Souschef til SalatTøsen Street Food

Brænder du for økologi, lokale sæsonråvarer og synes et grønt gadekøkken er det fedeste i verden, er du måske kokken, vi søger.

Vi søger en kreativ ildsjæl med min. en gastronom uddannelse i baggagen. Har du også en handelsmæssig baggrund er det klart en fordel. Du har fuldstændig styr på håndværket og du brænder for en grøn dagsorden. 

Du kommer til at hjælpe os med at udvikle vores Street Food forretning i Kolding. Du får en central bærende rolle i en ung start up virksomhed og du skal være vores ansigt udadtil.

Vi tilbyder velordnede arbejdsforhold og en attraktiv 4 dages uge med 37 timer fordelt fra tirsdag – fredag, Du har fri hver weekend. Vi tilbyder løn efter din erfaring og kvalifikationer.

Vi er et lille team på 3 med en elev. Jobbet omfatter både klargøring og a la carte produktion i vognen, menuplanlægning sammen med køkkenchefen. Du har den direkte kundekontakt og du trives med at fortælle vores og vores leverandørers unikke historier,

Som person er du både smilende og udadvendt. Du er ikke ryger, i arbejdstiden, og du hånderer både sociale medier og den nyeste teknologi med stor sikkerhed. Din fysik er 100% i orden, da jobbet kræver flytning at varer og udstyr på daglig basis.

Vi håber du kan begynde hurtigt muligt, men vi venter gerne på den helt rigtige profil.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329988161Phoenix-0d195e9f12019-04-01T00:00:00Souschef til SalatTøsen Street Food

Brænder du for økologi, lokale sæsonråvarer og synes et grønt gadekøkken er det fedeste i verden, er du måske kokken, vi søger.

Vi søger en kreativ ildsjæl med min. en gastronom uddannelse i baggagen. Har du også en handelsmæssig baggrund er det klart en fordel. Du har fuldstændig styr på håndværket og du brænder for en grøn dagsorden. 

Du kommer til at hjælpe os med at udvikle vores Street Food forretning i Kolding. Du får en central bærende rolle i en ung start up virksomhed og du skal være vores ansigt udadtil.

Vi tilbyder velordnede arbejdsforhold og en attraktiv 4 dages uge med 37 timer fordelt fra tirsdag – fredag, Du har fri hver weekend. Vi tilbyder løn efter din erfaring og kvalifikationer.

Vi er et lille team på 3 med en elev. Jobbet omfatter både klargøring og a la carte produktion i vognen, menuplanlægning sammen med køkkenchefen. Du har den direkte kundekontakt og du trives med at fortælle vores og vores leverandørers unikke historier,

Som person er du både smilende og udadvendt. Du er ikke ryger, i arbejdstiden, og du hånderer både sociale medier og den nyeste teknologi med stor sikkerhed. Din fysik er 100% i orden, da jobbet kræver flytning at varer og udstyr på daglig basis.

Vi håber du kan begynde hurtigt muligt, men vi venter gerne på den helt rigtige profil.

