Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sosuhjælper / Afløsere til Svane Pleje i Kolding kommune

Svane Pleje søger fast dagvagter og sommerferie afløsere min. 28 timer som udekørende i Kolding Kommune. Vi har stærkt brug for fagligt dygtige kollegaer til at varetage et ansvarsfuldt job, hvor en helhjertet og professionel indsats gør en stor forskel for borgernes hverdag og trivsel.

Vi forventer at du

 • har hjertet på rette sted, er fleksibel og serviceminded
 • er ansvarsfuld, omhyggelig og stabil
 • bidrager med en engageret og energisk indsats
 • udfører dine plejeopgaver med faglig kvalitet og respekt for “dine borgere”
 • samarbejder så alle, inkl. dig selv, får en god oplevelse

Til gengæld for din helhjertede indsats tilbyder vi

 • et meningsfyldt job hvor du vil gøre en forskel
 • et godt og fagligt arbejdsmiljø overenskomstmæssig aflønning
 • samarbejde med professionelle kollegaer og spændende borgere

Synes du at vores tilbud lyder spændende, og har du tid og lyst til at høre mere om jobbet som Sosu hjælper/Sosu-assistent hos Svane Pleje, så kontakt

Melanie Jensen 8641 0000


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329830674Phoenix-d61d68a212018-06-12T00:00:00Sosuhjælper / Afløsere til Svane Pleje i Kolding kommune

Svane Pleje søger fast dagvagter og sommerferie afløsere min. 28 timer som udekørende i Kolding Kommune. Vi har stærkt brug for fagligt dygtige kollegaer til at varetage et ansvarsfuldt job, hvor en helhjertet og professionel indsats gør en stor forskel for borgernes hverdag og trivsel.

Vi forventer at du

 • har hjertet på rette sted, er fleksibel og serviceminded
 • er ansvarsfuld, omhyggelig og stabil
 • bidrager med en engageret og energisk indsats
 • udfører dine plejeopgaver med faglig kvalitet og respekt for “dine borgere”
 • samarbejder så alle, inkl. dig selv, får en god oplevelse

Til gengæld for din helhjertede indsats tilbyder vi

 • et meningsfyldt job hvor du vil gøre en forskel
 • et godt og fagligt arbejdsmiljø overenskomstmæssig aflønning
 • samarbejde med professionelle kollegaer og spændende borgere

Synes du at vores tilbud lyder spændende, og har du tid og lyst til at høre mere om jobbet som Sosu hjælper/Sosu-assistent hos Svane Pleje, så kontakt

Melanie Jensen 8641 0000

2018-08-08T00:50:34.080 Svane Pleje søger fast dagvagter og sommerferie afløsere min. 28 timer som udekørende i Kolding Kommune. Vi har stærkt brug for fagligt dygtige kollegaer til at varetage et ansvarsfuldt job, hvor en helhjertet og professionel indsats gør en stor forskel for borgernes hverdag og trivsel. Vi forventer at du har hjertet på rette sted, er fleksibel og serviceminded er ansvarsfuld, omhyggelig og stabil bidrager med en engageret og energisk indsats udfører dine plejeopgaver med faglig kvalitet og respekt for dine borgere samarbejder så alle, inkl. dig selv, får en god oplevelse Til gengæld for din helhjertede indsats tilbyder vi et meningsfyldt job hvor du vil gøre en forskel et godt og fagligt arbejdsmiljø overenskomstmæssig aflønning samarbejde med professionelle kollegaer og spændende borgere Synes du at vores tilbud lyder spændende, og har du tid og lyst til at høre mere om jobbet som Sosu hjælper Sosu-assistent hos Svane Pleje, så kontakt Melanie Jensen 8641 000011Jobnetd61d68a2100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-08-07T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandKolding3284727Svane Pleje, Vest ApS11platinvej 26G6000KoldingDKDanmark0
hih@svanepleje.dkDKDanmarkDKDanmark
7Deltid46Permanent588774JobNet48392451000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d61d68a2https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=d61d68a2https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d61d68a2&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d61d68a2&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Social_og_sundhed/Pleje_og_omsorg/5.jpgMed et job indenfor Sundhed får du en spændende hverdag, der byder på mange nye udfordringer. 12008001Dansk3Læse/ tale346018Social- og sundhedshjælper10Sundhed77Pleje og omsorg355590335Hiba Hanbalihih@svanepleje.dkDKDanmarkDKDanmark329978383Social- og Sundheds-hjælper til dagvagt i KoldingRobot Kære Pleje Kolding søger nye kollega til Dagvagt. Vi søger en social og sundhedshjælper til en fast stilling på 32-34 timer. Vi et privat hjemmepleje firma som er udekørende i Kolding Kommune. Arbejdet består i, at hjælpe borgerne i deres eget hjem med personlig pleje og praktisk hjælp. Vi er et team bestående af fleksible og glade medarbejdere, der har fokus på trivsel og som har vores borgere i centrum. Vi mangler en ny kollega, der sammen med os vil sikre borgerne får en god stabil pleje. Du skal arbejde hver 2. weekend i et velfungerende team bestående af social- og sundhedshjælpere og social- og sundhedsassistenter. Stillinger er til besættelse snarest. Vi ønsker at du: Er uddannet social og sundhedshjælper eller social og sundhedsassistent Er møde stabil. Er villig til at yde god service for vores i borgere. Er tålmodig og imødekommende. Taler og skriver dansk. Kan fremviser straffeattest. Har kørekort Vores nøgle ord er OMSORG-RESPEKT-TRYGHED-FLEKSIBILITET Vi arbejder i teams, hvor alle kollegaer er fælles om at skabe en god og dynamisk arbejdsplads.

