Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sosu-medarbejdere og afløsere til Hjemmeplejen, Område Bogense

Vi ønsker at styrke vores afløserteam, så har du nogle timer til overs og har du lyst til at arbejde i et område, hvor du umiddelbart kan mærke den forskel din indsats gør for borgere, så er her muligheden for et spændende og alsidigt job.

I Bogense Hjemmepleje har vi brug for nogle flere dygtige medarbejdere, der kan holde hjertet varmt og hovedet koldt – også når der er travlt.
Vi søger på vegne af vores tværfaglige sammensatte personalegruppe samt distriktets borgere, timelønnede eller vikariatansatte afløsere, som kan træde til når de faste medarbejdere gerne vil holde ferie, fri eller er syge.
Er du sygeplejestuderende, ergo eller fys. studerende, SSH- eller SSA-studerende, eller vil du bare gerne arbejde med ældre mennesker, så læs endelig videre.

Du vil blive en del af et tværfagligt team, hvor der er fokus på, hvordan vi som ressourcepersoner fagligt og personligt, ud fra den rehabiliterende tilgang, kan bidrage til at understøtte den enkelte borgers liv.
Behovet for støtte og pleje varierer naturligvis meget, men fælles for alle borgere er at de har brug for nærvær og omsorg, hvilket både er af fysisk og psykisk karakter.

Vi dækker store geografiske område, hvilket gør, at der er en del kørsel og til de fleste ruter benyttes bil i arbejdet. Du arbejder primært alene, men får naturligvis hjælp til opgaver, der kræver mere end én medarbejder, og det er altid muligt at få kontakt til og hjælp fra en kollega.

Vi søger kolleger, som har følgende kvalifikationer:

 • Er ansvarsbevidst, samarbejdende og tager aktivt del i og ansvar for fælles beslutninger.
  For at komme i betragtning til jobbet kræver det, at du er bevist om egne kompetenceområder. Endvidere forventer vi, at du er handlekraftig og villig til at tage ansvar - også når det handler om at tillære og samarbejde. Som person er du struktureret og evner at planlægge og udføre aftalte opgaver samt formår (efter introduktion) at dokumentere praksis.
 • Er stabil og løsningsorienteret. Både borgerne og dine kolleger har brug for dig og din hjælp – også når det uventede sker.
 • Har en positiv tilgang til jobbet og borgeren i centrum i dit arbejde.
  Du skal således have et nuanceret menneskesyn, og være nysgerrig i mødet med den enkelte borger, og du skal være villig til at reflektere over egen praksis. Borgernes miljø er struktureret og forudsigeligt, men arbejdsopgaverne kalder på, at du er omstillingsparat og fleksibel.
 • En fordel at du har kørekort.
Vi tilbyder:
 • et job, hvor der altid er nye udfordringer og oplevelser
 • en hverdag med stor selvstændighed og frihed under ansvar
 • en arbejdsplads i udvikling og kontinuerligt i proces hen imod at skabe den allerbedste arbejdsplads til gavn for dig og dine kolleger
 • et afløserjob, hvor der er mulighed for selv at være med til at sammensætte din plan ud fra de ledige vagter.
Hvis du vil vide mere
Ønsker du at høre mere om stillingen, er du er velkommen til at kontakte:
 • områdeleder Jeanet Brøndsted på tlf.: 29 16 07 55 eller
 • teamleder Anne-Mette Hansen på tlf.: 21 89 10 30.
Vi ser frem til at modtage din ansøgning senest den 15. maj 2021.
Ansættelse pr. 15. juni 2021 eller efter aftale.
Bemærk: Samtalerne afholdes løbende.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.