Brænder du for økologi, lokale sæsonråvarer og synes et grønt gadekøkken er det fedeste i verden, er du måske kokken, vi søger. Vi søger en kreativ ildsjæl med min. en gastronom uddannelse i baggagen. Har du også en handelsmæssig baggrund er det klart en fordel. Du har fuldstændig styr på håndværket og du brænder for en grøn dagsorden. Du kommer til at hjælpe os med at udvikle vores Street Food forretning i Kolding. Du får en central bærende rolle i en ung start up virksomhed og du skal være vores ansigt udadtil. Vi tilbyder velordnede arbejdsforhold og en attraktiv 4 dages uge med 37 timer fordelt fra tirsdag fredag, Du har fri hver weekend. Vi tilbyder løn efter din erfaring og kvalifikationer. Vi er et lille team på 3 med en elev. Jobbet omfatter både klargøring og a la carte produktion i vognen, menuplanlægning sammen med køkkenchefen. Du har den direkte kundekontakt og du trives med at fortælle vores og vores leverandørers unikke historier, Som person er du både smilende og udadvendt. Du er ikke ryger, i arbejdstiden, og du hånderer både sociale medier og den nyeste teknologi med stor sikkerhed. Din fysik er 100 i orden, da jobbet kræver flytning at varer og udstyr på daglig basis. Vi håber du kan begynde hurtigt muligt, men vi venter gerne på den helt rigtige profil.11jobnet0d195e9f100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-05-24T00:00:0000000EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandKolding3498891SalatTøsen & Gastronauten ApS11Vejlevej 1596000KoldingDKDanmark0
per@salattosen.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent736821JobNet4967618496761810001-04-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=0d195e9fhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=0d195e9fhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=0d195e9f&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=0d195e9f&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/2.jpgSøger du nye udfordringer indenfor Hotel og restauration?12007991Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361251091Perper@salattosen.dkDKDanmarkDKDanmark330018353Barselsvikar kok/ernæringsassistentBasic Barselsvikar Ernæringsassistent kok. Arbejdssted: Daginstitutionen Palmealle Arbejdstid: 30 timer. Faglige kvalifikationer: Uddannet kok eller ernæringsassistent. Ansættelsestidspunkt: Hurtigst muligt Kvalifikationer: • Du er faglært, dygtig og en god kollega. Stabil og engageret. • Du har erfaring med, alle opgaver i et køkken. Er gerne på forkant med dagens opgaver. • Du har fokus på det gode måltid og børns ernæring. • Du kan tage ansvar og arbejde selvstændig. • Du må gerne have erfaring med økologi og anvendelse af årstidens frugt grønt. • Kan have mange bolde i luften, og samtidig bevare overblikket. • Høj faglighed og lyst til udvikling. Har ordenssans og sans for detaljen. • Gode samarbejdsevner samt være fleksibel i forhold til arbejdsopgaver og arbejdstider. • Har kendskab til brug af computer, herunder Word og e-mail. Hvem er vi hvad kan vi tilbyde? Vi er er en Integreret Daginstitution, beliggende i den nordlige bydel. Vi har 30 vuggestuebørn og 52 børnehavebørn. Der skal laves mad til de 30 vuggestuebørn. Maden til børnehaven bliver leveret fra Midtbyens Børnehus. Arbejdsopgaver du skal varetage: • Tilberedning af mad til 30 vuggestuebørn. • Oprydning og opvask. • Føre egenkontrol • Sørge for den daglige planlægning af køkken opgaver. • Kunne håndtere elektronisk varebestillinger. • Tilberede maden fra bunden og i forhold til institutionens mad- og måltidspolitik. • Der skal laves formiddags-, middags- og eftermiddagsmad til 30 vuggestuebørn. • Du kommer også til at stå for oprydning og opvask efter børnehavens middagsmåltid. Løn: Lønnen bliver fastsat efter principperne i ny løn i h.t. stillingens funktioner og ansøgerens kvalifikationer efter overenskomsten. Nærmere oplysninger fås ved henvendelse til: Rita Gravesen 40237071 eller Betina Lund 24593031 Ansøgning sendes elektronisk via knappen Ansøg . Ansøgningsfrist: 20. maj 2019 Ansættelsessamtaler: uge 22 Forud for ansættelse indhenter Kolding Kommune straffeattest, når loven kræver det, eller stillingen i øvrigt berettiger til det.
Barselsvikar Ernæringsassistent/ kok.  
 
Arbejdssted: Daginstitutionen Palmealle  
 
Arbejdstid: 30 timer.  
   
Faglige kvalifikationer: Uddannet kok eller ernæringsassistent.  
 
Ansættelsestidspunkt: Hurtigst muligt
 
Kvalifikationer:  
• Du er faglært, dygtig og en god kollega. Stabil og engageret.  
• Du har erfaring med, alle opgaver i et køkken. Er gerne på forkant med dagens opgaver.  
• Du har fokus på det gode måltid og børns ernæring.  
• Du kan tage ansvar og arbejde selvstændig.  
• Du må gerne have erfaring med økologi og anvendelse af årstidens frugt/grønt.  
• Kan have mange bolde i luften, og samtidig bevare overblikket.  
• Høj faglighed og lyst til udvikling. Har ordenssans og sans for detaljen.  
• Gode samarbejdsevner samt være fleksibel i forhold til arbejdsopgaver og arbejdstider.  
• Har kendskab til brug af computer, herunder Word og e-mail.  
 
