Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Souschef til friplejehjemmet Lærkevej i Frederikssund

CareMatch søger for Attendo -


Med din viden og ledelseserfaring skal du sammen med et nyetableret lederteam sikre en høj klinisk og oplevet kvalitet, så beboere og pårørende oplever at Friplejehjemmet Lærkevej lever op til deres forventninger. Vores omdrejningspunkt er beboerne. Stillingen er fuld tid og primært på hverdage. 


Motivation, pleje og retning

Du er en tydelig leder, der kan bidrage til at realisere vores ambitioner om en høj kvalitet, stabil drift og motivere vores medarbejdere til det samme. Samtidig skal du udvikle fagligheden og fremme den tværfaglige og rehabiliterende indsats. 

I skal sikre en høj oplevet kvalitet i plejen og lede, sparre og vejlede de ca. 75 medarbejdere i faggrupperne pædagoger, social- og sundhedsassistenter og social- og sundhedshjælpere. 

Du varetager bl.a. faglige samtaler og oplæring, MUS, sygefraværssamtaler og deltager ved evt. ansættelser. Vi anvender CURA og har mobile enheder. 

Forventninger

Efter kort tid kender du alle beboerne og medarbejderne, fordi du som leder kan lide at være tæt på den daglige drift.  

Vi tilbyder udvikling

Det er en stilling med stort potentiale for faglig-, ledelsesmæssig- og personlig udvikling, i en organisation med vækst. Vi tilbyder mulighed for at tage lederuddannelse, som en del af din udvikling.

Din faglige og personlige profil

Du har drive og tager naturligt ansvar for drift og ledelse på en anerkendende måde. Du er en dygtig kommunikator i skrift og tale, og kan skabe gode relationer og tillid på alle niveauer.

Vi vægter, at du har evne til at kombinere omsorg og kvalitet med faglighed og er bekendt med både service- og sundhedsloven. 

  • Sygeplejerske eller anden relevant sundhedsfaglig uddannelse
  • Erfaring med driftsøkonomi 
  • Ledererfaring – gerne fra primær sektor

Om Lærkevej 

Lærkevej er et nybygget, privat plejehjem med 70 boliger, som blev bygget og indviet i 2019 efter bæredygtige principper. Ud over de indbydende boliger har Lærkevej et wellness-område og attraktive udeområder. 

Læs mere her: https://www.attendo.dk/afdeling/attendo-larkevej-friplejehjem/

Yderligere oplysninger

Attendo samarbejder med CareMatch om denne ansættelse. Vi opfordrer til, at du kontakter Mads Lindhardt Henriksen på 42484042 eller mlh@carematch.dk for at høre mere. Her kan du også rekvirere en funktionsbeskrivelse og aftale et besøg. 


Attendo har eksisteret siden 1987 og er en af Skandinaviens førende omsorgsvirksomheder. Attendo er størst på det svenske marked, men har aktiviteter i ca. 200 kommuner fordelt på Sverige, Finland, Norge og Danmark med godt 24.000 medarbejdere, heraf små 400 i Danmark. 

Attendo har været etableret i Danmark siden 1996 og har i mere end 20 år været en stabil samarbejdspartner for de danske kommuner inden for hjemme- og sygepleje samt drift af plejecentre. Attendo driver hjemmepleje og plejehjem og står for det frie valg og den gode service, når det kommer til ældreomsorg.


 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.