Kære Pleje Kolding søger nye kollega til Dagvagt.

Vi søger en social og sundhedshjælper til en fast stilling på 32-34 timer.

Vi et privat hjemmepleje firma som er udekørende i Kolding Kommune. Arbejdet består i, at hjælpe borgerne i deres eget hjem med personlig pleje og praktisk hjælp. Vi er et team bestående af fleksible og glade medarbejdere, der har fokus på trivsel og som har vores borgere i centrum. Vi mangler en ny kollega, der sammen med os vil sikre borgerne får en god stabil pleje. Du skal arbejde hver 2. weekend i et velfungerende team bestående af social- og sundhedshjælpere og social- og sundhedsassistenter.

Stillinger er til besættelse snarest.

Vi ønsker at du:

 • Er uddannet social og sundhedshjælper eller social og sundhedsassistent
 • Er møde stabil.
 • Er villig til at yde god service for vores i borgere.
 • Er tålmodig og imødekommende.
 • Taler og skriver dansk.
 • Kan fremviser straffeattest.
 • Har kørekort

Vores nøgle ord er OMSORG-RESPEKT-TRYGHED-FLEKSIBILITET

Vi arbejder i teams, hvor alle kollegaer er fælles om at skabe en god og dynamisk arbejdsplads.

KÆRE PLEJE ApSKolding2019-03-14T00:00:002019-05-09T00:00:00
329985734Social- og sundhedshjælper i dagvagt til Hjemmeplejen i Rødding og oplandBasic SSH Dagvagt på 32 timer. Da én af vores kollegaer har søgt nye udfordringer, mangler vi i Hjemmeplejen Rødding en SSH til dagvagt fra den 1. maj 2019 og gerne før. Er du uddannet Social- og sundhedshjælper og tør du udfordres i et job, hvor ikke to dage er ens, så har vi jobbet til dig, der brænder for at give borgerne en kvalitetsfuld samt professionel pleje og omsorg. Hjemmeplejen Rødding, er en del af området Enghaven-Dixensminde. Hjemmeplejen dækker Rødding by samt opland og der er bil til rådighed. Vi arbejder rehabiliterende og har fokus på den enkelte borgers ressourcer, så borgeren altid opnår størst mulig selvstændighed. Vi tager udgangspunkt i borgernes ønsker om indhold i hverdagen. Vi har fokus på hverdagslivet, hvilket betyder at vi lægger vægt på, hvad der giver værdi for den enkelte borger. Vi kan tilbyde: 32 timer i dagvagt. Weekendvagt hver 2. weekend Gode muligheder for faglig og personlig udvikling Et afvekslende og meningsfuldt job En arbejdsplads i stor udvikling med et godt psykisk arbejdsmiljø, hvor der er plads til forskellighed Gode kollegaer med stor faglighed Grundig introduktion og individuel oplæring Vi forventer at du: Brænder for at yde god personlig pleje og praktisk hjælp i borgerens eget hjem Har gode samarbejdsevner Er positiv, engageret og har empati Kan arbejde selvstændigt og tage ansvar Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Hvis du indkaldes til samtale skal du medbringe en aktuel straffeattest samt uddannelsesbevis. For yderligere oplysninger kontakt: gruppeleder Helle Klitaa Jacobsen på 30171367 Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen send ansøgning . Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag. Ansøgningsfrist er mandag den 29. april 2019. Ansættelsessamtaler afholdes løbende. Overvejer du at flytte til Vejen? Så kan du få hjælp til bosætning. Se mere på http: flyttilvejen.dk
SSH Dagvagt på 32 timer. 
 
