Gem job

Souschef

På trods af at OK Plus Trustrup, grundet CoronaKrisen, har manglet ca. 20% af virksomhedens kunder det sidste år, oplever vi en markant vækst på bespisning og vi er blevet til en stor madstation. Derudover går vi en spændende tid i møde med nyrenoveret butik, etablering af produktionskøkken og masser af nye og spændende tiltag, som skal forstærke vores position i lokalsamfundet - men vi mangler en souschef, som vil med os på rejsen...

 

Som souschef er du en del af butikkens lederteam, og du er den, der tager over, når chefen ikke er tilstede. Du kommer til at tage aktiv del i det daglige arbejde i butikken, og du får medansvar for butikkens drift og resultater.

Sammen med medarbejderne (4 fleksjobbere og 4 ordinært ansatte) er det din fornemmeste opgaver at sikre, at vores kunder altid får Danmarks bedste indkøbsoplevelse. For os er kunden nemlig altid nummer 1.

 ?

TAG DEL I BÅDE DRIFT OG LEDELSE

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os.

Dine ansvarsområder inkluderer:

  • Ledelse af medarbejdere, så de lykkes i deres job.
  • Oplæring af medarbejdere, så de efterlever OKs værdier og butikskoncepter.
  • Bestilling af varer, vareopfyldning og ekspedition af kunderne.
  • Det er en fordel med Branchekendskab
  • Overbevisende gennemslagskraft og en veludviklet evne til at prioritere og planlægge
  • Interesse i personlig og faglig udvikling
  • Positivitet og proaktivitet i din arbejdsfacon 

 

Din arbejdstid vil være efter butikkens behov, ca. 30-37 timer om ugen, som hovedsageligt vil bestå af eftermiddag- og aftenarbejde samt morgenarbejde hver anden weekend.

Forvent dog at der i forbindelse med ferier og i højsæsonen vil være mere end 37 timer om ugen.

Det vil være nødvendigt med adgang til bil.

 

Om dig

Du er købmand til fingerspidserne og fungerer i dag som daglig leder, 1. assistent, souschef eller tilsvarende inden for detailhandlen eller lign. Du har det engagement samt de visioner og ideer der skal til for at sikre god salgsmæssig udvikling i butikken.  

Dine personlige egenskaber er kendetegnet ved, at du:  

• Er resultatorienteret og besidder en udpræget vindermentalitet

• Har et højt energiniveau, kan arbejde i et høj tempo og har et positivt livssyn

• Er selvmotiverende, selvstændig, ansvarsbevidst og har øje for detaljer

• Har flair for madlavning og har en venlig og sympatisk fremtræden

 

Vi forventer ikke at du er fortrolig med alle funktioner, og derfor vil oplæring finde sted efter behov. 

 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV inkl. et vellignende billede via mail til Trustrup@ok-plus.dk. Vi afholder løbende samtaler, så tøv ikke med at sende din ansøgningen. Vi behandler kun din ansøgning, såfremt du formår at skrive dig ind i ansøgningen og husker at sende relevante bilag med.

Tiltrædelse hurtigst muligt og efter aftale.

Har du spørgsmål til stillingens indhold, er du velkommen til at kontakte ejer/forpagter Brian Sørensen på tlf. +45 2077 3300.

Vi ser meget frem til at høre fra dig.
 


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Kok / Chef / souschef

JÆGERGÅRDSGADE 65 ApS

Aarhus C
We are looking for a chef - who can take responsibility and want to help develop our kitchen - we work with 2 restaurants Bár Habla and Klassisk 65 - booth on Jægergårdsgade and are a team of more than 40 employees who are passionate about the profe...
Indrykket:26. marts 2021
Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Kok / Chef / souschef

JÆGERGÅRDSGADE 65 ApS

Aarhus C
We are looking for a chef - who can take responsibility and want to help develop our kitchen - we work with 2 restaurants Bár Habla and Klassisk 65 - booth on Jægergårdsgade and are a team of more than 40 employees who are passionate about the profe...
Indrykket:26. marts 2021