Sosu til barselsvikariat PCK

Barselsvikariat som social og sundhedsassistent til skiftende vagter eller som fast aftenvagt på Psykiatrisk Center København, intensivt afsnit 6112

Da en af vores sygeplejersker går på barsel lige om lidt, søger vi en social og sundhedsassistent til et barselsvikariat der løber frem til august 2019.

Vi er et intensivt afsnit med plads til 12 patienter med alle slags psykiatriske diagnoser. Vores afsnit ligger på Rigshospitalet. Vi modtager primært patienter fra indre by og Østerbro. Behandlingen og sygeplejen har inddragelse af patienter og pårørende i centrum.

Vi er et ungt afsnit med masser af ambitioner. I marts afholder vi to temadage som opstart til implementeringen af Safe wards. Der udover afholder vi 8 undervisningsdage med Irene Ostreich om kognitive metoder i løbet af året. Så det bliver et år med stor faglig udvikling.

Vi arbejder med LEAN og holder ugentlige forbedringsmøder og det rykker!

Vi har det godt sammen og får meget fine tilbagemeldinger fra studerende og elever om at 6112 er et godt afsnit at være på. Vi har både fysio- og ergoterapeut, der kommer i afsnittet og træner, går ture og har forskellige grupper og individuelle forløb med vores patienter. Og så har vi Projekt ”Frirum i psykiatrien”, som tilbyder mange forskellige aktiviteter i afsnittet (http://pov.international/psykiatriske-patienter-er-godt-selskab/).

Som social og sundhedsassistent hos os arbejder du 28-32 timer om ugen med vagt hver 2. weekend. På 4 uger skal du regne med at have 6-8 vagter. Vi har 4 faste nattevagter, så du vi primært få aftenvagter. Hvis du ønsker at være fast aftenvagt, lægger vi et rul sammen.

Vi har brug for en social og sundhedsassistent der har psykiatrisk erfaring, er mødestabil, brænder for den psykiatriske sygepleje og har lyst til at tage ansvar for både trivsel og drift i afsnittet.

Stillingen er til besættelse snarest eller efter aftale. Ansøgningsfristen er onsdag d. 25.4. kl 8 og samtaler vil blive afholdt torsdag d. 26.4.

Hvis du vil høre mere om jobbet, eller hvis du vil på besøg til en kop kaffe og en rundvisning, kan du ringe til afdelingssygeplejerske Rikke Knudsen på telefon 3864 704 eller skrive på rikke.knudsen.01@regionh.dk.

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Dansk Sygeplejeråd og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Social- og sundhedsassistent

VIKAR ASSISTANCE ApS

Social- og Sundhedsassistenter søges Vi søger flere SOSU-assistenter som tilkaldevikar til kunder placeret i Storkøbenhavn. Vikariatet er af kortere og længerevarende. Vi lægger vægt på at du har følgende personlige og faglige kvalifikationer: Du ka...
Indrykket:23. februar 2018
Udløbsdato:20. april 2018

Sosu.Assistenter søges

FORENEDE RENGØRING A/S

Sosu. Assistenter søges til vores kunder. Vi er Bl.a Leverandør til følgende kommuner: Ishøj,Vallensbæk,Brøndby,Albertslund,Høje-Taastrup,Rødovre,Glostrup,Hvidovre,Dragør og Tårnby, Greve, Solrød og Køge Har du sjæl og personalighed - Så send en ans...
Indrykket:1. marts 2018
Udløbsdato:26. april 2018

Social og sundhedsassistent søges til aftenvagter i medicinsk sengeafsnit for ældresygdomme C-423 på Gentofte hospital

Medicinsk Afdeling

Vi søger en dygtig og kompetent sosu.ass., som brænder for den grundlæggende sygepleje Om afsnittet: Vores afdeling rummer 18 sengepladser, og er tilknyttet et dagafsnit samt en fald- og svimmelhedsklinik. Vi er en del af en stor medicinsk afdeling,...
Indrykket:19. marts 2018
Udløbsdato:20. april 2018

Social- og sundhedsassistent

Arendse

Vi søger en social- og sundhedsassistent til dagvagt pr. 1. juni 2018 eller efter aftale.Arendse er et privat friplejehjem under OK-Fonden med plads til 25 beboere. Beboergruppen er bredt sammensat aldersmæssigt, og mange er delvist selvhjulpne. Beb...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:20. april 2018

Social- og sundhedsassistent til intensivt psykiatrisk afsnit C523

Psykiatrisk Center København

København
Social- og sundhedsassistent, søges til intensivt psykiatrisk afsnit C 52.3 Psykiatrisk Center København Vil du være med til at udføre spændende psykiatrisk sygepleje? Afsnit C52.3 søger en social- og sundhedsassistent 32-37 timer om ugen i blandede...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:27. april 2018