Da én af vores kollegaer har søgt nye udfordringer, mangler vi i Hjemmeplejen Rødding en SSH til dagvagt fra den 1. maj 2019 og gerne før. 
Er du uddannet Social- og sundhedshjælper og tør du udfordres i et job, hvor ikke to dage er ens, så har vi jobbet til dig, der brænder for at give borgerne en kvalitetsfuld samt professionel pleje og omsorg.  
 
Hjemmeplejen Rødding, er en del af området Enghaven-Dixensminde. Hjemmeplejen dækker Rødding by samt opland og der er bil til rådighed.  
 
Vi arbejder rehabiliterende og har fokus på den enkelte borgers ressourcer, så borgeren altid opnår størst mulig selvstændighed. Vi tager udgangspunkt i borgernes ønsker om indhold i hverdagen. Vi har fokus på hverdagslivet, hvilket betyder at vi lægger vægt på, hvad der giver værdi for den enkelte borger.  
 
Vi kan tilbyde:   
 • 32 timer i dagvagt. 
 • Weekendvagt hver 2. weekend  
 • Gode muligheder for faglig og personlig udvikling  
 • Et afvekslende og meningsfuldt job  
 • En arbejdsplads i stor udvikling med et godt psykisk arbejdsmiljø, hvor der er plads til forskellighed  
 • Gode kollegaer med stor faglighed  
 • Grundig introduktion og individuel oplæring  
 
Vi forventer at du:   
 • Brænder for at yde god personlig pleje og praktisk hjælp i borgerens eget hjem  
 • Har gode samarbejdsevner  
 • Er positiv, engageret og har empati  
 • Kan arbejde selvstændigt og tage ansvar  
 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.  
Hvis du indkaldes til samtale skal du medbringe en aktuel straffeattest samt uddannelsesbevis.  
 
For yderligere oplysninger kontakt: gruppeleder Helle Klitaa Jacobsen på 30171367  
 
Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen ”send ansøgning”. Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.  
 
Ansøgningsfrist er mandag den 29. april 2019. 
Ansættelsessamtaler afholdes løbende.   
 
Overvejer du at flytte til Vejen? Så kan du få hjælp til bosætning. Se mere på http://flyttilvejen.dk
 
