Souschef søges til Frøs Sparekasse i Aabenraa

Har du lederambitioner? Er du resultatorienteret og vil du være med til at præge Aabenraa afdeling til at skabe de bedste kundeoplevelser? Og kan du begå dig i netværk og skabe sund forretningsmæssig vækst via professionel rådgivning?

Så glæder vi os til at byde dig velkommen som souschef i vores Aabenraa afdeling.

Vores nuværende souschef er blevet udnævnt til Filialdirektør, og derfor søger vi hans afløser, som kan være med til at sikre den fortsatte vækst og gode udvikling i Aabenraa. I et tæt samspil med filialdirektøren vil du være med til at lede afdelingen, gå forrest og vise retningen.

Du overtager en portefølje, og skal samtidig arbejde på at udbygge og udvikle den ud fra din solide bankfaglighed. Samtidig vil der være fokus på din personlige udvikling som leder i forhold til rollen som souschef.

Frøs Sparekasse er i en spændende udvikling, som blandt andet har betydet en ny vækststrategi med fokus på høj kundetilfredshed; lokal forankring og høj medarbejdertilfredshed, der skal gå hånd i hånd med godt købmandskab.

Du vil sammen med dine kollegaer, markedsføre Frøs Sparekasse i området via lokale aktiviteter og events med henblik på at tiltrække nye kunder.

Så har du en ”leder i maven”? Og vil du være en del af et engageret og resultatorienteret team der arbejder med tilfredse kunder, så er det her måske jobbet for dig.

Din profil

 • Du er en kompetent rådgiver, som har ambitioner om at blive leder
 • Du kan sætte dig ind i kundernes behov og ønsker
 • Du er faglig dygtig og gerne med brede kompetencer indenfor investering, bolig og pension
 • Du går forrest og motiveres af at inspirere andre
 • Du er stærk til sparring og opfølgning på kredit til privatkunder
 • Du er udadvendt og klar til at deltage i arrangementer og events
 • Du er teamorienteret på mål, men kan arbejde selvstændigt
 • Du har en finansiel baggrund og uddannelse og har erfaring med rådgivning af private kunder

Jobbet

 • Du overtager en spændende portefølje, som skal udvikles
 • Du får mulighed for at starte en karriere op i rollen som leder, hvor din personlige udvikling vil være i højsædet
 • Du får et tæt samspil med filialdirektøren, både ift. den daglige ledelse – hele holdet og ikke mindst din egen udvikling
 • Du bliver en del af et kompetent hold af kollegaer med et højt humør og en uhøjtidelig omgangstone
 • Du bliver en del af en nærværende og lokal sparekasse med et stærkt image og med en ambitiøs vækststrategi
 • Du får en arbejdsplads som værdsætter et stærkt fællesskab og en lokal tilknytning til vores kunder

Interesseret?

Vil du vide mere om jobbet, så er du velkommen til at kontakte filialdirektør Tomas Kirk på telefon 73 62 63 69/ mobil 40 89 41 97 eller HR-chef Joan Keck Mortensen på telefon 74 99 74 32/ mobil 25 42 42 55.

Har du lyst til at være vores nye souschef så send din ansøgning hurtigst muligt. Vi samarbejder med Bodil Brodal, BRODAL Search & Selection i forbindelse med denne rekruttering og din ansøgning skal derfor sendes direkte til dem på nedenstående mail. Har du eventuelle spørgsmål er du også velkommen til at kontakte Bodil på tlf. 3092 7123. Ansøgning samt cv sendes til brodal@brodalsearch.dk. Din henvendelse behandles strengt fortroligt. Vi holder løbende samtaler og lukker jobbet, når den rette kandidat er fundet.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.