Souschef til Restauranten på Bryggeri

Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi har forrygende travlt på Indre Københavns Bryghus - BrewPub - hvorfor vi søger en engageret og energisk souschef til vores Restaurant & Bar.

BrewPub København er det eneste bryghus indenfor Københavns gamle volde – og vores passion for håndbrygget øl & et godt måltid gennemsyrer alt hvad vi gør.

Vi har et stærkt fokus på at møde vores gæster med en uformel - men professionel - attitude, og ønsker hver eneste dag at give vores gæster unikke oplevelser under deres besøg.

Som arbejdsplads lægger vi stor vægt på en god omgangstone og et rart arbejdsmiljø – også når vi har travlt... andet gider vi ganske enkelt ikke!!!

Om dine faglige kvalifikationer. 
BrewPub København har en udpræget flad organisation, og vi har en stålfast tro på, at alle vores kollegaer er loyale, kompetente, kan træffe beslutninger og fortsat ønsker at blive bedre i deres job.

Derudover har vi følgende forventninger til din profil:    

  • Du er en kollega, der stiller høje faglige krav til dit virke som souschef i vores Restaurant & Bar
  • Du har erfaring fra restaurationsbranchen - og det kunne godt være dit første job med ledelse
  • Du kan - i tæt samspil med restaurationschefen & to inspektører - motivere, lede og skabe holdånd på et engageret & kompetent serveringsteam
  • Du er fortrolig med det afgørende samspil & kommunikation mellem køkken og restaurant.
  • Andre kalder det plus-salg ved bordet... du kalder det "at se gæsten behov før det er erkendt".
  • Som leder er du dit eget bedste eksempel. Du går forest, og klar til at investere noget af dig selv i dit arbejde
  • Vi har mange telefoniske henvendelser, hvorfor du taler og forstår dansk & engelsk
  • Men fremfor alt... du er udstyret med et service-gen & en faglig stolhed, samt ønsker naturligt at give dine gæster en fabelaftigt god restaurantoplevelse!

 Vi tilbyder:

  • En stilling i et ungt miljø, hvor der er masser af mulighed for at påvirke den daglige gang
  • Et tæt forhold mellem ledelse og personale samt et fladt hierarki
  • En dagligdag med variation, højt tempo og gode kolleger
  • En arbejdsplads med masser af arbejdsglæde, højt humør og et stærkt sammenhold

Hvis du kan se dig selv som vores kommende kollega, så send os en motiveret ansøgning og CV til Restaurantchef Jack Forsmann via mail.

Bemærk: Vi har ofte meget travlt, hvorfor vi ikke ønsker telefonisk henvendelse.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Souschef til Restauranten på Bryggeri

Vi har forrygende travlt på Indre Københavns Bryghus - BrewPub - hvorfor vi søger en engageret og energisk souschef til vores Restaurant & Bar.

BrewPub København er det eneste bryghus indenfor Københavns gamle volde – og vores passion for håndbrygget øl & et godt måltid gennemsyrer alt hvad vi gør.

Vi har et stærkt fokus på at møde vores gæster med en uformel - men professionel - attitude, og ønsker hver eneste dag at give vores gæster unikke oplevelser under deres besøg.

Som arbejdsplads lægger vi stor vægt på en god omgangstone og et rart arbejdsmiljø – også når vi har travlt... andet gider vi ganske enkelt ikke!!!

Om dine faglige kvalifikationer. 
BrewPub København har en udpræget flad organisation, og vi har en stålfast tro på, at alle vores kollegaer er loyale, kompetente, kan træffe beslutninger og fortsat ønsker at blive bedre i deres job.

Derudover har vi følgende forventninger til din profil:    

  • Du er en kollega, der stiller høje faglige krav til dit virke som souschef i vores Restaurant & Bar
  • Du har erfaring fra restaurationsbranchen - og det kunne godt være dit første job med ledelse
  • Du kan - i tæt samspil med restaurationschefen & to inspektører - motivere, lede og skabe holdånd på et engageret & kompetent serveringsteam
  • Du er fortrolig med det afgørende samspil & kommunikation mellem køkken og restaurant.
  • Andre kalder det plus-salg ved bordet... du kalder det "at se gæsten behov før det er erkendt".
  • Som leder er du dit eget bedste eksempel. Du går forest, og klar til at investere noget af dig selv i dit arbejde
  • Vi har mange telefoniske henvendelser, hvorfor du taler og forstår dansk & engelsk
  • Men fremfor alt... du er udstyret med et service-gen & en faglig stolhed, samt ønsker naturligt at give dine gæster en fabelaftigt god restaurantoplevelse!

 Vi tilbyder:

  • En stilling i et ungt miljø, hvor der er masser af mulighed for at påvirke den daglige gang
  • Et tæt forhold mellem ledelse og personale samt et fladt hierarki
  • En dagligdag med variation, højt tempo og gode kolleger
  • En arbejdsplads med masser af arbejdsglæde, højt humør og et stærkt sammenhold

Hvis du kan se dig selv som vores kommende kollega, så send os en motiveret ansøgning og CV til Restaurantchef Jack Forsmann via mail.

Bemærk: Vi har ofte meget travlt, hvorfor vi ikke ønsker telefonisk henvendelse.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.