ORS/Small/5ad8e918_logo.pngEnghavenRødding2019-03-27T18:00:35.8472019-04-29T00:00:00
329985369Social- og sundhedshjælper elever til Kolding Kommune og Fredericia KommuneBasic Kolding Kommune og Fredericia Kommune søger engagerede og dygtige elever, som vil være med til at gøre en forskel for vores borgere. Vi søger social- og sundhedshjælperelever med start 5. august 2019. SSH-uddannelsen varer op til 1 år og 2 måneder. Med denne uddannelse vil du blive udfordret på at yde omsorg og pleje samt rehabilitering og tidlig opsporing, som er af stor betydning for borgerne. Efterfølgende er der en mulig karrierevej som social- og sundhedsassistent og videre til eksempelvis sygeplejerske eller fysioterapeut. Adgangskrav For at du kan blive ansat på uddannelsen: Du skal have bestået Grundforløb 2 SSH efter august 2015 Du skal have bestået Dansk på D-niveau og Naturfag på E-niveau Brandbekæmpelseskursus på 3 timer Førstehjælpsbevis på mellemniveau på 12 timer. Vi forventer, at du er motiveret og har lyst til læring og til at udvikle dig kan arbejde selvstændigt og ansvarligt, og at du kan tage initiativ til at løse opgaver er mødestabil har respekt, herunder udviser forståelse for andre mennesker har lyst til at arbejde med ældre mennesker deltager aktivt i eget uddannelsesforløb er rummelig og tolerant i samarbejdet med andre mennesker er god til at formulere dig skriftligt og mundtligt udvikler evnen til at reflektere over det, du oplever i hverdagen besidder en vis portion robusthed. Arbejdstider og transport I praktikken vil du have vagter dag, aften og evt. nat samt i weekender og på helligdage. Du skal selv kunne transportere dig til praktikstederne også der, hvor offentlig transport ikke rækker. Vi tilbyder En spændende uddannelse, der veksler mellem teori og praktik Praktikplads i begge praktikforløb En praktikvejleder, der planlægger praktikforløbet sammen med dig Godtgørelse af transportudgifter i skoleperioder, hvis du har over 10 km til skolen Løn under hele uddannelsen Afvikling af ferie ifølge uddannelsens turnusplan. Talentsporet på social- og sundhedshjælperuddannelsen Talentspor er et uddannelsesforløb, hvor mindst 25 af fagene gennemføres på et højere niveau end det obligatoriske. Har du vilje og motivation til at yde en særlig indsats, og kan du lide at udfordre dig selv? Så er talentsporet måske noget for dig. Drøft med din kontaktlærer underviser om Talentsporet er relevant for dig. Talentsporet skal søges ved at sætte kryds i den digitale ansøgning. Godskrivning af praktikken Hvis du opfylder kriterierne, skal du godskrives for dele af praktikken og Arbejdsgivererklæring m.h.p. godskrivning af praktik på SSH uddannelsen skal udfyldes og vedhæftes din ansøgning. Blanketten finder du nedenfor, under afsnittet: Send ansøgning online. Voksenelevløn Hvis du er fyldt 25 år inden uddannelsens start, og opfylder kriterierne for at få voksenelevløn kan du søge voksenelevløn (pt. ca. kr. 20.553,33). Arbejdsgiver erklæring m.h.p. voksenelevløn skal udfyldes og vedhæftes din ansøgning, ellers vil din voksenelevløns ansøgning ikke blive behandlet. Blanketten finder du nedenfor, under afsnittet: Send ansøgning online. Kommunerne opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder eller etnisk baggrund. I forbindelse med ansættelse vil kommunerne stille krav om en straffeattest. Vil du vide mere Ønsker du yderligere oplysninger, kan du læse mere på Social- og Sundhedsskolens hjemmeside www.sosufvh.dk Du kan også kontakte den ønskede kommune: Fredericia Kommune Birgitte Rud Uddannelseskonsulent Tlf. 22 80 04 68 72 10 56 66 Hjemmeside www.fredericia.dk elever Kolding Kommune Dorte Jørgensen Leder af Uddannelse og HR Tlf. 79 79 72 21 Send ansøgning online Dokumenter du skal have klar, inden du udfylder og sender din ansøgning online: Samtlige uddannelsesbeviser (fra folkeskolen og frem) Dokumentation for evt. erhvervserfaring (Ansættelsesbevis, seneste lønseddel) Hvis aktuelt: Arbejdsgivererklæring m.h.p. godskrivning af praktik Arbejdsgivererklæring m.h.p. voksenelevløn Vi kan kun modtage Word eller PDF filer. Svar vedrørende afgørelse vil ske: 29. maj 2019. Ansøgningsfrist: 26. april 2019. Forud for ansættelse indhenter Kolding Kommune straffeattest børneattest, når loven kræver det, eller stillingen i øvrigt berettiger til det.
Kolding Kommune og Fredericia Kommune søger engagerede og dygtige elever, som vil være med til at gøre en forskel for vores borgere. 
 
Vi søger social- og sundhedshjælperelever med start 5. august 2019. 
  
SSH-uddannelsen varer op til 1 år og 2 måneder. 
Med denne uddannelse vil du blive udfordret på at yde omsorg og pleje samt rehabilitering og tidlig opsporing, som er af stor betydning for borgerne. Efterfølgende er der en mulig karrierevej som social- og sundhedsassistent og videre til eksempelvis sygeplejerske eller fysioterapeut. 
 
Adgangskrav 
For at du kan blive ansat på uddannelsen:  
 • Du skal have bestået Grundforløb 2 SSH efter august 2015 
 • Du skal have bestået Dansk på D-niveau og Naturfag på E-niveau 
 • Brandbekæmpelseskursus på 3 timer 
 • Førstehjælpsbevis på mellemniveau på 12 timer. 
Vi forventer, at du  
 • er motiveret og har lyst til læring og til at udvikle dig 
 • kan arbejde selvstændigt og ansvarligt, og at du kan tage initiativ til at løse opgaver 
 • er mødestabil 
 • har respekt, herunder udviser forståelse for andre mennesker 
 • har lyst til at arbejde med ældre mennesker 
 • deltager aktivt i eget uddannelsesforløb 
 • er rummelig og tolerant i samarbejdet med andre mennesker 
 • er god til at formulere dig skriftligt og mundtligt 
 • udvikler evnen til at reflektere over det, du oplever i hverdagen 
 • besidder en vis portion robusthed. 
Arbejdstider og transport  
I praktikken vil du have vagter dag, aften og evt. nat samt i weekender og på helligdage. 
Du skal selv kunne transportere dig til praktikstederne – også der, hvor offentlig transport ikke rækker. 
 
