Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Souschef til SalatTøsen Street Food

Brænder du for økologi, lokale sæsonråvarer og synes et grønt gadekøkken er det fedeste i verden, er du måske kokken, vi søger.

Vi søger en kreativ ildsjæl med min. en gastronom uddannelse i baggagen. Har du også en handelsmæssig baggrund er det klart en fordel. Du har fuldstændig styr på håndværket og du brænder for en grøn dagsorden. 

Du kommer til at hjælpe os med at udvikle vores Street Food forretning i Kolding. Du får en central bærende rolle i en ung start up virksomhed og du skal være vores ansigt udadtil.

Vi tilbyder velordnede arbejdsforhold og en attraktiv 4 dages uge med 37 timer fordelt fra tirsdag – fredag, Du har fri hver weekend. Vi tilbyder løn efter din erfaring og kvalifikationer.

Vi er et lille team på 3 med en elev. Jobbet omfatter både klargøring og a la carte produktion i vognen, menuplanlægning sammen med køkkenchefen. Du har den direkte kundekontakt og du trives med at fortælle vores og vores leverandørers unikke historier,

Som person er du både smilende og udadvendt. Du er ikke ryger, i arbejdstiden, og du hånderer både sociale medier og den nyeste teknologi med stor sikkerhed. Din fysik er 100% i orden, da jobbet kræver flytning at varer og udstyr på daglig basis.

Vi håber du kan begynde hurtigt muligt, men vi venter gerne på den helt rigtige profil.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329988161Phoenix-0d195e9f12019-04-01T00:00:00Souschef til SalatTøsen Street Food

Brænder du for økologi, lokale sæsonråvarer og synes et grønt gadekøkken er det fedeste i verden, er du måske kokken, vi søger.

Vi søger en kreativ ildsjæl med min. en gastronom uddannelse i baggagen. Har du også en handelsmæssig baggrund er det klart en fordel. Du har fuldstændig styr på håndværket og du brænder for en grøn dagsorden. 

Du kommer til at hjælpe os med at udvikle vores Street Food forretning i Kolding. Du får en central bærende rolle i en ung start up virksomhed og du skal være vores ansigt udadtil.

Vi tilbyder velordnede arbejdsforhold og en attraktiv 4 dages uge med 37 timer fordelt fra tirsdag – fredag, Du har fri hver weekend. Vi tilbyder løn efter din erfaring og kvalifikationer.

Vi er et lille team på 3 med en elev. Jobbet omfatter både klargøring og a la carte produktion i vognen, menuplanlægning sammen med køkkenchefen. Du har den direkte kundekontakt og du trives med at fortælle vores og vores leverandørers unikke historier,

Som person er du både smilende og udadvendt. Du er ikke ryger, i arbejdstiden, og du hånderer både sociale medier og den nyeste teknologi med stor sikkerhed. Din fysik er 100% i orden, da jobbet kræver flytning at varer og udstyr på daglig basis.

Vi håber du kan begynde hurtigt muligt, men vi venter gerne på den helt rigtige profil.

