Souschef søges til Frøs Sparekasse, Kolding

Til vores Kolding afdeling søger vi en dygtig souschef, som brænder for at være tæt på kunderne med professionel rådgivning, men som også ønsker at arbejde med ledelse. Sammen med filialdirektøren vil du således være med til at skabe rammerne for en attraktiv arbejdsplads med engagerede medarbejdere.

Du overtager en mindre portefølje, men skal samtidig arbejde på at udbygge og udvikle den ud fra dine kernekompetencer.

Samtidig vil der være fokus på din personlige udvikling i forhold til jobbet som kunderådgiver og souschef.

Du bliver en del af et pengeinstitut i udvikling med høj fokus på værdierne tillid, troværdighed og engagement. Frøs Sparekasse er i en spændende forandring, som blandt andet betyder, at der oprettes fire erhvervscentre og på privat understøttes væksten og tilgangen af nye kunder med et nyt internt servicecenter og det unikke rådgivningsværktøj Advisor.

Dit ansvar bliver i høj grad at rådgive kunderne indenfor vore forretningsområder, hvor især boligfinansiering fylder meget. Dette skyldes i høj grad vores fokus på at skabe vækst og udvikling i Syd- og Sønderjylland. Her har vi blandt andet lanceret vores nye nul-procent boliglån til boligkøbere.

Du vil desuden, sammen med dine kollegaer, markedsføre Frøs Sparekasse i området via lokale aktiviteter og events for at tiltrække nye kunder.

Vil du være en del af et engageret og resultatorienteret team og vil du arbejde med tilfredse kunder, så er det her måske jobbet?

 

Din profil

 • Du kan sætte dig ind i kundernes behov og ønsker

 • Du er faglig dygtig og gerne med brede kompetencer indenfor investering, bolig og pension

 • Du er engageret og effektiv

 • Du er stærk på kreditområdet

 • Du er udadvendt og klar til at deltage i arrangementer og events

 • Du er teamorienteret på mål, men kan arbejde selvstændigt

 • Du er struktureret og overholder deadlines

 • Du har en finansiel baggrund og uddannelse

 

Jobbet

 • Du bliver en del af en arbejdsplads med nogle af sektorens mest tilfredse kunder

 • Mulighed for at bringe dine største kompetencer i spil

 • Du bliver en del af en arbejdsplads, der engagerer sig meget i lokalsamfundet

 • Du får medindflydelse på fremtidens løsninger i en virksomhed i vækst

 

Interesseret?

Har du lyst til at være vores nye souschef, så send din ansøgning via vores hjemmeside https://froes.dk/om-os/job/ledige-stillinger/?hr=show-job/26808&locale=da_DK.

Vil du vide mere om jobbet, så er du velkommen til at kontakte filialdirektør Thomas E. Petersen på telefon 76 34 47 41/ mobil 26 92 32 77 eller privatdirektør Per Rick på telefon 74 99 74 08/ mobil 61 19 08 66.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Souschef til Ågård Børnehave

Aagaard Børnehave

Kolding
Vi søger en souschef som brænder for den selvejende børnehave i Ågård. Om jobbet Tiltrædelse: 1. september 2018. Vi forventer af dig At du sammen med institutionslederen udgør ledelsesteamet i institutionen. At du sammen med institutionslederen kan ...
Indrykket:19. april 2018
Udløbsdato:15. maj 2018

Køkkenpersonale

IT- og Serviceafdelingen, Sygehus Lillebælt

Mad med Hjertet til dig! I Køkkenet Sygehus Lillebælt søger vi en ny fast kollega på 37 timer til arbejde i køkkenet på Middelfart Sygehus og i cafeen i Psykiatrien i Middelfart. Køkkenet i Middelfart modtager den varme mad og delkomponenter fra køk...
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:8. maj 2018

Serviceminded leder søges til det nyoprettede Tolkecenter Syddanmark

Patient- og Servicesekretariatet

Kan du sætte retning for vores nye tolkecenter og skabe følgeskab hos medarbejdere på tværs af forskellige kulturer? Er du god til at organisere og kan du levere service på højt niveau i en travl hverdag, hvor akutte behov opstår? Og vil du være med...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:8. maj 2018