Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Souschef søges til nyopstartet Grab'N Go kantine med tre salgsområder i København

Er du passioneret omkring madspild, økologi, bæredygtighed og mad fra bunden, og vil du være med til at implementere det i hverdagen i et køkken?

Tiltaler det dig - i tæt samarbejde med køkkenchefen - at arbejde på at nå målsætningerne samt at udvikle og optimere?

Synes du, det lyder udfordrende med en nyoprettet stilling, hvor du selv kan være med til at præge hverdagen?

Grab’N Go udvider med nye kantiner på Københavns Professionshøjskole, og hvis ovenstående lyder som noget for dig, kan du blive en del af det nye hold!

Kantinen er delt op i hele tre salgsområder med både café/juicebar, street food og buffet. Der er altså tale om en super spændende kantine med stort udviklingspotentiale.

I Grab’N Go kan du forvente en travl hverdag, hvor du skal være klar på at tage fat fra start. Du lander hos en virksomhed, der lægger vægt på arbejdsglæde og godt humør, og hvor det forventes, at du altid har et smil på overfor kunden.

Arbejdet er indenfor normal arbejdstid kl. 6-14, og der vil kun være meget lidt aften/weekendarbejde

Hvad indebærer jobbet?

  • Som souschef refererer du til køkkenchefen og arbejder tæt sammen med denne om at nå målsætninger og standarder for kantinen
  • Du indgår i den daglige drift og produktion i køkkenet
  • Ved køkkenchefens fravær skal du kunne tage ’lederkasketten’ på og lede teamet af 10-15 medarbejdere
  • Du skal sætte en ære i at arbejde i et køkken med en høj standard inden for renlighed, kvalitetssikring og fødevaresikkerhed

Hvilke personlige og faglige kvalifikationer leder vi efter?

  • Vi foretrækker en kandidat med en baggrund som faglært kok
  • Da jobbet indebærer interaktion med kunder, er det vigtigt, at du er energisk, frisk og udadvendt og ikke mindst har et højt servicegen
  • Vi forventer overholdelse af aftaler og deadlines
  • Vi lægger vægt på, at du kan give og modtage konstruktiv kritik, og at du kan være lydhør overfor gæsternes værdifulde feedback

Du vil i denne stilling blive en del af en landsdækkende cateringkæde med afdelinger fordelt i hele landet og et hovedkontor placeret i Åbyhøj lige udenfor Århus, hvor den daglige kontakt til de forskellige afdelinger og kunder foregår igennem. På den måde giver det køkkenerne mulighed for at gøre det, de er bedst til – nemlig at give kunderne nogle rigtig gode madoplevelser.

Grundet skærpelse af kravene for modtagelse og håndtering af personlige oplysninger ved ændret lovgivning om persondata, beder vi dig være opmærksom på, at ansøgninger kun kan mailes til job@dinnerdeluxe.dk. Desuden beder vi dig kun at oplyse os om nødvendige personoplysninger som navn, telefonnummer og mailadresse, så vi kan rette henvendelse for eventuelle spørgsmål eller tilbud om samtale.

Vi vil gerne høre om dine kvalifikationer, gennemførte uddannelser, opnåede kompetencer og relevant erhvervserfaring, dog vil vi gøre opmærksom på, at hvis du vælger at angive referencer, vil det blive betragtet som et samtykke til at måtte kontakte dem.

Der er tale om en fuldtidsstilling.

Tiltrædelse: 01/08/2019. Frist for indsendelse af ansøgning: 15/07/2019

Send ansøgning og CV (meget gerne med referencer) til job@dinnerdeluxe.dk. Angiv ’Souschef Kbh’ i emnefeltet.

Køkkenchef Martin Lehn svarer på eventuelle spørgsmål på 26131500 i tidsrummet kl. 9-15.

Vi håber, at ovenstående har vakt din interesse, og vi glæder os til at høre fra dig.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330050958Phoenix-225f567c12019-06-30T00:00:00Souschef søges til nyopstartet Grab'N Go kantine med tre salgsområder i København

Er du passioneret omkring madspild, økologi, bæredygtighed og mad fra bunden, og vil du være med til at implementere det i hverdagen i et køkken?