2019-05-21T13:52:10.400 Brænder du for økologi, lokale sæsonråvarer og synes et grønt gadekøkken er det fedeste i verden, er du måske kokken, vi søger. Vi søger en kreativ ildsjæl med min. en gastronom uddannelse i baggagen. Har du også en handelsmæssig baggrund er det klart en fordel. Du har fuldstændig styr på håndværket og du brænder for en grøn dagsorden. Du kommer til at hjælpe os med at udvikle vores Street Food forretning i Kolding. Du får en central bærende rolle i en ung start up virksomhed og du skal være vores ansigt udadtil. Vi tilbyder velordnede arbejdsforhold og en attraktiv 4 dages uge med 37 timer fordelt fra tirsdag fredag, Du har fri hver weekend. Vi tilbyder løn efter din erfaring og kvalifikationer. Vi er et lille team på 3 med en elev. Jobbet omfatter både klargøring og a la carte produktion i vognen, menuplanlægning sammen med køkkenchefen. Du har den direkte kundekontakt og du trives med at fortælle vores og vores leverandørers unikke historier, Som person er du både smilende og udadvendt. Du er ikke ryger, i arbejdstiden, og du hånderer både sociale medier og den nyeste teknologi med stor sikkerhed. Din fysik er 100 i orden, da jobbet kræver flytning at varer og udstyr på daglig basis. Vi håber du kan begynde hurtigt muligt, men vi venter gerne på den helt rigtige profil.11jobnet0d195e9f100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-05-24T00:00:0000000EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandKolding3498891SalatTøsen & Gastronauten ApS11Vejlevej 1596000KoldingDKDanmark0
per@salattosen.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent736821JobNet4967618496761810001-04-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=0d195e9fhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=0d195e9fhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=0d195e9f&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=0d195e9f&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/2.jpgSøger du nye udfordringer indenfor Hotel og restauration?12007991Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361251091Perper@salattosen.dkDKDanmarkDKDanmark330066604Kok/cater/ufaglært med erfaring - KoldingRobot BOWL& 39 N& 39 FUN OG THE GRILL SØGER NETOP NU EN KOK CATER UFAGL RT MED ERFARING TIL VORES KØKKEN I KOLDING Da vores restaurant er i stor vækst, og travlheden snart er over os, søger vi netop nu en ny medarbejder til vores køkken. Vi søger en engageret, kvalitetsbevidst kok, cater eller ufaglært, der samtidig kan arbejde i et højt tempo. Har du erfaring inden for køkkenbranchen og vil du være med til at lave mad til de mange gæster, der dagligt besøger Bowl& 39 n& 39 Fun The Grill? Så er du måske vores kommende kollega i køkkenet. Hvem er vi? Restaurant The Grill er en del af kædevirksomheden, Bowl& 39 n& 39 Fun, som består af 16 centre. I vores restauranter arbejdes der ud fra et fastlagt kædekoncept. I buffeten gør vi meget ud af at have retter, der henvender sig til centrenes forskellige gæster, herunder børn, unge og voksne. Som kok skal du derfor være med til at tilberede og anrette forskellige forretter, en stor salatbar, og du skal stå klar ved den åbne grill, med saftige stege og lækre specialiteter tilberedt over åben ild. Vi har ligeledes stor fokus på det visuelle udtryk af buffeten, så den fremstår indbydende overfor vores gæster. Hvad tilbyder vi? Fantastiske arbejdstider, fra kl. ca. 13.00-21.00 i hverdagen og todelt vagtplan i weekenden hvor en kok møder ca. kl. 8-18 og en anden kok fra ca. kl. 15-21 (julefrokosttiden dog lidt længere). 2 ugentlige fridage. Vi ønsker altid, at I som kokke er friske og veloplagte, og derfor vægter vi højt, at I altid har jeres ugentlige fridage. Vi går op i ikke at have for lange vagter, derfor også todelt vagtplan i weekenden. Der kan forventes friweekend hver 3. weekend. Et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt, selvom vi arbejder proffesionelt Løn efter kvalifikationer Et stort udvalg af personalegoder Du vil indgå i en stilling, hvor du får indflydelse. Du skal sammen med dit team skabe gode resultater, der får gæsterne til at komme igen. Du bliver en del af et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt, når vi er sammen. Du får et afvekslende arbejde og et godt samarbejde med dygtige kollegaer på tværs af centret. Vi sørger for en grundig introduktion til din nye arbejdsplads og stilling. Dine arbejdsopgaver: Som kok hos The Grill er din primære opgave at lave mad. Du har ansvaret for, at gæsterne får en skøn madoplevelse. Derfor er du meget kvalitetsbevidst både visuelt og smagsmæssigt. Du er en del af den daglige drift og løbende optimering Coaching og motivering af køkkenets medarbejdere Opstart, udvikling og implementering af rutiner og fremgangsmåder Du skal sørge for at holde opsyn med Egenkontrol Ad Hoc opgaver Hvad forventer vi af dig? At du har en baggrund fra restaurationsbranchen, og at du er vant til at arbejde systematisk At du har lyst til at lave mad til mange mennesker At du kan skabe god stemning, arbejde effektivt og tænke selvstændigt At du elsker at gøre tingene bedre og stræber efter perfektion At du forstår, at vi skal arbejde hårdt og have det sjovt med det samtidig At du går forrest, tager ansvar og får dine kollegaer med dig At du vil arbejde i en restaurant, hvor menuen er fastlagt på forhånd Samtaler vil blive afholdt løbende med udvalgte kandidater. Tiltrædelse ønskes hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig. NB! Ansøgninger modtages kun via vores hjemmeside. Ansøgninger der sendes pr. mail vil blive besvaret med en vejledning videre til vores hjemmeside.BOWL'N'FUN OG THE GRILL SØGER NETOP NU EN KOK/CATER/UFAGLÆRT MED ERFARING TIL VORES KØKKEN I KOLDING

Da vores restaurant er i stor vækst, og travlheden snart er over os, søger vi netop nu en ny medarbejder til vores køkken. Vi søger en engageret, kvalitetsbevidst kok, cater eller ufaglært, der samtidig kan arbejde i et højt tempo. Har du erfaring inden for køkkenbranchen og vil du være med til at lave mad til de mange gæster, der dagligt besøger Bowl'n'Fun & The Grill? Så er du måske vores kommende kollega i køkkenet.

