Sourcing Manager

Kan du sætte rammen for det strategiske indkøb?
Som sourcing manager bliver du ansvarlig for det strategisk indkøb og category management af et færdigvaresortiment, som komplementerer ITW Construction Products’ egen produktion af højkvalitetsprodukter inden for fastgørelse. Produkterne markedsføres i Norden og UK under varemærkerne Paslode, SPIT og NKT Fasteners. Med udgangspunkt fra det nordiske regionskontor i Middelfart får du ansvar for et indkøbsbudget på et trecifret millionbeløb. Du refererer til divisional supply chain manageren i England og får en meget selvstændig rolle. Du skal selv definere indkøbsstrategien, udvikle din leverandørgruppe og være resultatansvarlig for dine kategorier.

Kommerciel profil med strategisk indkøbserfaring
Du bliver en del af en stor international gruppe, som via et effektivt samarbejde har mulighed for at indfri store skalafordele.
Afsættet for dit arbejde er et fokus på at styrke ITW’s konkurrencemæssige position, og derfor arbejder du tæt sammen med de kommercielle organisationer (salg og produktchefer) på tværs af alle markeder.

Hovedparten af din tid bruges på strategiske eller taktiske opgaver/projekter, og du bliver primært involveret i produktudviklings-, optimerings- og fokuserede besparelsesprojekter. Du bliver mødt af et stort antal interne og eksterne stakeholders, som alle har inputs/ønsker. En vigtig personlig opgave bliver derfor at udleve ITW’s 80/20 filosofi og sikre, at der fokuseres på projekter, der har den største forventelige gevinst. For at lykkes med  det skal du have en god kommerciel forståelse og trives i et internationalt spændingsfelt på tværs af værdikæden.  Afhængig af varekategorien kan dit arbejde have et nationalt, regionalt eller globalt perspektiv. Ved afslutningen er du ansvarlig for at forankre dine projekter solidt i driftsorganisationen og dermed også sikre, at din involvering i operationelle opgaver minimeres.

Din baggrund

Enten har du en relevant kommerciel eller teknisk videregående uddannelse på kandidatniveau og nogle års erfaring med strategisk indkøb og håndteringen af internationale leverandører. Eller også har du mange års kvalificerende erfaring som sourcing manager/strategisk indkøber og kan fremvise gode resultater fra sammenlignelige roller. Uanset din baggrund så har du erfaring med at definere et sortiment på baggrund af en solid forretningsforståelse. Har du erfaring med og viden om indkøb af færdigvarer fra metalbearbejdende leverandører, er det et plus, men ikke et krav.

Du er ambitiøs og trives i en rolle med store frihedsgrader og motiveres af muligheden for at sætte dit personlige præg på både dine egne og virksomhedens resultater. Du har international erfaring og synes, at det er spændende at deltage i projekter på tværs af lande eller divisioner. I rollen skal du forvente 60 + rejsedage om året, heraf 2 længere rejser til leverandører i Asien.
Du behersker engelsk på forhandlingsniveau og er fortrolig med IT-systemer.

Finder du jobbet interessant, kan du uploade dit CV på engelsk. 
Referencenummer: DK-04648.


ITW Construction Products Nordic i Middelfart er en del af amerikanske ITW Inc., der på verdensplan omsætter for ca. 90 mia. kr., arbejder i 57 lande og har ca. 48.000 ansatte. Under bl.a. mærkevarerne Paslode, SPIT og NKT Fasteners tilbyder ITW Construction Products markedets bredeste produktsortiment til alle typer fastgørelsesopgaver i træ, beton, stål og gips. Produkterne afsættes gennem detailkæder i byggebranchen til såvel professionelle som gør det selv-brugere samt direkte til industrikunder. ITW Construction Products Nordic beskæftiger i alt ca. 300 medarbejdere i Sverige, Norge, Finland, Baltikum og Danmark. I Middelfart er der ud over en produktionsenhed med lokal ledelse også et nordisk distributionscenter, centraliserede stabsfunktioner (økonomi, HR, IT) samt den kommercielle topledelse (R&D, produktchefer, marketing & salg). Du kan læse mere om ITW på www.itwbyg.dk.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

PhD Scholarships within Strategic Organization Design

Syddansk Universitet

The Department of Marketing Management invites applications for one or more 3-year positions as PhD student in the research area of Strategic Organization Design. The positions are vacant from 01.09.2018 or soon after. The positions are located in O...
Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

PhD Scholarship within Consumption, Culture and Commerce

Syddansk Universitet

The Department of Marketing Management invites applications for a position as PhD Student in the research area of Consumption, Culture and Commerce. The position is vacant from 1st September 2018 or soon after. The position is located in Odense, but...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:29. marts 2018

Skal du være drivkraften bag vores succes i hotelbranchen? Så er du vores nye Hotel Operations Manager.

Rent Rengøring ApS

Er du kundeminded og kvalitetsbevidst? Og kan du motivere dine ansatte til at yde deres bedste? Har du flair for tal og overholdelse af budgetter? Så er du måske vores nye Hotel Operations Manager. Vores virksomhed vækster, og lige nu søger vi en ny...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:5. marts 2018

Sjakbajs til anlægsafdelingen

HANSSON & KNUDSEN A/S

Hansson Knudsen A S søger i øjeblikket en sjakbajs til anlægsafdelingen. Den rette kandidat kan se frem til at blive en del af et stærkt team i en spændende virksomhed, hvor vi stiller store, men fair krav til hinanden. Dagene varierer meget, og tem...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

PhD Scholarships at the Department of Business and Economics

Syddansk Universitet

PhD scholarships at the Department of Business and Economics Applications are invited for one or more PhD scholarships at the Department of Business and Economics, to be filled as soon as possible. Job description The department carries out research...