Tiltaler det dig - i tæt samarbejde med køkkenchefen - at arbejde på at nå målsætningerne samt at udvikle og optimere?

Synes du, det lyder udfordrende med en nyoprettet stilling, hvor du selv kan være med til at præge hverdagen?

Grab’N Go udvider med nye kantiner på Københavns Professionshøjskole, og hvis ovenstående lyder som noget for dig, kan du blive en del af det nye hold!

Kantinen er delt op i hele tre salgsområder med både café/juicebar, street food og buffet. Der er altså tale om en super spændende kantine med stort udviklingspotentiale.

I Grab’N Go kan du forvente en travl hverdag, hvor du skal være klar på at tage fat fra start. Du lander hos en virksomhed, der lægger vægt på arbejdsglæde og godt humør, og hvor det forventes, at du altid har et smil på overfor kunden.

Arbejdet er indenfor normal arbejdstid kl. 6-14, og der vil kun være meget lidt aften/weekendarbejde

Hvad indebærer jobbet?

  • Som souschef refererer du til køkkenchefen og arbejder tæt sammen med denne om at nå målsætninger og standarder for kantinen
  • Du indgår i den daglige drift og produktion i køkkenet
  • Ved køkkenchefens fravær skal du kunne tage ’lederkasketten’ på og lede teamet af 10-15 medarbejdere
  • Du skal sætte en ære i at arbejde i et køkken med en høj standard inden for renlighed, kvalitetssikring og fødevaresikkerhed

Hvilke personlige og faglige kvalifikationer leder vi efter?

  • Vi foretrækker en kandidat med en baggrund som faglært kok
  • Da jobbet indebærer interaktion med kunder, er det vigtigt, at du er energisk, frisk og udadvendt og ikke mindst har et højt servicegen
  • Vi forventer overholdelse af aftaler og deadlines
  • Vi lægger vægt på, at du kan give og modtage konstruktiv kritik, og at du kan være lydhør overfor gæsternes værdifulde feedback

Du vil i denne stilling blive en del af en landsdækkende cateringkæde med afdelinger fordelt i hele landet og et hovedkontor placeret i Åbyhøj lige udenfor Århus, hvor den daglige kontakt til de forskellige afdelinger og kunder foregår igennem. På den måde giver det køkkenerne mulighed for at gøre det, de er bedst til – nemlig at give kunderne nogle rigtig gode madoplevelser.

Grundet skærpelse af kravene for modtagelse og håndtering af personlige oplysninger ved ændret lovgivning om persondata, beder vi dig være opmærksom på, at ansøgninger kun kan mailes til job@dinnerdeluxe.dk. Desuden beder vi dig kun at oplyse os om nødvendige personoplysninger som navn, telefonnummer og mailadresse, så vi kan rette henvendelse for eventuelle spørgsmål eller tilbud om samtale.

Vi vil gerne høre om dine kvalifikationer, gennemførte uddannelser, opnåede kompetencer og relevant erhvervserfaring, dog vil vi gøre opmærksom på, at hvis du vælger at angive referencer, vil det blive betragtet som et samtykke til at måtte kontakte dem.

Der er tale om en fuldtidsstilling.

Tiltrædelse: 01/08/2019. Frist for indsendelse af ansøgning: 15/07/2019

Send ansøgning og CV (meget gerne med referencer) til job@dinnerdeluxe.dk. Angiv ’Souschef Kbh’ i emnefeltet.

Køkkenchef Martin Lehn svarer på eventuelle spørgsmål på 26131500 i tidsrummet kl. 9-15.

Vi håber, at ovenstående har vakt din interesse, og vi glæder os til at høre fra dig.