Hvem er vi?

Restaurant The Grill er en del af kædevirksomheden, Bowl'n'Fun, som består af 16 centre. I vores restauranter arbejdes der ud fra et fastlagt kædekoncept. I buffeten gør vi meget ud af at have retter, der henvender sig til centrenes forskellige gæster, herunder børn, unge og voksne. Som kok skal du derfor være med til at tilberede og anrette forskellige forretter, en stor salatbar, og du skal stå klar ved den åbne grill, med saftige stege og lækre specialiteter tilberedt over åben ild. Vi har ligeledes stor fokus på det visuelle udtryk af buffeten, så den fremstår indbydende overfor vores gæster.

Hvad tilbyder vi?

  • Fantastiske arbejdstider, fra kl. ca. 13.00-21.00 i hverdagen og todelt vagtplan i weekenden hvor en kok møder ca. kl. 8-18 og en anden kok fra ca. kl. 15-21 (julefrokosttiden dog lidt længere).
  • 2 ugentlige fridage. Vi ønsker altid, at I som kokke er friske og veloplagte, og derfor vægter vi højt, at I altid har jeres ugentlige fridage. Vi går op i ikke at have for lange vagter, derfor også todelt vagtplan i weekenden. Der kan forventes friweekend hver 3. weekend.
  • Et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt, selvom vi arbejder proffesionelt
  • Løn efter kvalifikationer
  • Et stort udvalg af personalegoder

Du vil indgå i en stilling, hvor du får indflydelse. Du skal sammen med dit team skabe gode resultater, der får gæsterne til at komme igen. Du bliver en del af et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt, når vi er sammen. Du får et afvekslende arbejde og et godt samarbejde med dygtige kollegaer på tværs af centret. Vi sørger for en grundig introduktion til din nye arbejdsplads og stilling.

Dine arbejdsopgaver:

  • Som kok hos The Grill er din primære opgave at lave mad. Du har ansvaret for, at gæsterne får en skøn madoplevelse. Derfor er du meget kvalitetsbevidst – både visuelt og smagsmæssigt.
  • Du er en del af den daglige drift og løbende optimering
  • Coaching og motivering af køkkenets medarbejdere
  • Opstart, udvikling og implementering af rutiner og fremgangsmåder
  • Du skal sørge for at holde opsyn med Egenkontrol
  • Ad Hoc opgaver

Hvad forventer vi af dig?

  • At du har en baggrund fra restaurationsbranchen, og at du er vant til at arbejde systematisk
  • At du har lyst til at lave mad til mange mennesker
  • At du kan skabe god stemning, arbejde effektivt og tænke selvstændigt
  • At du elsker at gøre tingene bedre og stræber efter perfektion
  • At du forstår, at vi skal arbejde hårdt og have det sjovt med det samtidig
  • At du går forrest, tager ansvar og får dine kollegaer med dig
  • At du vil arbejde i en restaurant, hvor menuen er fastlagt på forhånd

Samtaler vil blive afholdt løbende med udvalgte kandidater.

Tiltrædelse ønskes hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig.

NB! Ansøgninger modtages kun via vores hjemmeside. Ansøgninger der sendes pr. mail vil blive besvaret med en vejledning videre til vores hjemmeside.