Vi tilbyder  
 • En spændende uddannelse, der veksler mellem teori og praktik 
 • Praktikplads i begge praktikforløb 
 • En praktikvejleder, der planlægger praktikforløbet sammen med dig 
 • Godtgørelse af transportudgifter i skoleperioder, hvis du har over 10 km til skolen 
 • Løn under hele uddannelsen 
 • Afvikling af ferie ifølge uddannelsens turnusplan. 
Talentsporet på social- og sundhedshjælperuddannelsen 
Talentspor er et uddannelsesforløb, hvor mindst 25% af fagene gennemføres på et højere niveau end det obligatoriske. Har du vilje og motivation til at yde en særlig indsats, og kan du lide at udfordre dig selv? Så er talentsporet måske noget for dig. Drøft med din kontaktlærer/underviser om Talentsporet er relevant for dig. Talentsporet skal søges ved at sætte kryds i den digitale ansøgning. 
 
Godskrivning af praktikken 
Hvis du opfylder kriterierne, skal du godskrives for dele af praktikken og 
”Arbejdsgivererklæring m.h.p. godskrivning af praktik på SSH uddannelsen” skal udfyldes og vedhæftes din ansøgning. Blanketten finder du nedenfor, under afsnittet: Send ansøgning online. 
 
Voksenelevløn 
Hvis du er fyldt 25 år inden uddannelsens start, og opfylder kriterierne for at få voksenelevløn kan du søge voksenelevløn (pt. ca. kr. 20.553,33). 
”Arbejdsgiver erklæring m.h.p. voksenelevløn” skal udfyldes og vedhæftes din ansøgning, ellers vil din voksenelevløns ansøgning ikke blive behandlet.   
Blanketten finder du nedenfor, under afsnittet: Send ansøgning online. 
 
Kommunerne opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder eller etnisk baggrund. 
I forbindelse med ansættelse vil kommunerne stille krav om en straffeattest. 
 
Vil du vide mere 
Ønsker du yderligere oplysninger, kan du læse mere på Social- og Sundhedsskolens hjemmeside www.sosufvh.dk 
 
Du kan også kontakte den ønskede kommune: 
 
Fredericia Kommune 
Birgitte Rud 
Uddannelseskonsulent 
Tlf. 22 80 04 68 / 72 10 56 66 
Hjemmeside www.fredericia.dk/elever 
 
Kolding Kommune 
Dorte Jørgensen 
Leder af Uddannelse og HR 
Tlf. 79 79 72 21 
 
 
Dokumenter du skal have klar, inden du udfylder og sender din ansøgning online:  
Samtlige uddannelsesbeviser (fra folkeskolen og frem) 
Dokumentation for evt. erhvervserfaring (Ansættelsesbevis, seneste lønseddel) 
 
Hvis aktuelt:  
 
Vi kan kun modtage Word eller PDF filer.  
 
Svar vedrørende afgørelse vil ske: 29. maj 2019. 
 
Ansøgningsfrist: 26. april 2019.  


