Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Souschef søges til Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus

Brænder du for at give gæster en fantastisk madoplevelse, og har lyst til at blive en del af et stærkt motiveret team, der arbejder i et privilegeret miljø? Er du typen der kan lide at have travlt, trives med ansvar og elsker at der ikke er to dage der er ens? Så hører vi meget gerne fra dig.

På Radisson Blu Scandinavia Hotel har vi fokus på det gode værtskab, service og god gæstekontakt, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det vi leverer, trods mange bolde i luften. Dette stiller store krav til vores medarbejdere, og ikke mindst vores ledere - derfor søger vi kun de bedste. Vi lover til gengæld, at du får et spændende og udfordrende job, hvor du får mulighed for at gøre en forskel.

Som Souschef hos Radisson Blu Scandinavia Hotel vil du få en spændende hverdag med masser af gæster, udfordringer og gode kolleger. Sammen med dit team har du en helt central plads på hotellet, når I sammen skal give vores gæster den særlige oplevelse, der gør Radisson til det bedste valg. På Radisson Blu Scandinavia Hotel er vi alle ét team der er fælles om at skabe Memorable Moments til vores gæster.

 

Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus tilbyder:

  • En unik mulighed for at være med til at tage Radisson Blu Scandinavia Hotel til nye højder.
  • En god og oplevelsesrig arbejdsdag, med masser af udfordringer og varierende arbejdsopgaver
  • Du bliver en del af Radisson Hotel Group, en dynamisk og hurtigt voksende koncern, der giver plads til kreativitet og egne ideer
  • Gode udviklingsmuligheder
  • Passionerede kolleger, der trives på deres arbejdsplads og arbejder mod de samme mål, nemlig at give vores gæster en fantastisk oplevelse
  • Et godt arbejdsmiljø
  • Løn efter kvalifikationer

 

Personprofil

Når køkkenchefen er væk, er det dig der styrer slagets gang. Kan du klare mosten og samtidig holde hovedet koldt?

Din profil:

  • Du er en ægte team-player og klar i din kommunikation
  • Det er en fordel hvis du har erfaring fra hotelbranchen
  • Du er en fremragende motivator og leder for resten af teamet
  • Du er engageret, målrettet og med stærk fokus på gæsternes smagsoplevelse og teamets trivel
  • Dine styrker ligger indenfor både driftsmæssig planlægning såvel som eksekvering
  • Du er vant til at favne bredt med fokus på både a la carte, konferencemenuer og selskaber
  • Du brænder for de gode råvarer, god kvalitet og et exceptionelt højt serviceniveau

Higer du efter smagen af succes og kunne du tænke dig at der DINE kreationer vores gæster lægger Instagram? Så er dette køkkenet for dig!

Yderligere oplysninger 

Har vi fanget din interesse hører vi gerne fra dig snarest, da der vil løbende blive afholdt samtaler.

Har du brug for yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte hotellet på +45 8612 8665 og spørge efter Helene Hallre, General Manager

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus:

På Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus venter der vores gæster et ophold med fokus på forkælelse. Ved Danish Travel Award har hotellet gentagende gange vundet den præstigefyldte pris som Danmarks bedste hotel uden for hovedstaden.

Vi er et 4-stjernet hotel med 5 stjernede konferencefaciliteter. Sammen med Scandinavian Congress Center danner hotellet rammen om et af Danmarks smukkeste og mest centralt beliggende hotel- og konferencecentre med plads til 4.200 personer. Med 33 mødelokaler og vores kongressal, Aarhus Congress Center, er der spændende muligheder for at skabe de bedste og mest inspirerende gastronomiske oplevelser ifm. afvikling af møder, koncerter og kongresser for alle vores gæster.


Hotellets 234 velindrettede værelser gør vores gæsters hotelophold til en oplevelse, hvor man bare skal koncentrere sig om at nyde livet og den dejlige stemning i Aarhus.
Vores restauranter, RAA Nordic Brasserie & Bar og Restaurant Scenario, byder begge på internationalt cuisine i afslappede omgivelser. RAA Nordic Brasserie & Bar er det nyeste skud på stammen i flotte og imponerende designerrammer. Konceptet stiler til den nordiske ’simplicitet’ og er med de bedste råvarer blevet vel modtaget af alle vores gæster.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330016798Phoenix-6fcffc2712019-05-03T00:00:00Souschef søges til Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus

Brænder du for at give gæster en fantastisk madoplevelse, og har lyst til at blive en del af et stærkt motiveret team, der arbejder i et privilegeret miljø? Er du typen der kan lide at have travlt, trives med ansvar og elsker at der ikke er to dage der er ens? Så hører vi meget gerne fra dig.

