Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Souschef i Børnehuset Vimmerby

Har du stærke pædagogiske evner og brænder for pædagogisk udvikling? Har du passion for at udvikle pædagogisk praksis, og har du forståelse for ledelse? Nyder du at være bindeled mellem institution og forældre, samt mellem dine kolleger, leder og bestyrelse? Ønsker du et udfordrende job i en institution hvor ikke to dage er ens? Falder det dig naturligt at opbygge gode samarbejdsrelationer på tværs af institutionen og forskellige samarbejdsnormer? Og har du erfaring med tillidshverv, i at koordinere eller lede en pædagogisk orienteret institution? Så er du måske Børnehuset Vimmerbys nye souschef.

 

”Som souschef bliver du en essentiel medarbejder og vil komme til at spille en vigtig rolle i udviklingen af Børnehuset Vimmerby”, udtaler Niels Langhoff, Bestyrelsesformand i Børnehuset Vimmerby.

 

Vimmerby ønsker en souschef der tør gå forrest i det pædagogiske arbejde og omsætte nye regler og principper til praktiske tiltag. Vimmerby står overfor et generationsskifte i ledelsen indenfor de næste år og med den rette kandidat, kan den nye souschef efter en overgangsperiode overtage ledelsesjobbet.

I rollen som souschef er din fornemmeste opgave at skabe relationer med børn, forældre, ansatte og leder. Konkret bliver du medansvarlig for at drive og udvikle det pædagogiske arbejde, samt være med til at skabe en tryg og tillidsfuld kultur på arbejdspladsen.

Konkret vil nogle af dine opgaver også være: 

  • at være pædagog i vuggestue eller børnehave
  • at tage ansvar i at planlægge og implementere børnehuset pædagogiske linje i hele huset med fokus på den nye styrkede læreplan
  • at oparbejde en evalueringskultur i tråd med den nye styrkede læreplan
  • at være en god rollemodel i personalegruppen, og give medarbejderne sparring 
  • at indgå i et åbent og tillidsfuldt forældresamarbejde
  • at have overblik, strukturere og organisere arbejdsopgaver
  • at være en kvalificeret sparringspartner til både personale og leder, samt bidrage aktivt i ledelsesteamet.

 

Du er en dygtig pædagogisk formidler, og kan samarbejde med alle

For at være vores nye souschef skal du være pædagogisk uddannet og have 5-10 års erfaring på området. Vi forventer også, at du er fagligt dygtig, og formår at omsætte din viden i praksis. Optimalt har du erfaring med at koordinere, lede eller været tovholder i andre institutioner. Besidder du derudover et overordnet kendskab til ledelse og/eller har relevant ledelsesuddannelse, vil det samtidig være et plus for os.

Spurgte vi dine nuværende nærmeste kolleger ville de med garanti beskrive dig som et pædagogisk forbillede – En rolle du balancerer mellem pædagogisk indsigt og lysten til at blive klogere på mennesker, også kollegaer med andre samarbejdsnormer end dig selv.

Det er vigtigt at du har et kristent fundament og menneskesyn, og har lyst til at udleve dette på din arbejdsplads.

 

Hvem er vi?

Børnehuset Vimmerby ligger i et roligt grønt område i Gug, Aalborg og er normeret til 40 børn. Vimmerby er en privat institution med en aktiv forældregruppe og bestyrelse, som ser frem til en souschef der kan komme ind og sætte sit eget præg på stillingen. 

I Børnehuset Vimmerby er 7 pædagoger, 1 pædagogmedhjælper og 1 studerende, fordelt mellem vuggestue, børnehave samt leder. I huset stræbes efter til enhver tid at udvikle måden der arbejdes- og samarbejdes på. Der skal til stadighed arbejdes med den pædagogiske udvikling. I Vimmerby arbejder vi med læringsmiljøer, ICDP og hjernesmart pædagogik.

Vi er en institution med kristne værdier, som ønsker at have Gud med i vores hverdag og udmønte Guds ord i praksis også her i Børnehuset Vimmerby. Det er meget vigtigt for os at fastslå at vi ikke er tilknyttet nogen bestemt kirkelig organisation. Vi ønsker at alle børn skal være velkommen og føle sig som en del af vores hus uanset tilhørsforhold til kirke eller ej. 

 

Interesseret?

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte bestyrelsesformand Niels Langhoff på tlf. +45 26153544.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, dit CV og øvrige relevante dokumenter senest den 18. oktober 2020, kl 12. Første samtale bliver afholdt i uge 43 og anden samtale afholdes i uge 44. Opstart i ny stilling er tiltænkt 1. december 2020.

Ansøgning og yderligere information sendes til bvimmerby@gmail.com

Du kan også læse mere om Børnehuset Vimmerby ved at følge linket: Vimmerby


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.