Forud for ansættelse indhenter Kolding Kommune straffeattest/børneattest, når loven kræver det, eller stillingen i øvrigt berettiger til det.
ORS/Small/485133b4_logo.pngSeniorområdetKolding2019-03-27T15:10:22.9032019-04-26T00:00:00
3300057842 Omsorgsmedhjælpere eller social- og sundheds-hjælpere 30 - 32 timer, og 1 Omsorgsmedhjælper eller social- og sundhedshjælper 22 -24 timer om ugen til nattevagtstillinger på Bifrost afd. Kilden og afløsere.Basic Kilden søger 1 fast nattevagt til boafdeling 30-32 timer 1 nattevagt 30-32 timer i en begivenhedsansættelse til overvågningsopgave til en af vores boafdelinger i forbindelse med tilførsel af ekstra ressourcer til et barn. 1 fast nattevagt til vores aflastningsafdeling 22-24 timer. Der vil være mulighed for merarbejde i forbindelse med kollegaers ferie og anden frihed. Om jobbet Tiltrædelse hurtigst muligt eller senest 1. juni 2019. Vi forventer af dig At du har et fagligt fokus, samt et uddybende kendskab og erfaring med handicap- og døgnområdet, gerne inden for børn og unge. At du har en anerkendende og rummelig tilgang til andre mennesker. At du kan arbejde selvstændigt samt tage ansvar for egne og fælles beslutninger. At du er fleksibel og udviklingsorienteret. At du har humor, er engageret, er faglig, hjælpsom og omsorgsfuld. At du har energi og vilje til at gøre en forskel for handicappede børn og deres familie. At du er fysisk og psykisk robust. At du kan arbejde hver anden weekend, pt. i lige weekender og hverdage. Vi tilbyder dig At blive en del af en spændende og udviklingsorienteret organisation. Et udfordrende og spændende arbejdsmiljø. Et afvekslende job med gode udviklingsmuligheder. Engagerede kolleger, der tilskriver faglighed stor betydning. En ledelse med fokus på såvel proces som resultater. At være med til at videreudvikle fleksible tilbud til børn og unge med handicap. En systemisk og anerkendende arbejdsplads. Ansættelsesvilkår Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst og principperne i Ny løn. Stillingen som begivenhedsansættelse på 30-32 timer om ugen kan være tidsbegrænset og uden kendt fratrædelsesdato, dog minimum med en opsigelse på løbende måned plus en måned. Tiltrædelse hurtigst muligt eller senest 1. juni 2019. Om os Bifrost fleksible tilbud til børn og unge med handicap, består af Kilden, Bygden og Gården. Kilden er et bo -og aflastnings tilbud til børn og unge med multiple funktionsnedsættelser. Bygden og Gården er et aflastningstilbud til hjemmeboende børn med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser og et botilbud til børn og unge med autisme spektrum forstyrrelser. Flere oplysninger Flere oplysninger om jobbet kan fås hos afdelingsleder Charlotte Jensen, chjse@vejle.dk telefon 26 25 39 41 eller afdelingsleder Lasse Surrow, larsu@vejle.dk telefon 20 28 08 25. Link til egen hjemmeside Du kan læse mere om os på www.Bifrost.vejle.dk. Ansøgningsfrist Vi skal have din ansøgning med referencer og dokumentation for uddannelse senest 25 april 2019. Vi afholder løbende ansættelsessamtaler. Børneattest og straffeattest Vi indhenter børne -og offentlig straffeattest. Send din ansøgning Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen Send ansøgning . Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post. Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v. Overvejer du at flytte til Vejle? Så kan du få hjælp til bosætning. Se mere på www.vejle.dk tilflytter.
Kilden søger
1 fast nattevagt til boafdeling 30-32 timer
1 nattevagt 30-32 timer i en begivenhedsansættelse til overvågningsopgave til en af vores boafdelinger i forbindelse med tilførsel af ekstra ressourcer til et barn.
1 fast nattevagt til vores aflastningsafdeling 22-24 timer. 
Der vil være mulighed for merarbejde i forbindelse med kollegaers ferie og anden frihed. 
 
Om jobbet  
Tiltrædelse hurtigst muligt eller senest 1. juni 2019. 
 
Vi forventer af dig
 • At du har et fagligt fokus, samt et uddybende kendskab og erfaring med handicap- og døgnområdet, gerne inden for børn og unge. 
 • At du har en anerkendende og rummelig tilgang til andre mennesker. 
 • At du kan arbejde selvstændigt samt tage ansvar for egne og fælles beslutninger. 
 • At du er fleksibel og udviklingsorienteret. 
 • At du har humor, er engageret, er faglig, hjælpsom og omsorgsfuld. 
 • At du har energi og vilje til at gøre en forskel for handicappede børn og deres familie. 
 • At du er fysisk og psykisk robust. 
 • At du kan arbejde hver anden weekend, pt. i lige weekender og hverdage. 
Vi tilbyder dig 
 • At blive en del af en spændende og udviklingsorienteret organisation. 
 • Et udfordrende og spændende arbejdsmiljø. 
 • Et afvekslende job med gode udviklingsmuligheder. 
 • Engagerede kolleger, der tilskriver faglighed stor betydning. 
 • En ledelse med fokus på såvel proces som resultater. 
 • At være med til at videreudvikle fleksible tilbud til børn og unge med handicap. 
 • En systemisk og anerkendende arbejdsplads. 
Ansættelsesvilkår 
Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst og principperne i Ny løn. Stillingen som begivenhedsansættelse på 30-32 timer om ugen kan være tidsbegrænset og uden kendt fratrædelsesdato, dog minimum med en opsigelse på løbende måned plus en måned.
Tiltrædelse hurtigst muligt eller senest 1. juni 2019. 
 