På Radisson Blu Scandinavia Hotel har vi fokus på det gode værtskab, service og god gæstekontakt, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det vi leverer, trods mange bolde i luften. Dette stiller store krav til vores medarbejdere, og ikke mindst vores ledere - derfor søger vi kun de bedste. Vi lover til gengæld, at du får et spændende og udfordrende job, hvor du får mulighed for at gøre en forskel.

Som Souschef hos Radisson Blu Scandinavia Hotel vil du få en spændende hverdag med masser af gæster, udfordringer og gode kolleger. Sammen med dit team har du en helt central plads på hotellet, når I sammen skal give vores gæster den særlige oplevelse, der gør Radisson til det bedste valg. På Radisson Blu Scandinavia Hotel er vi alle ét team der er fælles om at skabe Memorable Moments til vores gæster.

 

Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus tilbyder:

  • En unik mulighed for at være med til at tage Radisson Blu Scandinavia Hotel til nye højder.
  • En god og oplevelsesrig arbejdsdag, med masser af udfordringer og varierende arbejdsopgaver
  • Du bliver en del af Radisson Hotel Group, en dynamisk og hurtigt voksende koncern, der giver plads til kreativitet og egne ideer
  • Gode udviklingsmuligheder
  • Passionerede kolleger, der trives på deres arbejdsplads og arbejder mod de samme mål, nemlig at give vores gæster en fantastisk oplevelse
  • Et godt arbejdsmiljø
  • Løn efter kvalifikationer

 

Personprofil

Når køkkenchefen er væk, er det dig der styrer slagets gang. Kan du klare mosten og samtidig holde hovedet koldt?

Din profil:

  • Du er en ægte team-player og klar i din kommunikation
  • Det er en fordel hvis du har erfaring fra hotelbranchen
  • Du er en fremragende motivator og leder for resten af teamet
  • Du er engageret, målrettet og med stærk fokus på gæsternes smagsoplevelse og teamets trivel
  • Dine styrker ligger indenfor både driftsmæssig planlægning såvel som eksekvering
  • Du er vant til at favne bredt med fokus på både a la carte, konferencemenuer og selskaber
  • Du brænder for de gode råvarer, god kvalitet og et exceptionelt højt serviceniveau

Higer du efter smagen af succes og kunne du tænke dig at der DINE kreationer vores gæster lægger Instagram? Så er dette køkkenet for dig!

Yderligere oplysninger 

Har vi fanget din interesse hører vi gerne fra dig snarest, da der vil løbende blive afholdt samtaler.

Har du brug for yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte hotellet på +45 8612 8665 og spørge efter Helene Hallre, General Manager

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus:

På Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus venter der vores gæster et ophold med fokus på forkælelse. Ved Danish Travel Award har hotellet gentagende gange vundet den præstigefyldte pris som Danmarks bedste hotel uden for hovedstaden.

Vi er et 4-stjernet hotel med 5 stjernede konferencefaciliteter. Sammen med Scandinavian Congress Center danner hotellet rammen om et af Danmarks smukkeste og mest centralt beliggende hotel- og konferencecentre med plads til 4.200 personer. Med 33 mødelokaler og vores kongressal, Aarhus Congress Center, er der spændende muligheder for at skabe de bedste og mest inspirerende gastronomiske oplevelser ifm. afvikling af møder, koncerter og kongresser for alle vores gæster.


Hotellets 234 velindrettede værelser gør vores gæsters hotelophold til en oplevelse, hvor man bare skal koncentrere sig om at nyde livet og den dejlige stemning i Aarhus.
Vores restauranter, RAA Nordic Brasserie & Bar og Restaurant Scenario, byder begge på internationalt cuisine i afslappede omgivelser. RAA Nordic Brasserie & Bar er det nyeste skud på stammen i flotte og imponerende designerrammer. Konceptet stiler til den nordiske ’simplicitet’ og er med de bedste råvarer blevet vel modtaget af alle vores gæster.

