Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Souschef til legeland

Souschef til Leos legeland, Aalborg

Da vores nuværende souschef i Leos Legeland i Aalborg skal starte på uddannelse, søger vi en ny medarbejder til at tage over 

Arbejdsopgaver: 

Hver dag skal du arbejde for at opfylde vores krav til Leo's 4S: Safety, Service, Superclean & Sales. Opgaverne er bl.a.

- personaleledelse

- vagtplanlægning

- Opfølgning på nøgletal

- kontakt med leverandører

- at lave og servere mad

- daglig rengøring af legeland

- kassebetjening og pengehåndtering

- udføre sikkerhedskontroller af legelandet

Og meget, meget mere!

For at passe godt ind i jobbet, er det vigtigt, at du er målrettet, selvstændig, fleksibel og struktureret. Du skal kunne håndtere stress og arbejde i højt tempo. Erfaring fra restaurant - og servicebranchen er et krav. 

Vi søger dig, der kan arbejde sammen med dit team med en positiv tilgang for at opnå opsatte mål. Sidst, men ikke mindst, skal du elske kontakt med gæster og have lysten til at overgå gæstens forventninger, - hver gang! Stillingen er operativ, og du bruger det meste af din arbejdstid ude på gulvet sammen med personale og gæster. 

Opstart er hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette. Arbejdstiderne varierer, men det er et krav, at du kan arbejde hver anden weekend. 

Send din ansøgning og CV på dreamjob@leoslegeland.dk. Skriv i ansøgningen, hvad god service er for dig, og hvorfor vi netop skal ansætte dig. 

Vi afholder løbende samtaler, så søg allerede i dag! Vi glæder til at høre fra dig!

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her