Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Souschef, køkken

Assisterende køkkenchef søges til Storebælt Sinatur Hotel & Konference i Nyborg

Vi søger en dygtig og engageret assisterende køkkenchef, som har lyst til at være en del af vores kreative køkkenteam på Storebælt, som er beliggende i naturskønne omgivelser i strandkanten i Nyborg. Som assisterende køkkenchef er du med til at lede, udvikle medarbejdere og sikre et højt gastronomisk niveau samt gæstetilfredshed i topklasse.

Vi forventer at du:

  • Er faglært kok
  • Har drive og kan motivere andre omkring dig
  • Er ambitiøs og sætter en ære i at levere det bedste hver gang
  • Fungerer godt med skiftende arbejdstider, inkl. weekender og helligdage
  • Kan bevare det kølige overblik - også i pressede situationer
  • Er en god kollega med fokus på et godt fællesskab
  • Er velbevandret i restaurationsbranchen og har erfaring fra en lignende stilling.
  • Er selvstændighed og har masser af teamspirit, og så skal du selvfølgelig være stabil og engageret i dit arbejde

Gastronomi er en af de tre kerneværdier, der danner udgangspunktet for vores forretning. Vi arbejder hver dag på at bevise, at bæredygtige ambitioner og omtanke for naturen ikke betyder afsavn og kedelig mad på tallerkenerne. Tværtimod. Vi mener, at lokale, sæsonbetonede råvarer er en langt større luksus end importerede og eksotiske grøntsager og udskæringer nogensinde bliver. At små lokale producenter er værd at støtte op om. At dyrevelfærd giver bedre produktioner, og at et fokus på madspild gør os til bedre håndværkere.

Hos os har du rig mulighed for at udfolde dine eksperimenterende og kreative sider og får stillet de absolut bedste råvarer til rådighed. Alle seks Sinatur-hoteller har, som den eneste danske hotelkæde, Det Økologiske Spisemærke i sølv.

En god arbejdsplads: I Sinatur værner vi om vores medarbejdere og arbejder målrettet med at skabe et godt arbejdsmiljø med plads til forskelligheder, fællesskab, fleksibilitet og individuel udvikling. Vi tilbyder trygge og gode ansættelsesforhold, en attraktiv lønpakke inkl. pensions- og sundhedsordning og flere attraktive personalegoder.

Vil du vide mere? Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte køkkenchef, Thomas Lund på tlpe@sinatur.dk.

Ansøgning og tiltrædelse: Har du lyst til at være en del af Sinatur-holdet og kan du genkende dig selv i ovenstående? Så hører vi meget gerne fra dig. Stillingen ønskes besat snarest muligt, men vi venter på den helt rigtige kandidat. Ansøgning sendes på mail til Thomas senest 15. april 2021 eller via linket nedenfor.

Om os: Storebælt er en del af hotelkæden Sinatur Hotel & Konference, der består af i alt seks unikke hoteller med smuk natur som fællesnævner. Alle Sinatur hotellerne har høje ambitioner, når det kommer til at passe på naturen og drive en bæredygtig forretning. Vi har en række ambitiøse mål på naturens vegne, der blandt andet betyder, at vi i udgangen af 2020 er blevet B Corp certificeret. Det er en dokumentation på, at vi lever op til de højeste bæredygtige standarder indenfor miljømæssige og sociale forhold. Vi er på en spændende grøn rejse, som kun lige er begyndt, og som du får rig mulighed for at være en del af.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.