Bowl'n'Fun KoldingKolding2019-08-01T00:00:002019-08-18T00:00:00
330073201Kok/cater med lederpotentiale - HaderslevRobot RESTAURENT THE GRILL SØGER FAGL RT KOK CATER MED ERFARING SAMT LEDERPOTENTIALE TIL VORES KØKKEN I HADERSLEV Vi søger en kok, som er klar på at sætte sit præg på køkkenet og vil skabe synlige resultater i samarbejde med øvrige medarbejdere. Vi leder efter dig, der har erfaring med eller lyst til at prøve kræfter med ledelse af køkkenet. Vi arbejder i Bowl n Fun The Grill målrettet med forskellige fokuspunkter både økonomisk og gastronomisk. Vi ønsker derved at udvikle virksomheden løbende med nye og spændende koncepter. Du skal være synlig i din ledelse og være den, der går forrest og viser vejen for øvrige medarbejdere. Hvem er vi? Restaurant The Grill er en del af kædevirksomheden, Bowl& 39 n& 39 Fun, der i dag består af 16 centre og et nyt på vej. I vores restauranter arbejdes der ud fra et fastlagt kædekoncept. I buffeten gør vi meget ud af at have retter, der henvender sig til centrenes forskellige gæster, herunder børn, unge og voksne. Hver aften tilbereder og anretter vi forskellige forretter, en stor salatbar, og vi står klar ved den åbne grill med saftige stege og lækre specialiteter tilberedt over åben ild. Vi har ligeledes stor fokus på det visuelle udtryk af buffeten, så den fremstår indbydende overfor gæsterne. Hvad tilbyder vi dig? Favorable arbejdstider. Fra kl. ca. 13.00-21.00 i hverdagen og todelt vagtplan i weekenden. OBS på julefrokostperioden, hvor tiderne vil være lidt længere. 2 ugentlige fridage. Vi ønsker altid at vores kokke er friske og veloplagte. Vi vægter derfor højt, at I altid har jeres to ugentlige fridage. Dine månedlige timer vil ligge på 130-160 timer med mulighed for flere timer. Du kan forvente friweekend minimum hver 3. weekend. Indflydelse og ansvar. Du vil indgå i en stilling, hvor du får indflydelse. Du skal sammen med dit team skabe gode resultater, som kan ses og mærkes. Du kommer til at have ansvaret for engagerede køkkenmedarbejdere. Et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø. Vi passer på hinanden, og vi har det altid sjovt, selvom vi arbejder professionelt. Personlig udvikling. Vi giver dig mulighed for personlig udvikling af dig som leder ved deltagelse i kurser m.v. Sammenhold. Du får et unikt sparringsnetværk i form af de øvrige køkkenchefer i kæden. Der vil være både møder og kurser sammen med dem. Løn efter kvalifikationer bonusordning som skabes efter resultater og derved egen indsats. Et stort udvalg af personalegoder. Dine arbejdsopgaver vil være: Lave veltilberedt og velsmagende mad til restaurantens gæster Tage ansvar for køkkenmedhjælpere - strukturere og effektivisere deres arbejde og at de bliver oplært godt Du tager ejerskab og & 39 går forrest& 39 Du implementerer nye tiltag og id er Du sikrer høj kvalitet Sikre at der arbejdes hygiejnisk forsvarligt af alle der håndterer madvarer i køkkenet Daglig rengøring af køkkenet Du sikrer et anerkendende og positivt arbejdsmiljø Du vil have administrative opgaver såsom varebestilling, spildregistrering, vagtplanering etc. Du opretholder givne standarder indenfor kvalitet, service, produktion og hygiejne Vi forventer At du har en baggrund fra restaurationsbranchen, og at du er vant til at arbejde systematisk At du har lyst til at lave mad til mange mennesker At du kan skabe god stemning, arbejde effektivt og tænke selvstændigt At du elsker at gøre tingene bedre hele tiden og stræber efter perfektion At du forstår, at vi skal arbejde hårdt og have det sjovt med det samtidig At du går forrest, tager ansvar og får dine kollegaer med dig At du vil arbejde i en restaurant, hvor menuen er fastlagt på forhånd Vi afholder løbende samtaler med udvalgte kandidater og opfordrer dig derfor til at søge hurtigst muligt. Opstart ønskes hurtigst muligt efter aftale. Vi glæder os til at høre fra dig. NB! Ansøgninger modtages kun via vores hjemmeside. Ansøgninger der sendes pr. mail vil blive besvaret med en vejledning videre til vores hjemmeside.RESTAURENT THE GRILL SØGER FAGLÆRT KOK/CATER MED ERFARING SAMT LEDERPOTENTIALE TIL VORES KØKKEN I HADERSLEV

Vi søger en kok, som er klar på at sætte sit præg på køkkenet og vil skabe synlige resultater i samarbejde med øvrige medarbejdere. Vi leder efter dig, der har erfaring med eller lyst til at prøve kræfter med ledelse af køkkenet. Vi arbejder i Bowl’n’Fun & The Grill målrettet med forskellige fokuspunkter både økonomisk og gastronomisk. Vi ønsker derved at udvikle virksomheden løbende med nye og spændende koncepter. Du skal være synlig i din ledelse og være den, der går forrest og viser vejen for øvrige medarbejdere.