Hvem er vi/hvad kan vi tilbyde?  
Vi er er en Integreret Daginstitution, beliggende i den nordlige bydel. Vi har 30 vuggestuebørn og 52 børnehavebørn. Der skal laves mad til de 30 vuggestuebørn. Maden til børnehaven bliver leveret fra Midtbyens Børnehus.  
 
Arbejdsopgaver du skal varetage:  
• Tilberedning af mad til 30 vuggestuebørn.  
• Oprydning og opvask.  
• Føre egenkontrol  
• Sørge for den daglige planlægning af køkken opgaver.  
• Kunne håndtere elektronisk varebestillinger.  
• Tilberede maden fra bunden og i forhold til institutionens mad- og måltidspolitik.  
• Der skal laves formiddags-, middags- og eftermiddagsmad til 30 vuggestuebørn.  
• Du kommer også til at stå for oprydning og opvask efter børnehavens middagsmåltid.  
 
Løn: Lønnen bliver fastsat efter principperne i ny løn i h.t. stillingens funktioner og ansøgerens kvalifikationer efter overenskomsten.  
 
Nærmere oplysninger fås ved henvendelse til:  
Rita Gravesen 40237071 eller Betina Lund 24593031  
 
Ansøgning sendes elektronisk via knappen "Ansøg".  
 
Ansøgningsfrist: 20. maj 2019  
 
Ansættelsessamtaler:  uge 22
 
Forud for ansættelse indhenter Kolding Kommune straffeattest, når loven kræver det, eller stillingen i øvrigt berettiger til det.  
 
 
ORS/Small/005c59a1_logo.pngDaginstitutionen PalmealleKolding2019-05-07T11:00:16.3602019-05-20T00:00:00
330020464Kok til Udviklingscenter SkansebakkenProfile Elsker du at lave sund og ernæringsrig kost? Kan du jonglere med gryder og pander og lækre råvarer, så er det måske dig vi søger? Din daglige arbejdsplads Skansebakken er et døgntilbud med eget aktivitetscenter, beliggende i Brejning. Her bor 45 borgere med udpræget god smag. Der er dagligt 28 borgere, der spiser et hovedmåltid fra køkkenet. Vores kerneopgave har vi defineret således: Selvstændigt og aktivt liv i meningsfuldt samvær med andre . Skansebakken har i 2018 deltaget i et projekt, Resilience Food med temaet - Sansemad, og det som opleves rundt om tallerkenen. Dette projekt ønsker vi, at du er med til at implementere og videreudvikle. Vore prototyper i projektet har været koncentrerede om smagsoplevelser for sondebrugere og samvær omkring måltidet i køkkenet. Ud over dig, er der tilknyttet en medhjælp i 20 timer om ugen fra ekstern beskæftigelse, som du vil have ansvaret for at guide og vejlede i vedkommendes opgaver. Tiltrædelse pr. 1. august 2019. Vores forventninger til dig Du er udlært kok, og du har en passion for kvalitet. Vi forventer, at borgerne via maden får en oplevelse, som beriger deres sanser og deres smagsløg. Du er kreativ og prøver gerne nye ideer af, således at borgerne på Skansebakken oplever en variation, og at maden bliver en sanseoplevelse, som naturligvis laves fra bunden. Du er servicemindet, og forstår at holde fokus på vores kerneopgave, samt har et personligt drive. Vi tilbyder En stilling med frihed til at bruge dine kreative evner, hvor du vil være omdrejningspunktet i vores køkken. Du vil få ansvaret for at lave madplaner og stå for indkøb. Skansebakken er en arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø, hvor du samarbejder med ca. 100 faste medarbejdere. Personalet er sammensat af omsorgsmedhjælpere, pædagoger, ergoterapeuter, fysioterapeuter, sygeplejersker, social og sundhedsassistenter.- og endelig, altid glade og tilfredse kunder! Ansættelsesvilkår Løn og ansættelsesvilkår efter overenskomst og lokal løn. Arbejdssted H.O. Wildenskovsvej 1A, Brejning, 7080 Børkop. Arbejdstider Mandag fredag kl. 07.00 14.00 Stillingen er på 32-37 timer pr. uge. Ansøgningsfrist Ansøgningsfrist 2. juni 2019 Samtaler forventes afholdt i uge 24. Flere oplysninger For yderligere information: kontakt Afdelingsleder Krista Jensen 30 30 24 85 eller centerleder Kim Madsen-Röschmann 21 59 29 17. Se vores film om Skansebakken og kontakt os gerne for en rundvisning. Du kan også læse om os på hjemmesiden Send din ansøgning Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen Send ansøgning . Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post. Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v. Overvejer du at flytte til Vejle? Så kan du få hjælp til bosætning. Se mere på www.vejle.dk tilflytter.
Elsker du at lave sund og ernæringsrig kost?  Kan du jonglere med gryder og pander og lækre råvarer, så er det måske dig vi søger? 
 
