Sosu-personale til aftenvagt på Henriksdal Plejecenter

Aftenvagter søges til Henriksdal PlejecenterHenriksdal Plejecenter udvider aftenholdet, og vi søger derfor en dygtige social- og sundhedshjælper samt en social- og sundhedsassistent, 28 timer pr. uge.
 
Henriksdal er et mindre plejecenter beliggende i den gamle del af Taastrup by, hvor vi bor 45 beboere. Vi søger en social- og sundhedshjælper og en assistent, der sammen med det nuværende personale kan være med til at støtte os, når vi af forskellige årsager har brug for det. Det er vigtigt for os, at vi selv gør de dagligdagsting, som vi stadig kan, og vi sætter pris på, når nogle hjælper os til at genvinde tabte færdigheder.
 
Vi elsker de aftener, hvor der sker noget i vores hus, der minder om det liv, vi tidligere har levet. Det kan være at se en fodboldkamp sammen eller drikke kaffen i haven en lun sommeraften.
 
Det er derfor vigtigt for os, at du er engageret og pligtopfyldende og magter at skabe en indholdsrig aften for os. Vi har brug for nogle dygtige medarbejdere, som er i stand til at observere og reagere, når helbredet svigter. Det er vigtigt, at du kan bevare roen og er god til at informere og vejlede mig og mine pårørende.
 
Derfor ønsker vi os, at du er:

   • Fagligt dygtig
   • Et positivt menneske
   • God til at observere
   • Pligtopfyldende
   • God til at samarbejde

 
Herudover at du har stor lyst til at udføre aktiviteter og har en rehabiliterende tilgang til dit arbejde med os.
 
Vi tilbyder:
En aftenvagtstilling på 28 timer i gennemsnit pr. uge, hvor du kan opnå indflydelse på, hvordan vores liv leves på Henriksdal. Som nævnt udvider vi medarbejderstaben i aftentimerne, da vi prioriterer muligheden for at leve et aktivt liv i alle døgnets vågne timer.
 
På Henriksdal er vi enige om, at vi lykkes, når beboeren og borgerne oplever, at vi sammen tager ansvar for at støtte dem i at leve et værdigt liv hver dag.
 
Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte vores daglige leder Kirsti Lauritzen på 4335 4226. Du kan også læse mere på http://henriksdalplejecenter.htk.dk/ - og om kommunen generelt på www.htk.dk.
 
Stillingerne er til besættelse april 2018 eller snarest muligt derefter.
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:11. marts 2018

Sosu assistenter til delte vagter

Høje-Taastrup Kommune

Høje-Taastrup
Vil du have et job, hvor du kan gøre en forskel? Social- og sundhedsassistenter til en tidsbegrænset stilling til 31.12.18 på Baldersbo Plejecenter Vi søger to social- og sundhedsassistenter fra 1. april 2018 til delte vagter, dag og aftenvagter, 32...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Erfaren social- og sundhedsassistent til aftenvagt i hjemmeplejen

Høje-Taastrup Kommune

Høje-Taastrup
Få en central rolle i at sikre overblikket i den samlede opgaveløsning samt vurderer hvilke faglige kompetencer, der er behov for i borgernes hjem. Hos os får du: Telefon, iPad, uniform og bil stillet til rådighed i arbejdstiden Weekendvagt hver 2. ...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Har du praktisk erfaring fra udekørende hjemmepleje

Roskilde Kommune - Hjemmeplejegruppen Aften Midt

Hjemmeplejen Distrikt Midt søger social og sundhedsassistent eller social og sundhedshjælper. Vi ønsker os brændende en social og sundhedsassistent eller social og Sundhedshjælper til vores udekørende til aftenvagt, der kan se glæde og udfordring i ...
Indrykket:14. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Social- og sundhedsassistent til det socialpsykiatriske bosted Holme i Sengeløse

Plejen Bocentret Holme

Bostedet Holme søger social- og sundhedsassistent til barselsvikariat i perioden fra den 1. april 2018, eller hurtigst muligt, til den 15 .september 2018. Stillingen er med blandede vagter, dog primært i dagtimerne. Om Holme Holme er et socialpsykia...
Indrykket:16. februar 2018
Udløbsdato:10. marts 2018

nye medarbejdere til Baldersbo plejecenter

Høje-Taastrup Kommune

Høje-Taastrup
Social og sundhedsassistenter og social og sundhedshjælpere til et af Høje-Tåstrups bedste plejecentre Vores to kollegaer har valgt at gå på pension, derudover er et par af vores dejlige piger gået på barselsorlov, en har valgt at læse videre. Derfo...