Hvem er vi?

Restaurant The Grill er en del af kædevirksomheden, Bowl'n'Fun, der i dag består af 16 centre og et nyt på vej. I vores restauranter arbejdes der ud fra et fastlagt kædekoncept. I buffeten gør vi meget ud af at have retter, der henvender sig til centrenes forskellige gæster, herunder børn, unge og voksne. Hver aften tilbereder og anretter vi forskellige forretter, en stor salatbar, og vi står klar ved den åbne grill med saftige stege og lækre specialiteter tilberedt over åben ild. Vi har ligeledes stor fokus på det visuelle udtryk af buffeten, så den fremstår indbydende overfor gæsterne.

Hvad tilbyder vi dig?

  • Favorable arbejdstider. Fra kl. ca. 13.00-21.00 i hverdagen og todelt vagtplan i weekenden. OBS på julefrokostperioden, hvor tiderne vil være lidt længere.
  • 2 ugentlige fridage. Vi ønsker altid at vores kokke er friske og veloplagte. Vi vægter derfor højt, at I altid har jeres to ugentlige fridage. Dine månedlige timer vil ligge på 130-160 timer med mulighed for flere timer. Du kan forvente friweekend minimum hver 3. weekend.
  • Indflydelse og ansvar. Du vil indgå i en stilling, hvor du får indflydelse. Du skal sammen med dit team skabe gode resultater, som kan ses og mærkes. Du kommer til at have ansvaret for engagerede køkkenmedarbejdere.
  • Et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø. Vi passer på hinanden, og vi har det altid sjovt, selvom vi arbejder professionelt.
  • Personlig udvikling. Vi giver dig mulighed for personlig udvikling af dig som leder ved deltagelse i kurser m.v.
  • Sammenhold. Du får et unikt sparringsnetværk i form af de øvrige køkkenchefer i kæden. Der vil være både møder og kurser sammen med dem.
  • Løn efter kvalifikationer & bonusordning som skabes efter resultater og derved egen indsats.
  • Et stort udvalg af personalegoder.

Dine arbejdsopgaver vil være:

  • Lave veltilberedt og velsmagende mad til restaurantens gæster
  • Tage ansvar for køkkenmedhjælpere - strukturere og effektivisere deres arbejde og at de bliver oplært godt
  • Du tager ejerskab og 'går forrest'
  • Du implementerer nye tiltag og idéer
  • Du sikrer høj kvalitet
  • Sikre at der arbejdes hygiejnisk forsvarligt af alle der håndterer madvarer i køkkenet
  • Daglig rengøring af køkkenet
  • Du sikrer et anerkendende og positivt arbejdsmiljø
  • Du vil have administrative opgaver såsom varebestilling, spildregistrering, vagtplanering etc.
  • Du opretholder givne standarder indenfor kvalitet, service, produktion og hygiejne

Vi forventer…

  • At du har en baggrund fra restaurationsbranchen, og at du er vant til at arbejde systematisk
  • At du har lyst til at lave mad til mange mennesker
  • At du kan skabe god stemning, arbejde effektivt og tænke selvstændigt
  • At du elsker at gøre tingene bedre hele tiden og stræber efter perfektion
  • At du forstår, at vi skal arbejde hårdt og have det sjovt med det samtidig
  • At du går forrest, tager ansvar og får dine kollegaer med dig
  • At du vil arbejde i en restaurant, hvor menuen er fastlagt på forhånd

Vi afholder løbende samtaler med udvalgte kandidater og opfordrer dig derfor til at søge hurtigst muligt.

Opstart ønskes hurtigst muligt efter aftale.

Vi glæder os til at høre fra dig.

NB! Ansøgninger modtages kun via vores hjemmeside. Ansøgninger der sendes pr. mail vil blive besvaret med en vejledning videre til vores hjemmeside.

