Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SOSU H søger 2 administrative medarbejdere

Trives du med administrative opgaver i en travl og foranderlig hverdag? Har du god systemmæssig forståelse, solide IT-kompetencer og en udviklingsorienteret tilgang til opgaver og projekter? Så er du måske SOSU H’s nye administrative medarbejder

Om jobbet
Vi søger 2 administrative medarbejdere, der kan varetage en bred opgaveportefølje indenfor optagelse og administration af elever. Du bliver en del af Center for Uddannelsesadministration- og Vejledning, hvor vi er i gang med at organisere os efter en nylig fusion. Vi er Danmarks største SOSU-skole, der uddanner dygtige medarbejdere til social- og sundhedsområdet og til den pædagogiske sektor.

Som administrativ medarbejder skal du både kunne arbejde selvstændigt med egne ansvarsområder og fungere i et team, der har fælles ansvar for kvalitetssikring af opgaverne. Vi arbejder serviceorienteret med sammenhængende elevforløb, digitalisering og professionel sagsbehandling. Vi implementerer nye IT-systemer og har generelt fokus på at optimere og automatisere arbejdsgange på tværs af alle adresser og afdelinger.

I administrationsteamet vægter vi samarbejde, udvikling og videndeling højt. Vi er 19 engagerede kollegaer, der arbejder med elevadministration fra A-Z. Vi sidder fordelt på alle SOSU H’s adresser men mødes jævnligt både fysisk og online. Vi har travlt men er samtidig opsøgende og nysgerrige, når der kommer ændringer til vores uddannelser eller nye muligheder på administrationsområdet. Vi lægger vægt på at yde en ordentlig og professionel service for vores elever og samarbejdspartnere.

Som administrativ medarbejder vil du blandt andet komme til at arbejde med:

 • Administration af elevforløb fra A til Z i vores elevadministrative system UDDATA+
 • Behandling, kontrol og kvalitetssikring af data og arbejdsgange indenfor eget område
 • SU-administration og spørgsmål fra elever
 • Håndtering og behandling af data i Excel, også i mere komplekse projekter
 • Kontakt og møder med elever, kollegaer og eksterne samarbejdspartnere
 • Udvikling og deltagelse i projekter med høj grad af kompleksitet
SOSU H har tre geografiske søjler med placering i København, Brøndby og Hillerød. Du vil blive tilknyttet en af søjlerne med jævnlig mødeaktivitet på tværs af adresserne.

Om dig
Du har god IT- og systemmæssig forståelse og er superbruger af office-pakken og særligt Excel. Du kan prioritere og afslutte dine arbejdsopgaver, bevare overblikket i pressede situationer og arbejder generelt struktureret og systematisk. Du er nysgerrig af natur og kan lide at blive udfordret fagligt. Du er hurtig på tasterne, tager ansvar for dine opgaver og fungerer godt i et livligt uddannelsesmiljø. Desuden er du glad for kontakt med elever, undervisere og andre samarbejdspartnere – både fysisk, på mail og i telefon. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra uddannelsessektoren.

Du har også:

 • En relevant uddannelse, f.eks. professionsbachelor i offentlig administration
 • Flere års erfaring med UDDATA+ eller et tilsvarende elevadministrativt system
 • Gode samarbejds- og kommunikationsevner
 • Analytisk sans og erfaring med at indgå i komplekse projekter
 • Flair for at se muligheder i udvikling af arbejdsgange
 • Mod på kompetenceudvikling


Vi tilbyder
Spændende og alsidige opgaver i en organisation i udvikling. Du bliver en del af et dynamisk center med engagerede og dygtige kollegaer, der er godt i gang med at organisere sig efter en nylig fusion. Vi vægter videndeling højt, har en uformel omgangstone, plads til forskellighed og et fælles fokus på opgaverne.

På SOSU H uddanner vi fremtidens velfærdshelte - med dygtige hænder, hjertet på plads og hjernen fyldt med den nyeste viden. Vi prioriterer faglig udvikling højt og er dagsordenssættende for faglig udvikling af uddannelser og fag. Du får gode muligheder for at udvikle dine kompetencer gennem både intern og ekstern kompetenceudvikling.

Løn- og ansættelsesforhold
Ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og de faglige organisationer. Arbejdstiden for begge stillinger er 37 timer ugentligt.

Interesseret?
Hvis du vil høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte centerchef for Uddannelsesadministration- og Vejledning Pernille Lundberg, telefon 5164 3664

Ansøgningsfrist og proces
Ansøgningen skal være os i hænde senest torsdag d. 17. september kl. 12.00. Forventet tiltrædelse er d. 1. november 2020 eller eventuelt før. Vi holder første samtale tirsdag d. 22. september og anden samtale torsdag d. 24. september 2020. Du vil blive bedt om at løse en case i forbindelse med anden samtale.

Ansøgning med bilag sendes elektronisk via link.

Om SOSU H:
SOSU H er Danmarks største SOSU-skole. Vi uddanner SOSU-hjælpere, SOSU-assistenter og pædagogiske assistenter. Vi har desuden en 10. klasse og har mere end 3000 grundskoleelever i brobygning hvert år. SOSU H Kursuscenter tilbyder efter- og videreuddannelse inden for pleje- og omsorgsområdet og det pædagogiske felt. SOSU H har 8 afdelinger fordelt over Storkøbenhavn og Nordsjælland. Yderligere oplysninger om SOSU H, se skolens hjemmeside www.sosuh.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.