Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Souschef, køkken

Køkken Souschef søges til Gl. Aavernæs Sinatur Hotel & Konference

Vi søger en dygtig og engageret køkken souschef, som har lyst til at være en del af vores kreative og nørdede køkkenteam på Gl. Avernæs på Sydfyn. Som køkken souschef er du med til at lede og udvikle et hold af dygtige medarbejdere i et velfungerende team, hvor du får en vigtig rolle i forhold til at sikre at gæstetilfredsheden er i top.

Vi forventer, at du:

  • Har drive og kan motivere
  • Leverer gastronomi på et højt niveau
  • Kan medvirke til at coache og udvikle afdelingens medarbejdere
  • Har blik for de små detaljer, som giver de store oplevelser
  • Kan bevare det kølige overblik - også i pressede situationer
  • Har sans for økonomi og orden i det administrative
  • Kvalitetssikrer drift og processer i afdelingen
  • Er en god kollega med fokus på et godt fællesskab
  • Er velbevandret i restaurationsbranchen og har erfaring fra en lignende stilling.
  • Er selvstændig og har masser af teamspirit, og så skal du selvfølgelig være stabil og engageret i dit arbejde

Gastronomi er en af de tre kerneværdier, der danner udgangspunktet for vores forretning. Vi arbejder hver dag på at bevise, at bæredygtige ambitioner og omtanke for naturen ikke betyder afsavn og kedelig mad på tallerkenerne. Tværtimod. Vi mener, at lokale, sæsonbetonede råvarer er en langt større luksus end importerede og eksotiske grøntsager og udskæringer nogensinde bliver. At små lokale producenter er værd at støtte op om. At dyrevelfærd giver bedre produktioner, og at et fokus på madspild gør os til bedre håndværkere.

Vi laver alt fra bunden, og derfor indgår der hverken halv- eller helfabrikata i vores drift.

Hos os har du rig mulighed for at udfolde dine eksperimenterende og kreative sider og får stillet de absolut bedste råvarer til rådighed. Alle seks Sinatur-hoteller har, som den eneste danske hotelkæde, Det Økologiske Spisemærke i sølv.

En god arbejdsplads. I Sinatur værner vi om vores medarbejdere og arbejder målrettet med at skabe et godt arbejdsmiljø med plads til forskelligheder, fællesskab, fleksibilitet og individuel udvikling. Vi tilbyder trygge og gode ansættelsesforhold, en attraktiv lønpakke inkl. pensions- og sundhedsordning og flere attraktive personalegoder.

Vil du vide mere? Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte køkkenchef, Martin Riber på mari@sinatur.dk eller +45 6373 7364.

Ansøgning og tiltrædelse: Stillingen ønskes besat til når restauranterne igen får lov til at åbne - vi håber på omkring 1. maj 2021, men dette er selvfølgelig afhængigt af de nuværende Covid-19 restriktioner. Vi afholder løbende samtaler. Send din ansøgning til Martin på ovenstående mail eller ansøg via linket nedenfor.

Hvem er vi?  Gl. Avernæs er en del af hotelkæden Sinatur Hotel & Konference, der består af i alt seks unikke hoteller med smuk natur som fællesnævner. Alle Sinatur hotellerne har høje ambitioner, når det kommer til at passe på naturen og drive en bæredygtig forretning. Vi har en række ambitiøse mål på naturens vegne, der blandt andet betyder, at vi i udgangen af 2020 er blevet B Corp certificeret. Det er en dokumentation på, at vi lever op til de højeste bæredygtige standarder indenfor miljømæssige og sociale forhold. Vi er på en spændende grøn rejse, som kun lige er begyndt, og som du får rig mulighed for at være en del af.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.