2019-07-16T00:51:48.523 Er du passioneret omkring madspild, økologi, bæredygtighed og mad fra bunden, og vil du være med til at implementere det i hverdagen i et køkken? Tiltaler det dig - i tæt samarbejde med køkkenchefen - at arbejde på at nå målsætningerne samt at udvikle og optimere? Synes du, det lyder udfordrende med en nyoprettet stilling, hvor du selv kan være med til at præge hverdagen? Grab N Go udvider med nye kantiner på Københavns Professionshøjskole, og hvis ovenstående lyder som noget for dig, kan du blive en del af det nye hold! Kantinen er delt op i hele tre salgsområder med både caf juicebar, street food og buffet. Der er altså tale om en super spændende kantine med stort udviklingspotentiale. I Grab N Go kan du forvente en travl hverdag, hvor du skal være klar på at tage fat fra start. Du lander hos en virksomhed, der lægger vægt på arbejdsglæde og godt humør, og hvor det forventes, at du altid har et smil på overfor kunden. Arbejdet er indenfor normal arbejdstid kl. 6-14, og der vil kun være meget lidt aften weekendarbejde Hvad indebærer jobbet? Som souschef refererer du til køkkenchefen og arbejder tæt sammen med denne om at nå målsætninger og standarder for kantinen Du indgår i den daglige drift og produktion i køkkenet Ved køkkenchefens fravær skal du kunne tage lederkasketten på og lede teamet af 10-15 medarbejdere Du skal sætte en ære i at arbejde i et køkken med en høj standard inden for renlighed, kvalitetssikring og fødevaresikkerhed Hvilke personlige og faglige kvalifikationer leder vi efter? Vi foretrækker en kandidat med en baggrund som faglært kok Da jobbet indebærer interaktion med kunder, er det vigtigt, at du er energisk, frisk og udadvendt og ikke mindst har et højt servicegen Vi forventer overholdelse af aftaler og deadlines Vi lægger vægt på, at du kan give og modtage konstruktiv kritik, og at du kan være lydhør overfor gæsternes værdifulde feedback Du vil i denne stilling blive en del af en landsdækkende cateringkæde med afdelinger fordelt i hele landet og et hovedkontor placeret i Åbyhøj lige udenfor Århus, hvor den daglige kontakt til de forskellige afdelinger og kunder foregår igennem. På den måde giver det køkkenerne mulighed for at gøre det, de er bedst til nemlig at give kunderne nogle rigtig gode madoplevelser. Grundet skærpelse af kravene for modtagelse og håndtering af personlige oplysninger ved ændret lovgivning om persondata, beder vi dig være opmærksom på, at ansøgninger kun kan mailes til job@dinnerdeluxe.dk. Desuden beder vi dig kun at oplyse os om nødvendige personoplysninger som navn, telefonnummer og mailadresse, så vi kan rette henvendelse for eventuelle spørgsmål eller tilbud om samtale. Vi vil gerne høre om dine kvalifikationer, gennemførte uddannelser, opnåede kompetencer og relevant erhvervserfaring, dog vil vi gøre opmærksom på, at hvis du vælger at angive referencer, vil det blive betragtet som et samtykke til at måtte kontakte dem. Der er tale om en fuldtidsstilling. Tiltrædelse: 01 08 2019. Frist for indsendelse af ansøgning: 15 07 2019 Send ansøgning og CV (meget gerne med referencer) til job@dinnerdeluxe.dk. Angiv Souschef Kbh i emnefeltet. Køkkenchef Martin Lehn svarer på eventuelle spørgsmål på 26131500 i tidsrummet kl. 9-15. Vi håber, at ovenstående har vakt din interesse, og vi glæder os til at høre fra dig.11jobnet225f567c100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-07-15T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandØstjyllandAarhus3554313DINNERDELUXE ApS11Egsagervej 11, 1.2200København NDKDanmark0job@dinnerdeluxe.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent784730JobNet5010985501098510027-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=225f567chttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=225f567chttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=225f567c&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=225f567c&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonSouschef søges til nyopstartet Grab'N Go kantine med tre salgsområder i København1Dansk3Læse/ tale122918Souschef6Ledelse362154174job@dinnerdeluxe.dkjob@dinnerdeluxe.dkDKDanmarkDKDanmarkda-DK