Om os 
Bifrost – fleksible tilbud til børn og unge med handicap, består af Kilden, Bygden og Gården. Kilden er et bo -og aflastnings tilbud til børn og unge med multiple 
funktionsnedsættelser. Bygden og Gården er et aflastningstilbud til hjemmeboende børn med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser og et botilbud til børn og unge med autisme spektrum forstyrrelser. 
 
Flere oplysninger 
Flere oplysninger om jobbet kan fås hos afdelingsleder Charlotte Jensen, chjse@vejle.dk telefon 26 25 39 41 eller afdelingsleder Lasse Surrow, larsu@vejle.dk telefon 20 28 08 25. 
 
Link til egen hjemmeside
Du kan læse mere om os på www.Bifrost.vejle.dk.  
 
Ansøgningsfrist 
Vi skal have din ansøgning med referencer og dokumentation for uddannelse senest 25 april 2019. Vi afholder løbende ansættelsessamtaler. 
 
Børneattest og straffeattest 
Vi indhenter børne -og offentlig straffeattest. 
 
Send din ansøgning 
Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen ”Send ansøgning”. Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag. 
 
Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering.  
Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post.  
 
Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.  
 
Overvejer du at flytte til Vejle? Så kan du få hjælp til bosætning. Se mere på www.vejle.dk/tilflytter.  
 

 
ORS/Small/5617ba89_logo.pngBifrostBørkop2019-04-11T16:00:54.7772019-04-25T00:00:00
330009283Social- og sundhedshjælpere til ferieafløsning i udekørende hjemmeplejedistrikt V4 i EgtvedBasic Om jobbet Kan du se dig selv som sommerferieafløser i et landligt hjemmeplejedistrikt? Vi søger social- og sundhedshjælpere til ferieafløsning i perioden 1. juni - 31. august 2019. Timeantallet er på 30-37 timer om ugen. Vi arbejder dag og aften og i weekender og vil sammensætte vagter til dig i et tæt samarbejde. Andre faggrupper kan også komme i betragtning. Hvis du f.eks. overvejer at søge ind på SOSU-Skolen. Vi er et team af sosu-medarbejdere, terapeuter og sygeplejersker. Vi arbejder tæt sammen om den enkelte borger og arbejder ud fra en rehabiliterende tilgang. Tiltrædelse 1. juni 2019 og 3 måneder frem. Vi forventer af dig At du er fleksibel og udviser ansvar At du er positiv og smilende At du er engageret og effektiv At du er mødestabil At du ikke skal afholde ferie i den periode du er hos os Vi tilbyder dig En god introduktion til jobbet En fast gruppe borgere En engageret og dygtig kollega-gruppe Et godt arbejdsmiljø med godt humør og god tone. Ansættelsesvilkår Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst. Om os Distrikt 4, Område Vest, kører i Jerlev, Ågård, Ødsted og Egtved området (stort landdistrikt). Vi har indmødested på Hejlskov Plejecenter i Egtved. Flere oplysninger Flere oplysninger kan fås hos distriktsleder Kirsten Jørgensen på 30 33 95 77. Ansøgningsfrist Vi skal have din ansøgning senest den 19. maj 2019 Vi har ansættelsessamtaler den 22. maj 2019. Privat straffeattest Ved ansættelse i Senior, Vejle kommune, skal der afleveres privat straffeattest. Den kan hentes på www.borger.dk Send din ansøgning Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen Send ansøgning . Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post. Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.
Om jobbet
Kan du se dig selv som sommerferieafløser i et landligt hjemmeplejedistrikt? Vi søger social- og sundhedshjælpere til ferieafløsning i perioden 1. juni - 31. august 2019. Timeantallet er på 30-37 timer om ugen. Vi arbejder dag og aften og i weekender og vil sammensætte vagter til dig i et tæt samarbejde.  Andre faggrupper kan også komme i betragtning. Hvis du f.eks. overvejer at søge ind på SOSU-Skolen.  
  