2019-06-06T00:51:38.023 Brænder du for at give gæster en fantastisk madoplevelse, og har lyst til at blive en del af et stærkt motiveret team, der arbejder i et privilegeret miljø? Er du typen der kan lide at have travlt, trives med ansvar og elsker at der ikke er to dage der er ens? Så hører vi meget gerne fra dig. På Radisson Blu Scandinavia Hotel har vi fokus på det gode værtskab, service og god gæstekontakt, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det vi leverer, trods mange bolde i luften. Dette stiller store krav til vores medarbejdere, og ikke mindst vores ledere - derfor søger vi kun de bedste. Vi lover til gengæld, at du får et spændende og udfordrende job, hvor du får mulighed for at gøre en forskel. Som Souschef hos Radisson Blu Scandinavia Hotel vil du få en spændende hverdag med masser af gæster, udfordringer og gode kolleger. Sammen med dit team har du en helt central plads på hotellet, når I sammen skal give vores gæster den særlige oplevelse, der gør Radisson til det bedste valg. På Radisson Blu Scandinavia Hotel er vi alle t team der er fælles om at skabe Memorable Moments til vores gæster. Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus tilbyder: En unik mulighed for at være med til at tage Radisson Blu Scandinavia Hotel til nye højder. En god og oplevelsesrig arbejdsdag, med masser af udfordringer og varierende arbejdsopgaver Du bliver en del af Radisson Hotel Group, en dynamisk og hurtigt voksende koncern, der giver plads til kreativitet og egne ideer Gode udviklingsmuligheder Passionerede kolleger, der trives på deres arbejdsplads og arbejder mod de samme mål, nemlig at give vores gæster en fantastisk oplevelse Et godt arbejdsmiljø Løn efter kvalifikationer Personprofil Når køkkenchefen er væk, er det dig der styrer slagets gang. Kan du klare mosten og samtidig holde hovedet koldt? Din profil: Du er en ægte team-player og klar i din kommunikation Det er en fordel hvis du har erfaring fra hotelbranchen Du er en fremragende motivator og leder for resten af teamet Du er engageret, målrettet og med stærk fokus på gæsternes smagsoplevelse og teamets trivel Dine styrker ligger indenfor både driftsmæssig planlægning såvel som eksekvering Du er vant til at favne bredt med fokus på både a la carte, konferencemenuer og selskaber Du brænder for de gode råvarer, god kvalitet og et exceptionelt højt serviceniveau Higer du efter smagen af succes og kunne du tænke dig at der DINE kreationer vores gæster lægger Instagram? Så er dette køkkenet for dig! Yderligere oplysninger Har vi fanget din interesse hører vi gerne fra dig snarest, da der vil løbende blive afholdt samtaler. Har du brug for yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte hotellet på 45 8612 8665 og spørge efter Helene Hallre, General Manager Vi glæder os til at høre fra dig! Om Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus: På Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus venter der vores gæster et ophold med fokus på forkælelse. Ved Danish Travel Award har hotellet gentagende gange vundet den præstigefyldte pris som Danmarks bedste hotel uden for hovedstaden. Vi er et 4-stjernet hotel med 5 stjernede konferencefaciliteter. Sammen med Scandinavian Congress Center danner hotellet rammen om et af Danmarks smukkeste og mest centralt beliggende hotel- og konferencecentre med plads til 4.200 personer. Med 33 mødelokaler og vores kongressal, Aarhus Congress Center, er der spændende muligheder for at skabe de bedste og mest inspirerende gastronomiske oplevelser ifm. afvikling af møder, koncerter og kongresser for alle vores gæster. Hotellets 234 velindrettede værelser gør vores gæsters hotelophold til en oplevelse, hvor man bare skal koncentrere sig om at nyde livet og den dejlige stemning i Aarhus. Vores restauranter, RAA Nordic Brasserie Bar og Restaurant Scenario, byder begge på internationalt cuisine i afslappede omgivelser. RAA Nordic Brasserie Bar er det nyeste skud på stammen i flotte og imponerende designerrammer. Konceptet stiler til den nordiske simplicitet og er med de bedste råvarer blevet vel modtaget af alle vores gæster.11jobnet6fcffc27100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-06-05T00:00:000000https://harri.com/Radisson-Blu-Scandinavia-Hotel---Aarhus---Kitchen/job/1016344-radisson-blu-scandinavia-hotel---aarhus---kitchen0EuropaDanmarkJyllandØstjyllandAarhus3519772Radisson Blu Scandinavia Hotel11Margrethepladsen 18000Aarhus CDKDanmark0DKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent753935JobNet4982994498299410003-05-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=6fcffc27https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=6fcffc27https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=6fcffc27&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=6fcffc27&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale122918Souschef6Ledelse361672678Helenehelene.hallre@radissonblu.comDKDanmarkDKDanmarkda-DK