Din daglige arbejdsplads
Skansebakken er et døgntilbud med eget aktivitetscenter, beliggende i Brejning. Her bor 45 borgere med udpræget god smag. Der er dagligt 28 borgere, der spiser et hovedmåltid fra køkkenet. Vores kerneopgave har vi defineret således: ”Selvstændigt og aktivt liv i meningsfuldt samvær med andre”.  
Skansebakken har i 2018 deltaget i et projekt, Resilience Food med temaet - Sansemad, og det som opleves rundt om tallerkenen.
Dette projekt ønsker vi, at du er med til at implementere og videreudvikle. Vore prototyper i projektet har været koncentrerede om smagsoplevelser for sondebrugere og samvær omkring måltidet i køkkenet.  
Ud over dig, er der tilknyttet en medhjælp i 20 timer om ugen fra ekstern beskæftigelse, som du vil have ansvaret for at guide og vejlede i vedkommendes opgaver.  
 
 
Tiltrædelse pr. 1. august 2019. 
 
 
Vores forventninger til dig
Du er udlært kok, og du har en passion for kvalitet. Vi forventer, at borgerne via maden får en oplevelse, som beriger deres sanser og deres smagsløg. Du er kreativ og prøver gerne nye ideer af, således at borgerne på Skansebakken oplever en variation, og at maden bliver en sanseoplevelse, som naturligvis laves fra bunden. Du er servicemindet, og forstår at holde fokus på vores kerneopgave, samt har et personligt drive.  
 
 
Vi tilbyder
En stilling med frihed til at bruge dine kreative evner, hvor du vil være omdrejningspunktet i vores køkken. Du vil få ansvaret for at lave madplaner og stå for indkøb. Skansebakken er en arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø, hvor du samarbejder med ca. 100 faste medarbejdere. Personalet er sammensat af omsorgsmedhjælpere, pædagoger, ergoterapeuter, fysioterapeuter, sygeplejersker, social og sundhedsassistenter.- og endelig, altid glade og tilfredse kunder! 
 
 
Ansættelsesvilkår   
Løn og ansættelsesvilkår efter overenskomst og lokal løn.   
 
 
Arbejdssted 
H.O. Wildenskovsvej 1A, Brejning, 7080 Børkop.  
 
 
Arbejdstider 
Mandag – fredag kl. 07.00 – 14.00  
Stillingen er på 32-37 timer pr. uge. 
 
 
Ansøgningsfrist 
Ansøgningsfrist 2. juni 2019 
Samtaler forventes afholdt i uge 24.   
 
 
Flere oplysninger 
For yderligere information: kontakt Afdelingsleder Krista Jensen 30 30 24 85 eller centerleder Kim Madsen-Röschmann 21 59  29 17.  
 
Se vores film om Skansebakken og kontakt os gerne for en rundvisning.   
 
 
 
Send din ansøgning 
Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen ”Send ansøgning”. Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag. 
 
Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering.  
Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post.  
 
Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.  
 
