter den kommunale overenskomst mellem KL og FOA.

Lidt om Breelteparken
Breelteparken er et stort selvejende omsorgscenter i Hørsholm Kommune, der ligger naturskønt, tæt på Helsingørmotorvejen og med gode offentlige transportmuligheder. Vi er en selvejende institution med 51 plejehjemspladser og 146 ældreboliger, et dagcenter, produktionskøkken og mange fælles faciliteter.

Vi har stort fokus på kerneopgaven, hvor det er oplevelsen hos borgeren, der er det vigtigste:

”Sammen finder vi muligheder for at leve DIT ønskede liv”

Send os en ansøgning
Vi håber, du er blevet nysgerrig på et afløser-job hos os, så skynd dig at sende en ansøgning. Hvis du har præference for enten plejehjem eller hjemmepleje, så skriv det i din ansøgning.
Vi indkalder løbende til ansættelsessamtaler, og ved ansættelse skal du aflevere en straffeattest.

Du er også velkommen til at kontakte vores afdelingsledere, hvis du vil vide mere. Plejehjemmet: Lise Mollerup, 29232341 og Hjemmeplejen: Lone Krogh, 45160981.

Vi glæder os så meget til at høre fra dig!
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.