Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SOSU-hjælpere aftenvagtEr du klar til at gøre dagene gode for vores borgere i området omkring Farum, Hillerød og Allerød


Og vil du med i vores spændende udvikling, når vi ryster posen og udvider vores fantastiske plejeteam?

"I vores gruppe betyder hver enkelte medarbejders indsats noget, og vi har stor respekt for hinandens forskellige kompetencer,” fortæller dine kommende leder Mette.

Velkommen til Altiden hjemmepleje i HAF (Hillerød, Allerød og Farum)
I Altiden hjemmepleje har vi fået mulighed for at varetage en række plejeopgaver i Nordsjælland, hvor vi kører ud og hjælper en række af kommunernes borgere. Det har vi, fordi vi er dygtige til vores fag, og så går vi gerne et ekstra skridt for de mennesker, vi er ansvarlige for.

En særlig ting ved os er også, at vi tilbyder tilkøbsordninger til borgerne – såsom indkøb, ledsagelse til fest eller pasning af kæledyr.

Vi er i gang med at udvide vores gruppe og sætte Danmarks bedste plejeteam. Så du har virkelig mulighed for at være med til at forme vores kultur,” fortæller Mette.

Vi søger aftenvagter, men er altid interesseret i at høre fra kompetente kandidater med andre ønsker

  • Når du er ude hos dine borgere, har du forståelse for deres individuelle behov, og du møder dem med empati og omtanke.
  • Du kører ud i en af vores firmabiler og løser dine opgaver selvstændigt og i samarbejde med gode kolleger.

Dine behov er også vigtige
Et af vores kendetegn er, at vi har en stor vilje til at imødekomme dine ønsker. Det samme gælder din faglighed, og hvis der er et område, du gerne vil udvikle dig inden for, så har vi de kurser og den støtte, du har brug for.

Vi byder både nye og erfarne velkommen

  • Du er uddannet SOSU-hjælper.
  • Vi går ikke så meget op i, om du er ny eller erfaren i branchen, så længe du er åben, imødekommende og har lyst til at gøre en ægte forskel for dine borgere.

Er du vores nye kollega?
Har du spørgsmål til stillingen, eller vil du høre flere gode grunde til, at du skal arbejde hos os? Så kan du kontakte områdeleder Mette Prip på 6195 1979.

Send din ansøgning til os via knappen "Send ansøgning". Vi inviterer løbende til samtale, så søg allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig.
 Altiden vil være Danmarks ledende private velfærdsaktør med aktiviteter inden for plejecenterdrift, hjemmepleje, genoptræning og socialpædagogiske tilbud. I hele Danmark møder vi vores kunder med respekt og ekspertise. Vores ca. 1.000 medarbejdere arbejder med fokus på hver enkelt borgers livskvalitet, tryghed og udvikling.

Altiden er fra 2019 en del af Ambea, en af Nordens førende omsorgsvirksomheder. Ambea er et svensk børsnoteret selskab grundlagt i 1996 med over 26.000 medarbejdere. Ambea vil være kvalitetsledende på alle områder og har som vision at gøre verden lidt bedre, et menneske ad gangen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.