Overvejer du at flytte til Vejle? Så kan du få hjælp til bosætning. Se mere på www.vejle.dk/tilflytter
ORS/Small/58cac9db_logo.pngSkansebakkenBørkop2019-05-09T12:00:22.3602019-06-02T00:00:00
330001502Erfaren kok eller tilsvarende søges til fast stilling i musikcafé i Jelling!Robot Byens Caf Jelling søger hurtigst muligt en erfaren kok eller tilsvarende, der kan stå med ansvaret for cafeens køkken. Vi forventer at du: er en dygtig kok, der kan levere spændende og veltillavet mad kan arbejde hurtig og målrettet har sans for kvalitet og æstetik kan sammensætte og prissætte menuer har en god økonomisk sans er god til at samarbejde er fleksibel er serviceminded og holder af at møde nye mennesker har en imødekommende og udadvendt personlighed ser muligheder fremfor begrænsninger Byens Caf er en anpartsdrevet caf i hjertet af Jelling og tæt på Jelling Monumenterne. Cafeen er en del af kulturhuset, Byens Hus og samarbejder med husets øvrige beboere, herunder Jelling Bryggeri, Jelling Bibliotek, Byens Bio, Jelling Musikfestival samt flere andre. Byens Caf ønsker at stå for: et godt værested med en uformel tone og hvor alle skal føle sig velkommen smagfuld mad der er lavet fra bunden kvalitet, økologi, årstidens råvarer samt opmærksomhed på madspild gode musikalske oplevelser i hyggelige rammer Vi tilbyder en spændende og anderledes arbejdsplads, med gode kolleger og løn i henhold til overenskomst. Hvis du mener, at du er den rette til jobbet, hører vi gerne fra dig. Nærmere oplysninger kan fås ved Lene K hler mobil: 26 15 12 70 (efter kl 17 og i weekenden) Ansøgning sendes hurtigst muligt til: byenscafe@byenscafe.dk. Vi ansætter så snart vi har fundet den rette til jobbet. Se evt. nærmere på www.byenshus.dk

Byens Café Jelling søger hurtigst muligt en erfaren kok eller tilsvarende, der kan stå med ansvaret for cafeens køkken.

Vi forventer at du:

  • er en dygtig kok, der kan levere spændende og veltillavet mad
  • kan arbejde hurtig og målrettet
  • har sans for kvalitet og æstetik
  • kan sammensætte og prissætte menuer
  • har en god økonomisk sans
  • er god til at samarbejde
  • er fleksibel
  • er serviceminded og holder af at møde nye mennesker
  • har en imødekommende og udadvendt personlighed
  • ser muligheder fremfor begrænsninger

Byens Café er en anpartsdrevet café i hjertet af Jelling og tæt på Jelling Monumenterne. Cafeen er en del af kulturhuset, Byens Hus og samarbejder med husets øvrige beboere, herunder Jelling Bryggeri, Jelling Bibliotek, Byens Bio, Jelling Musikfestival samt flere andre.

Byens Café ønsker at stå for:

  • et godt værested med en uformel tone og hvor alle skal føle sig velkommen
  • smagfuld mad der er lavet fra bunden
  • kvalitet, økologi, årstidens råvarer samt opmærksomhed på madspild
  • gode musikalske oplevelser i hyggelige rammer

Vi tilbyder en spændende og anderledes arbejdsplads, med gode kolleger og løn i henhold til overenskomst.

Hvis du mener, at du er den rette til jobbet, hører vi gerne fra dig.

Nærmere oplysninger kan fås ved Lene Köhler mobil: 26 15 12 70 (efter kl 17 og i weekenden)

Ansøgning sendes hurtigst muligt til: byenscafe@byenscafe.dk.

Vi ansætter så snart vi har fundet den rette til jobbet. 

