Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Souschef til Bof. Auktionsvej og Aktivitetshuset Limfjorden -genopslag

Er du uddannet pædagog og har lyst til at arbejde hovedsageligt med vagtplanlægning på et døgndækket socialpædagogisk botilbud som Auktionsvej, samt et beskyttet værksted som Limfjorden - du har måske allerede ledererfaring? Så søger vi en ny kollega – og vi har måske et match?

Vi tilbyder dig gode kollegaer godt arbejdsklima med en fri og afslappet omgangstone, et tværfagligt samarbejde med eksterne såvel som interne kollegaer. I et job hos os vil du få arbejdsopgaver, hvor du vil blive udfordret, der er både unge og ældre der stiller krav og udfordrer dine faglige og personlige kvalifikationer. MEN vi hjælper på vej med supervision og efteruddannelse – dygtiggørelse i specifikke arbejdsrelaterede problematikker og opgaver. Institutionens målsætning er at have borgerne i centrum, et godt psykisk og fysisk arbejdsmiljø, hvor vi vægter samarbejde meget højt, samt er vi en arbejdsplads med konstant udvikling og forandring.

Vi søger en souschef som også vil gå benhårdt efter at skabe årets bedste arbejdsplads. Du skal fungere som faglig sparringspartner til de øvrige medarbejdere og brænde for at arbejde med unge og ældre mennesker, der har brug for en hjælpende hånd til at bevare livskvalitet og mening med livet.
Vi arbejder ud fra den største selvfølgelighed om, at borgeren er ekspert i sit eget liv, og vi har brug for dig der tænker: ”Alle har ret til et værdigt, meningsfuldt og selvvalgt liv, hvor borgerens trivsel og udvikling har første prioritet”. Du føler, at det vigtigste for dig er at styrke borgeren i at anvende og udvikle sine ressourcer til at opbygge endnu flere færdigheder. Vi søger medarbejdere, der ser at Recovery og ressourcefokusering er vejen frem, på et rehabiliterende bosted.

Vi forventer af dig, at du er fagligt velfunderet, fleksibel og er stærk i relations arbejde, hvor du kan bevare roen og har overblik. Du er en god og troværdig rollemodel på alle måder, og skal være psykisk, fysisk og mental robust. Du er tydelig i din kommunikation, også skriftligt og kan anvende IT systemer som er relevant for dit arbejde, fx KMD vagtplan. Vi drømmer om en kollega, der vil medvirke til at skabe et inspirerende arbejdsmiljø og har et godt humør og et anerkendende og positivt menneskesyn. Du har selvindsigt og empati, og du tør at sætte grænser. Du er loyal overfor trufne beslutninger.

Derudover vil du deltage på ferier og ture med beboerne, som også kræver, at du er omstillingsparat og engageret. Du har en høj arbejdsmoral og kan præstere et stabilt fremmøde. Du er ansvarsbevidst og tager medansvar for den socialpædagogiske tilgang, og så er du faglig velfunderet, gerne med kendskab til relations arbejde, KRAP og socialpædagogik/psykiatri.

Arbejdsopgaver

  • Vagplanlægning og koordinator, både på døgndækket botilbud samt beskæftigelsestilbuddet.
  • Løsningsorienteret og fleksibel indenfor en politisk organisation.
  • Faglig sparring med lederen af de to steder, samt vil du få ledelsesansvar, som vil kræve at du kan være sikker i en usikker beslutning.
  • Nysgerrig inspirator og rollemodel i forhold til at være sparringspartner med medarbejderne i deres arbejde med borgerne.
  • Hjælpe medarbejderne i CURA, fx ift. Indsatsmål, udarbejdelse af statusbeskrivelser mm.
  • Samarbejde med interne og eksterne samarbejdspartnere.
  • Tydelig i din kommunikation og videregivelse af informationer samarbejdspartnere intern og ekstern.
  • Deltage i planlægning af fælles aktiviteter, ferieture, sport m.m
  • Være sparringspartner omkring det daglige pædagogiske arbejde omkring beboerne.

Om os
Vi er i Thisted Kommune gået i gang med en overordnet omstrukturering på det socialpædagogiske/psykiatriske område, blandt andet med det formål at øge fokus på mening og mestring for den enkelte borger. Dette har betydet, at vi på Auktionsvej og Limfjorden står midt i en meget spændende forandringsproces, hvor vi arbejder på implementering af pædagogiske metoder og nye strukturer, med borgeren og dennes udviklingsmuligheder i centrum.

Bofællesskabet Auktionsvej er et Socialpædagogisk botilbud i Thisted kommune for borgere fra 18år og op, med sociale og/eller psykiske udfordringer. Alle borgere på Auktionsvej er visiteret til socialpædagogisk støtte/behandling, og der arbejdes med fokus på borgerens Recovery proces.

”Recovery handler om at komme sig – så godt som evt. sygdom eller lidelse tillader det – og at arbejde mod, at kunne komme til at leve med både de ressourcer og de begrænsninger der er”

Auktionsvej er oprettet efter Lov om social service §85. På Auktionsvej bor der 19 beboere, hertil har vi tilknyttet 10 medarbejdere. Vores beboere er i en eller anden form for dagsbeskæftigelse, det kan være uddannelse, job mm.

Aktivitetshuset Limfjorden er oprettet efter lov om social service §103 og §104. Limfjorden består af 4 grupper; Kreativgruppen, Aktivitetsgruppen, Montagegruppen og Produktionsgruppen. Her modtager vi både PAU og pædagogstuderende. Personalet består af 10 medarbejdere og hver dag kommer der ca. 45 borgere og arbejder.

Metoder
De socialpædagogiske metoder på Auktionsvej og Limfjorden indebærer bl.a. KRAP, neuropædagogik og Recovery. Der arbejdes med individuelle planer for den enkelte beboer/borger.

Løn- og ansættelsesvilkår
Efter gældende overenskomst og principperne om Ny Løn.
Stillingen er på 37 timer pr. uge
Tiltrædelse efter aftale, eller senest den 1. juni 2021.

Yderligere oplysninger
Der kan rettes telefonisk henvendelse mandag til og med fredag mellem kl. 9.00 og 10.00 til leder Christine Bak Madsen telefon 99 17 26 65.

Ansøgningsfrist
Mandag den 19. april 2021 kl. 8.00.
Ansættelsessamtaler vil finde sted torsdag den 22. april 2021.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.