Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SOSU til stilling som delvist sovende nattevagt

REHPA, Videncenter for Rehabilitering og Palliation søger en omhyggelig og serviceminded social- og sundhedshjælper eller -assistent til en stilling som delvist sovende nattevagt på REHPAs Forskningsklinik. Stillingen kan også deles af studerende på, som minimum, sundhedsfaglige mellemlange videregående uddannelser. 

Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er 21 timer, og du har weekend- og helligdagsfri.

REHPAs deltagere er fortrinsvis mennesker, der lever med eller efter kræft eller hjertesygdom. Deltagerne er selvhjulpne, men din tilstedeværelse sikrer et trygt og sikkert miljø om natten, hvor du stiller dig til rådighed, hvis der er behov, før du selv sover, eller hvis du kaldes i løbet af natten.

Som menneske er du imødekommende over for deltagere og kollegaer, du hjælper med store og små ønsker/behov, og du har en god sundhedsfaglig baggrund, så du kan observere og inddrage deltagerens erfaringer – og ikke mindst kan handle, hvis akutte situationer opstår, da du arbejder alene om natten på Nyborg Sygehus.

Dine opgaver og ansvarsområder 
Du bliver ansat i Klinikergruppen, hvis øvrige værtinder du har et nært samarbejde med. Sammen sikrer I kontinuitet og faglighed døgnet igennem. 

Vi forventer, at din vagt vil være som følger. Du møder ind og bliver grundigt informeret af aftenværtinden om deltagernes mulige behov. Du sikrer dig, at alle er tilpas, før du selv lægger dig til at sove på vagtværelse forventeligt kl. 23.30. Hvis du i løbet af natten ikke har været kaldt, er du oppe igen 05.30, tager i mod brød fra bageren, gør køkken og spisestue imødekommende og klar til morgenmad. Du afrapportere skriftligt og mundtligt til den måltidsansvarlige, som møder ind 06.30.

Lejlighedsvis deltager du i teammøder og centermøder. Mindre administrative eller servicerende opgaver kan forekomme i de uger, hvor der ikke er nattevagt, hvis det har din interesse.  

Vi forventer ... 
Vi forventer, at du er ansvarlig, faglig og serviceminded - også selv om du lige er vågnet. Du er i stand til at varetage de praktiske opgaver og indbyder gerne til en kop kaffe, hvis en deltager er stået tidligt op. Du trives med at arbejde alene og til andre tider indgå i en professionel sammenhæng med forskellige mennesker. Du er i stand til at samarbejde, bidrage konstruktivt til løsninger og acceptere etiske demokratiske processer som grundlag for beslutninger svarende til dit eget funktionsområde. Samtidig er du loyal mod beslutninger taget på andre niveauer i organisationen.

Desuden forventer vi, at du: 

 • Har formel uddannelse som social- og sundhedshjælper eller social- og sundhedsassistent, eller at du er studerende inden for sundhedsuddannelsesområdet
 • Har professionelle erfaringer fra samarbejde med mennesker med livstruende sygdomme eller andre i sårbare situationer 
 • Har erfaring med at arbejde selvstændigt og er tilpas med at være eneste fagprofessionelle på Nyborg Sygehus i tidsrummet kl. 23.00-05.00
 • Kan fungere professionelt i mødet med eksistentielt ramte mennesker 
 • Er fortrolig med IT og COSMIC eller kan lære det  
 • Bidrager i relevante teams i REPHA og samarbejder med øvrige kollegaer på Nyborg Sygehus
 • Er serviceminded og mødestabil.  

Vi tilbyder
Vi tilbyder et job, som både giver dig mulighed for at være en del af en spændende arbejdsplads, hvor du gør en forskel, og samtidig får du mulighed for at være delvist sovende. Vi har en bevidst respektfuld og imødekommende omgangstone og sætter det faglige niveau højt. Organisatorisk bliver du tilknyttet Klinikergruppen og refererer til klinisk leder. 

Stillingen er fast, og den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er 21 timer pr. uge, hvor timetallet varierer i uger med fuld deltageraktivitet svarende til 32 timer til uger med blot 9 eller ingen timer. Mødetid varierer fra kl. 22.00/23.00 - 07.00. REHPA planlægger aktiviteter med et langt tidsperspektiv, og ferier afvikles svarende til skolernes ferier.

REHPA er beliggende på Nyborg Sygehus, hvor dit tjenestested er.

Tiltrædelse 1. marts 2021. 

Stillingen aflønnes efter gældende overenskomst indgået mellem den respektive faglige organisation (FOA) og Regionernes Lønnings- og Takstnævn og er omfattet af lokal løndannelse. Det betyder, at der ved samtalen skal drøftes gensidige forventninger til lønniveau. 

Yderligere oplysninger
Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte klinisk leder Annette Rasmussen på telefon 21 81 18 67 eller mail på annette.rasmussen2@rsyd.dk 

Ansøgningsfrist og samtaler
Ansøgningsfristen er den 14. januar 2021. 
Vi forventer at holde samtaler den 18. januar 2021 i tidsrummet 09.30 - 13.00 på Nyborg Sygehus.

Ansøgningen sendes elektronisk og skal som minimum indeholde:

 • Ansøgning
 • Detaljeret CV
 • Uddannelsesbeviser (gerne kombineret i én pdf)
 • Gerne dokumentation for tidligere ansættelser/erfaringsdato.

Om os 
REHPA er et nationalt videncenter for rehabilitering og palliation. Vi arbejder for at øge livskvaliteten for mennesker med livstruende sygdom. Det gør vi i samarbejde med alle relevante fagligheder og aktører for at skabe solide og anvendelige resultater. Videncenteret indsamler, producerer og formidler forskningsbaseret viden, der inspirerer og forbedrer praksis, og vores medarbejdere er drevet af et højt fagligt engagement, empati og professionalisme. 

En del af videncentrets udviklingsarbejde og forskning gennemføres i Forskningsklinikken som REHPA-forløb. Her får deltagerne bl.a. værktøjer til at håndtere sygdom/helbredelse og livssituation og bidrager samtidig til forskning om rehabilitering og palliation til mennesker med livstruende sygdom. 

REHPA er organisatorisk forankret på afdelingslignende vilkår ved OUH, Region Syddanmark og tilknyttet som forskningsenhed ved Klinisk Institut, Syddansk Universitet. Videncentret har hovedadresse på Nyborg Sygehus og kontorfaciliteter i København, Aalborg, Århus og Holbæk. Forskningsklinikken ligger i Nyborg. 

Læs mere på www.rehpa.dk 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.