Se evt. nærmere på www.byenshus.dk

BYENS CAFE JELLING ApSJelling2019-04-05T00:00:002019-05-31T00:00:00
330015783Kok til a la carte restaurantRobot Oven Vande ved Volden søger kok til snarlig tiltrædelse, men venter gerne på den rette, i et veletableret team af gode kollegaer med ordnede vagt - løn- pensionsforhold Om os. Vi åbnede restauranten i sept. 2001, flyttede juni 2011 til Sønder Voldgade, og i marts 2018 åbnede vi i vores nye lokalitet, som er et stort moderne spisehus beliggende i fantastiske rammer med nyt og moderne køkken. Vi har gennem snart 18 år drevet vores restaurant med tilpasning til tidernes skift, og med stor arrangement og krav til den gastronomi som vi serverer til vores mange glade gæster hvor rigtig mange er stamgæster gennem alle årerne.Om dig Faguddannet kok med godt overblik og meget kvalitets bevidst, nysgerrig på dit fag, har lyst til både det nye og klassiske køkken. Teamspiller som også har lyst og evnen til at oplære vores 3 elever. Du må meget gerne have et par års anciennitet Hvordan mødes vi. Send din ansøgning på ovenvande@ovenvande.com så kontakter vi dig, så vi kan aftale at mødes og vise dig din fremtidige arbejdsplads og fortæller alt det stillings annoncen ikke kan rumme. Gå ind på www.ovenvande.com og ta et nærmere kik på din måske fremtidige arbejdsplads

Oven Vande ved Volden søger kok til snarlig tiltrædelse, men venter gerne på den rette, i et veletableret team af gode kollegaer med ordnede vagt - løn- & pensionsforhold
Om os. Vi åbnede restauranten i sept. 2001, flyttede juni 2011 til Sønder Voldgade, og i marts 2018 åbnede vi i vores nye lokalitet, som er et stort moderne spisehus beliggende i fantastiske rammer med nyt og moderne køkken. Vi har gennem snart 18 år drevet vores restaurant med tilpasning til tidernes skift, og med stor arrangement og krav til den gastronomi som vi serverer til vores mange glade gæster hvor rigtig mange er stamgæster gennem alle årerne.
Om dig Faguddannet kok med godt overblik og meget kvalitets bevidst, nysgerrig på dit fag, har lyst til både det nye og klassiske køkken. Teamspiller som også har lyst og evnen til at oplære vores 3 elever. Du må meget gerne have et par års anciennitet
Hvordan mødes vi. Send din ansøgning på ovenvande@ovenvande.com så kontakter vi dig, så vi kan aftale at mødes og vise dig din fremtidige arbejdsplads og fortæller alt det stillings annoncen ikke kan rumme.

Gå ind på www.ovenvande.com og ta et nærmere kik på din måske fremtidige arbejdsplads  

Restaurant Oven VandeFredericia2019-05-02T00:00:002019-05-26T00:00:00
330017274Kok med chef / leder potentiale.Robot Kok med chef potentiale til Kro Mad MadRick Til nyetableret restaurant under etablering i Vejle centrum søges dygtig og flittig kok, med erfaring og uddanelse inden for det klassiske danske køkken. Vi kender endnu ikke kunde tilstrømningen og derfor heller ikke arbejdets omfang. Du skal selv være med til at skabe restauranten, menukortet og ikke mindst tilrettelæggelse af arbejdsrutinerne. Vi påtænker herudover at ansætte en deltids kok til at understøtte dit arbejde, endvidere vil der kunne trækkes på personalet fra søster restauranten, som kun ligger 50 meter fra, denne har samme ejer, som vil have sit primære arbejdsområde der. På sigt skulle der gerne være så travlt der kan ansættes yderligere 2 kokke. Herudover forventer vi, at køkkenet bliver understøttet af en køkkendreng pige nogle timer om dagen. På gulvet vil personale normeringen stå i forhold til gæste tilstrømningen. Du vil sammen med ejeren af restauranterne blive det ledende omdrejningspunkt for restauranten, der udelukkende tilberede klassiske danske retter. Vi forventer du er dansk udannet kok og har erfaring inden for det klassiske danske køkken. Som person er du glad og samarbejdsvillig og ikke mindst fleksibel, teamet vil formentlig være ungt, som på søster restauranten. Det forventes du taler 100 dansk og meget gerne engelsk også. Du er frisk i replikken, men dog høflig. Vi starter samtaler i takt med ansøgningerne modtages. Stillingsopslaget fjernes når den rette medarbejder er fundet. Tiltrædelse senest den 1. juni 2019. Ansøgningen sendes til admin@madrick.dk eller afleveres ved MadRick Vejle miidtpunkt tirsdag - lørdag mellem 15:00 og 17:00

Kok med chef potentiale til Kro Mad / MadRick

Til nyetableret ”restaurant under etablering” i Vejle centrum søges dygtig og flittig kok, med erfaring og uddanelse inden for det klassiske danske køkken.

