Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Souschef til dansk køkken

På Christianhavns Færgecafé serverer vi traditionel dansk mad med et tvist. Vi tager klassisk retter og bringer dem ind i det nye århundrere. Tonen er bramfri, men kærlig og kvaliteten er i top. Vi laver vores egne snaps og marinerer selv vores sild.  Vi har altså sat barren højt, og det skal du have lyst til at deltage i. 

Du har en baggrund som smørrebrødsjomfru eller kok - så forventes det, at du har dine faglige kvalifikationer i orden, med nogle år på bagen i køkkenet og kan leverer mad på et højt gastronomisk niveau. Et af dine ansvarsområder er at optimerer og udvikle vores frokost. Køkkenholdet vil pt. består af 2 kokke, 3 elever og 1 køkkenchef.

Det er helt centralt, at du holder en høj standard i både madlavning og anretning, men også sætter en ære i at drive lageret og andre driftsopgaver. Jeg forventer desuden, at du har interesse for at deltage i udarbejdelsen af menuen, og derfor har kendskab til det danske køkken.  Det er vigtigt for mig, at du har lyst til at blive i stillingen over længere tid, så der bliver en rød tråd i både arbejdet og blandt de ansatte. Vi tilbyder til gengæld en stabil arbejdsplads med styr på formalia, plads til udvikling og inddragelse samt et stærkt hold, der brænder for Christianshavns Færgencafé.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken



Opret jobagent her