Vi er et team af sosu-medarbejdere, terapeuter og sygeplejersker. Vi arbejder tæt sammen om den enkelte borger og arbejder ud fra en rehabiliterende tilgang.
 
Tiltrædelse 1. juni 2019 og 3 måneder frem.
 
Vi forventer af dig
 • At du er fleksibel og udviser ansvar  
 • At du er positiv og smilende  
 • At du er engageret og effektiv
 • At du er mødestabil  
 • At du ikke skal afholde ferie i den periode du er hos os  
 Vi tilbyder dig
 • En god introduktion til jobbet
 • En fast gruppe borgere
 • En engageret og dygtig kollega-gruppe
 • Et godt arbejdsmiljø med godt humør og god tone.
Ansættelsesvilkår  
Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst.
  
Om os  
Distrikt 4, Område Vest, kører i Jerlev, Ågård, Ødsted og Egtved området (stort landdistrikt). Vi har indmødested på Hejlskov Plejecenter i Egtved.  
 
Flere oplysninger  
Flere oplysninger kan fås hos distriktsleder Kirsten Jørgensen på 30 33 95 77.  
 
Ansøgningsfrist  
Vi skal have din ansøgning senest den 19. maj 2019
Vi har ansættelsessamtaler den 22. maj 2019.
 
Privat straffeattest  
Ved ansættelse i Senior, Vejle kommune, skal der afleveres privat straffeattest. Den kan hentes på www.borger.dk
 
Send din ansøgning  
Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen ”Send ansøgning”. Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.  
 
Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering.  
Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post.  
 
Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.  
 
ORS/Small/46eb4afa_logo.pngOmråde Vest, Distrikt 4, Senior, Vejle KommuneEgtved2019-04-17T16:02:15.9702019-05-19T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Social- og Sundheds-hjælper til dagvagt i Kolding

KÆRE PLEJE ApS

Kolding
Kære Pleje Kolding søger nye kollega til Dagvagt. Vi søger en social og sundhedshjælper til en fast stilling på 32-34 timer. Vi et privat hjemmepleje firma som er udekørende i Kolding Kommune. Arbejdet består i, at hjælpe borgerne i deres eget hjem ...
Indrykket:14. marts 2019
Udløbsdato:9. maj 2019

Social- og sundhedshjælper i dagvagt til Hjemmeplejen i Rødding og opland

Enghaven

Rødding
SSH Dagvagt på 32 timer. Da én af vores kollegaer har søgt nye udfordringer, mangler vi i Hjemmeplejen Rødding en SSH til dagvagt fra den 1. maj 2019 og gerne før. Er du uddannet Social- og sundhedshjælper og tør du udfordres i et job, hvor ikke to ...
Indrykket:27. marts 2019
Udløbsdato:29. april 2019

Social- og sundhedshjælper elever til Kolding Kommune og Fredericia Kommune

Seniorområdet

Kolding
Kolding Kommune og Fredericia Kommune søger engagerede og dygtige elever, som vil være med til at gøre en forskel for vores borgere. Vi søger social- og sundhedshjælperelever med start 5. august 2019. SSH-uddannelsen varer op til 1 år og 2 måneder. ...
Indrykket:27. marts 2019
Udløbsdato:26. april 2019

2 Omsorgsmedhjælpere eller social- og sundheds-hjælpere 30 - 32 timer, og 1 Omsorgsmedhjælper eller social- og sundhedshjælper 22 -24 timer om ugen til nattevagtstillinger på Bifrost afd. Kilden og afløsere.

Bifrost

Børkop
Kilden søger 1 fast nattevagt til boafdeling 30-32 timer 1 nattevagt 30-32 timer i en begivenhedsansættelse til overvågningsopgave til en af vores boafdelinger i forbindelse med tilførsel af ekstra ressourcer til et barn. 1 fast nattevagt til vores ...
Indrykket:11. april 2019
Udløbsdato:25. april 2019

Social- og sundhedshjælpere til ferieafløsning i udekørende hjemmeplejedistrikt V4 i Egtved

Område Vest, Distrikt 4, Senior, Vejle Kommune

Egtved
Om jobbet Kan du se dig selv som sommerferieafløser i et landligt hjemmeplejedistrikt? Vi søger social- og sundhedshjælpere til ferieafløsning i perioden 1. juni - 31. august 2019. Timeantallet er på 30-37 timer om ugen. Vi arbejder dag og aften og ...
Indrykket:17. april 2019
Udløbsdato:19. maj 2019