Vi kender endnu ikke kunde tilstrømningen og derfor heller ikke arbejdets omfang. Du skal selv være med til at skabe restauranten, menukortet og ikke mindst tilrettelæggelse af arbejdsrutinerne.

Vi påtænker herudover at ansætte en deltids kok til at understøtte dit arbejde, endvidere vil der kunne trækkes på personalet fra søster restauranten, som kun ligger 50 meter fra, denne har samme ejer, som vil have sit primære arbejdsområde der. På sigt skulle der gerne være så travlt der kan ansættes yderligere 2 kokke.

Herudover forventer vi, at køkkenet bliver understøttet af en køkkendreng/pige nogle timer om dagen.

På gulvet vil personale normeringen stå i forhold til gæste tilstrømningen.

Du vil sammen med ejeren af restauranterne blive det ledende omdrejningspunkt for restauranten, der udelukkende tilberede klassiske danske retter.

Vi forventer du er dansk udannet kok og har erfaring inden for det klassiske danske køkken.

Som person er du glad og samarbejdsvillig og ikke mindst fleksibel, teamet vil formentlig være ungt, som på søster restauranten.

Det forventes du taler 100% dansk og meget gerne engelsk også.

Du er frisk i replikken, men dog høflig.

Vi starter samtaler i takt med ansøgningerne modtages. Stillingsopslaget fjernes når den rette medarbejder er fundet.

Tiltrædelse senest den 1. juni 2019.

Ansøgningen sendes til admin@madrick.dk eller afleveres ved MadRick Vejle miidtpunkt tirsdag - lørdag mellem 15:00 og 17:00

Madrick ApSVejle2019-05-06T00:00:002019-05-31T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Barselsvikar kok/ernæringsassistent

Daginstitutionen Palmealle

Kolding
Barselsvikar Ernæringsassistent kok. Arbejdssted: Daginstitutionen Palmealle Arbejdstid: 30 timer. Faglige kvalifikationer: Uddannet kok eller ernæringsassistent. Ansættelsestidspunkt: Hurtigst muligt Kvalifikationer: • Du er faglært, dygtig og en g...
Indrykket:7. maj 2019
Udløbsdato:20. maj 2019

Kok til Udviklingscenter Skansebakken

Skansebakken

Børkop
Elsker du at lave sund og ernæringsrig kost? Kan du jonglere med gryder og pander og lækre råvarer, så er det måske dig vi søger? Din daglige arbejdsplads Skansebakken er et døgntilbud med eget aktivitetscenter, beliggende i Brejning. Her bor 45 bor...
Indrykket:9. maj 2019
Udløbsdato:2. juni 2019

Erfaren kok eller tilsvarende søges til fast stilling i musikcafé i Jelling!

BYENS CAFE JELLING ApS

Jelling
Byens Caf Jelling søger hurtigst muligt en erfaren kok eller tilsvarende, der kan stå med ansvaret for cafeens køkken. Vi forventer at du: er en dygtig kok, der kan levere spændende og veltillavet mad kan arbejde hurtig og målrettet har sans for kva...
Indrykket:5. april 2019
Udløbsdato:31. maj 2019

Kok til a la carte restaurant

Restaurant Oven Vande

Fredericia
Oven Vande ved Volden søger kok til snarlig tiltrædelse, men venter gerne på den rette, i et veletableret team af gode kollegaer med ordnede vagt - løn- pensionsforhold Om os. Vi åbnede restauranten i sept. 2001, flyttede juni 2011 til Sønder Voldga...
Indrykket:2. maj 2019
Udløbsdato:26. maj 2019

Kok med chef / leder potentiale.

Madrick ApS

Vejle
Kok med chef potentiale til Kro Mad MadRick Til nyetableret restaurant under etablering i Vejle centrum søges dygtig og flittig kok, med erfaring og uddanelse inden for det klassiske danske køkken. Vi kender endnu ikke kunde tilstrømningen og derfor...
Indrykket:6. maj 2019
Udløbsdato:31. maj 2019