Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SOSU-hjælper til nyt friplejehjem

Vil du være med til at kickstarte et nybygget friplejehjem, hvor der er plads til hjemlighed, nærvær og masser af aktiviteter?

Her kan du være med til at skabe noget helt nyt og bidrage til høj livskvalitet for borgerne sammen med dine kolleger” fortæller centerleder Lene Skovgaard Steensen.

Fribo Holte – et spritnyt og moderne koncept

Hos Fribo Holte har vi vinket farvel til det institutionelle og sagt goddag til hjemlighed og hygge. Vi vil være stedet, hvor du selv har lyst til at bo, hvis du får brug for støtte i hverdagen.

Vi har gjort os umage for at gøre både lejligheder og fællesarealer rare at være i, og aktiviteter og spisning sker på borgernes præmisser og efter deres ønsker. Når vi åbner den 1. juni, så har vi plads til 72 beboere fordelt på 6 bogrupper.

Læs mere om os, vores koncept og vores faciliteter – såsom vores hyggelige cafe – i vores brochure.

På Fribo Holte er der samspil på tværs af hele huset og uanset hvilken rolle man har, er man vigtig for, at vi kommer i mål,” fortsætter Lene.


Hver borger er unik

På Fribo Holte bestemmer borgerne selv, hvad en god dag består af, og de har friheden til at vælge. Der er både plads til de trygge rutiner og spontane indslag, og derfor starter du gerne dagen ud med at spørge: ”Hvad har du lyst til at lave i dag?”.  

Det bliver blandt dine daglige rutiner at:

  • udføre pleje og omsorg
  • støtte dine borgere i deres hverdag
  • planlægge og udføre aktiviteter med borgerne

Lækre omgivelser og nyeste velfærdsteknologi

Natur styrker livskvaliteten, og du finder ikke en bedre beliggenhed end vores. Vi er nemlig omringet af flot natur i kort afstand til Holte midtby, så der er uanede muligheder for aktiviteter.

Inde i huset har vi arbejdet på at gøre plejen så optimal som muligt – både for borgerne og dig. Derfor vil du komme til at arbejde med noget af det nyeste velfærdsteknologi.

”Du får rum til at være kreativ sammen med borgerne og friheden til at planlægge de aktiviteter, som giver livet værdi for den enkelte borger,” slutter Lene.


Du vil være en del af noget nyt
  • Du er uddannet SOSU-hjælper.
  • Du har gerne et par års erfaring, men hold dig ikke tilbage, hvis du er nyuddannet
  • Du har lyst til at være med helt fra start og skabe den kultur, som gør det rart at møde på arbejde hver dag.
  • Vil du med fra begyndelsen?


Har du spørgsmål til stillingen, eller vil du høre flere gode grunde til, at du skal komme med på denne spændende rejse? Så kan du kontakte centerleder Lene Skovgaard Steensen på 5213 0100 eller lene.Steensen@altiden.dk.

Send din ansøgning og dit CV til os via knappen "send ansøgning" inden d. 25. april. Vi inviterer løbende til samtale, så søg allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.