Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Souschef

Ferdinand, Hotel - Bar - Restaurant har en afslappet og hyggelig atmosfære. Det mærker du med det samme, du træder ind. Indretningen er enkel og klassisk og bag den store loungebar kan man se kokkene i aktion i det åbne køkken.

Hotel Ferdinand er et lille boutique-hotel, vi har 8 suiter samt 11 studioer, værelserne er smagfuldt indrettet i moderne  og hyggelig stil.

På Ferdinand er der plads til op til 70 gæster i restauranten.

Vi har brug for en kreativ og stabil kok i køkkenet som har menneskelig modenhed og som har en selvsikker udstråling. En person som har lyst til at tage selvstændigt ansvar i samarbejde med Køkkenchefen. Jobbet indbefatter oplæring af elever samt a la carte og mindre selskaber.

Du skal have erfaring fra faget. Vi forventer at du er god sammen med gæster, charmerende og smilende og har gode kommunikationsfærdigheder. Du har pasion for mad og vin.

Du bliver en del af et ungt team og dermed med til at sikre vores høje kvalitet og service.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken



Opret jobagent her