Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Souschef for afdelingssygeplejerske til Urologisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Roskilde

Urologisk Afdeling D11 og D31 på Sjællands Universitetshospital søger en souschef for afdelingssygeplejerske.

Genopslag - vi vil gerne udvide feltet af kvalificerede ansøgere.

Vil du arbejde med sygeplejefaglig ledelse på en afdeling, hvor vi modtager mange akutte patienter fra hele Region Sjælland, hvor vi samtidig prioriterer fællesskabet og arbejdsmiljøet højt?

Har du flair for ledelse, og vil du være med til at gøre en forskel og præge udviklingen i Urologisk sengeafsnit, så har du muligheden for at blive souschef hos os.

Vi har brug for en souschef, med et stort fagligt engagement for den kirurgiske sygepleje og de akutte patientforløb, der sammen med afdelingssygeplejersken vil være med til at lede vores afdeling. Dine kolleger er både novicer og meget erfarne sygeplejersker og social og sundhedsassistenter.

Urologisk Afdeling består af: Urologisk to 7-døgnsafsnit, urologisk 5-døgnsafsnit og et stort ambulatorium, hvor du skal være souschef på et 7-døgnafsnit og et 5-døgnsafsnit.

Vi modtager inden for det urologiske speciale både elektive og akutte patienter, der kræver døgnindlæggelse. Det drejer sig ofte om meget komplekse palliative plejeforløb.

Vores sygepleje er organiseret i to teams. Det ene team modtager vi alle akutte urologiske patienter fra akutmodtagelsen der skal observeres for bl.a. urosepsis, urinretention, UVI, hæmaturi og akutte nyresten. De andet team modtager vi patienter der primært har nyrecancer og blærecancer, hvor også den primære kontaktperson og kontinuitet er i fokus.

Det er vigtigt for os, at patienternes oplevede kvalitet er alt, i forbindelse med deres patientforløb.

Arbejdsopgaver

 • Være stedfortræder i afdelingssygeplejerskens fravær
 • Faciliterer opgave- og ressurcefordeling
 • Være rollemodel for nye og erfarne kolleger
 • Fokus på kompetenceudvikling af den enkelte medarbejder
 • Vedligehold af implementeringsopgaver
 • Medansvarlig for introduktion af nye medarbejdere
 • Medansvarlig for vagtplanlægning i tæt samarbejde med afdelingssygeplejersken. vi har grundplaner, ønskeplaner og vagtplaner der indberettes i KMD
 • Bidrage til det gode arbejdsmiljø i et tværfagligt perspektiv
 • Løse arbejdsopgaver på tværs i urologisk afdeling

Kompetencer

 • Du skal være sygeplejerske og have minimum et års kirurgisk erfaring - gerne urologisk erfaring
 • Du skal have et godt overblik og beherske ordentlig kommunikation i pressede situationer
 • Du skal mestre mange forstyrrelser og selv medvirke til at skabe dit ledelsesrum
 • Du skal synes ledelse er sovt, og turde anvende din kreativitet i løsninger for patienter og medarbejdere
 • Du skal være loyal
 • Du kan se dig selv som leder, og vil gerne træne dit lederskab som souschef, hvor du får en erfaren mentor
 • Du opnår en selvstændighed i at håndtere dagligdagens kompleksitet og kan løse problemer
 • Du deltager i lederuddannelse, hvor ledelse også bliver dit fag

Stillingen er på 37 timer pr. uge primært i dagvagter, men der kan forekomme aften og nattevagter. Der planlægges med weekendvagt hver 4. uge, hvor der planlægges med blandede vagter.

Hvis du har uddybende spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Helle Vibeke Nielsen, 47 32 35 26, hevni@regionsjaelland.dk

Ansættelse 01.06.18 eller snarest mulig.

Ansøgningsfrist 14.05.18

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital vil være pioner i det danske sundhedsvæsen og definere en ny, bedre og anderledes måde at drive et sundhedsvæsen på. Med overskriften ”Patienten er alt” implementerer hospitalet en ambitiøs strategi, som vil sætte en ny retning for fremtiden. Missionen er patienten, og visionen er suveræn kvalitet.

Sjællands Universitetshospital er etableret som en organisatorisk enhed. Vi er således allerede nu i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne. Når bygningerne i Køge står færdige i 2023, vil regionens specialiserede behandlings-, forsknings- og undervisningsaktiviteter være samlet her. Læs mere om Sjællands Universitetshospital på her.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her