Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sosu til barselsvikariat PCK

Barselsvikariat som social og sundhedsassistent til skiftende vagter eller som fast aftenvagt på Psykiatrisk Center København, intensivt afsnit 6112

Da en af vores sygeplejersker går på barsel lige om lidt, søger vi en social og sundhedsassistent til et barselsvikariat der løber frem til august 2019.

Vi er et intensivt afsnit med plads til 12 patienter med alle slags psykiatriske diagnoser. Vores afsnit ligger på Rigshospitalet. Vi modtager primært patienter fra indre by og Østerbro. Behandlingen og sygeplejen har inddragelse af patienter og pårørende i centrum.

Vi er et ungt afsnit med masser af ambitioner. I marts afholder vi to temadage som opstart til implementeringen af Safe wards. Der udover afholder vi 8 undervisningsdage med Irene Ostreich om kognitive metoder i løbet af året. Så det bliver et år med stor faglig udvikling.

Vi arbejder med LEAN og holder ugentlige forbedringsmøder og det rykker!

Vi har det godt sammen og får meget fine tilbagemeldinger fra studerende og elever om at 6112 er et godt afsnit at være på. Vi har både fysio- og ergoterapeut, der kommer i afsnittet og træner, går ture og har forskellige grupper og individuelle forløb med vores patienter. Og så har vi Projekt ”Frirum i psykiatrien”, som tilbyder mange forskellige aktiviteter i afsnittet (http://pov.international/psykiatriske-patienter-er-godt-selskab/).

Som social og sundhedsassistent hos os arbejder du 28-32 timer om ugen med vagt hver 2. weekend. På 4 uger skal du regne med at have 6-8 vagter. Vi har 4 faste nattevagter, så du vi primært få aftenvagter. Hvis du ønsker at være fast aftenvagt, lægger vi et rul sammen.

Vi har brug for en social og sundhedsassistent der har psykiatrisk erfaring, er mødestabil, brænder for den psykiatriske sygepleje og har lyst til at tage ansvar for både trivsel og drift i afsnittet.

Stillingen er til besættelse snarest eller efter aftale. Ansøgningsfristen er onsdag d. 25.4. kl 8 og samtaler vil blive afholdt torsdag d. 26.4.

Hvis du vil høre mere om jobbet, eller hvis du vil på besøg til en kop kaffe og en rundvisning, kan du ringe til afdelingssygeplejerske Rikke Knudsen på telefon 3864 704 eller skrive på rikke.knudsen.01@regionh.dk.

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Dansk Sygeplejeråd og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her