Bowl'n'Fun HaderslevHaderslev2019-08-16T00:00:002019-09-01T00:00:00
330066579Hotel Skibelund Krat søger kokRobot Vi søger en dygtig, stabil og kompetent kok. Vi forventer, at du er smilende, pligtopfyldende, fleksibel, og er en god kollega. Du skal beherske både det kolde og varme køkken, og du skal kunne håndtere a la carte, selskaber, konferencer samt take away. Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads med et engageret team. Vi lægger vægt på traditioner, men har også glæde ved fornyelse. Vi arbejder ud fra et højt serviceniveau, hvilket stiller store krav til alle vores ansatte i driften. Vi har en uformel tone, og her hersker et godt arbejdsmiljø, hvor alle hjælper hinanden. Vi tilbyder en arbejdsplads med et meget engageret team, der alle gør sit til at vores gæster går glade og tilfredse fra vores hotel. Du vil blive del af et køkkenteam der har let til smil . Vi tilbyder ordnede arbejdsforhold og god vagtplan. Send en skriftlig ansøgning til Michael Larsen på hotelskibelundkrat@gmail.com

Vi søger en dygtig, stabil og kompetent kok.

Vi forventer, at du er smilende, pligtopfyldende, fleksibel, og er en god kollega.

Du skal beherske både det kolde og varme køkken, og du skal kunne håndtere a la carte, selskaber, konferencer samt take away.

Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads med et engageret team.

Vi lægger vægt på traditioner, men har også glæde ved fornyelse.


Vi arbejder ud fra et højt serviceniveau, hvilket stiller store krav til alle vores ansatte i driften. Vi har en uformel tone, og her hersker et godt arbejdsmiljø, hvor alle hjælper hinanden.

Vi tilbyder en arbejdsplads med et meget engageret team, der alle gør sit til at vores gæster går glade og tilfredse fra vores hotel. Du vil blive del af et køkkenteam der har ”let til smil”.

Vi tilbyder ordnede arbejdsforhold og god vagtplan.

Send en skriftlig ansøgning til Michael Larsen på

hotelskibelundkrat@gmail.com

 

Hotel Skibelund KratVejen2019-08-01T00:00:002019-09-24T00:00:00
330073259Ambitiøs erfaren kok med godt overblikRobot Er du faglært kok og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantine Brande! Tiltrædelse: Gerne 1. Oktober Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er en ambitiøs og nytænkende kok, som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner: Fast stilling på fuld tid. Mandag til torsdag fra kl. 6:30 - 14:30, fredag dog fra 07:00 til kl. 14:30 Du får masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere Der er mange forskellige opgaver det er inden for varmt, lunt, koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, klassisk smørrebrød kort sagt: Alt det, du har lært og elsker. Du evner at se muligheder og løsninger i hverdagen - at tænke ud af boksen og kunne skabe noget nyt - men samtidig er du også skarp til det klassiske, hvor din kreativitet er med til at sætte varieret, sundt og altid indbydende præg på buffeten og udvikle vores tilbud til gæsterne Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Menuplaner, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.v. Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Kort og godt om dig og dit nye job Du har erfaring som kok gerne fra storkøkken i hotel- restaurationsbranchen Du er ambitiøs og vil gerne udvikle dig fagligt og personligt - og har du allerede ledererfaring er dette en fordel Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning Du evner at holde et godt overblik i dagen og ugens opgaver Du har en forståelse for at holde struktur og orden Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af de områder, hvor teamet arbejder Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar - og så er du god til at motivere og inspirere dine kolleger Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Sådan er din nye arbejdsplads Køkkenet er et af de største i Fazer Food Services. Vi er 26 kolleger i køkkenet - alle med forskellig baggrund og funktioner. Vi lægger vægt på både maden og den gode service, og laver dagligt frokost til ca. 1.250 gæster. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: Gerne 1 Oktober Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Instagram og Facebook ved at søge på @fazerfoodservicesdk

Er du faglært kok og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantine Brande!

Tiltrædelse: Gerne 1. Oktober
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en ambitiøs og nytænkende kok, som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…

Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

· Fast stilling på fuld tid. Mandag til torsdag fra kl. 6:30 - 14:30, fredag dog fra 07:00 til kl. 14:30

· Du får masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere

· Der er mange forskellige opgaver; det er inden for varmt, lunt, koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, klassisk smørrebrød – kort sagt: Alt det, du har lært og elsker.

· Du evner at se muligheder og løsninger i hverdagen - at tænke ud af boksen og kunne skabe noget nyt - men samtidig er du også skarp til det klassiske, hvor din kreativitet er med til at sætte varieret, sundt og altid indbydende præg på buffeten – og udvikle vores tilbud til gæsterne

· Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Menuplaner, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.v.

· Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd


Kort og godt om dig og dit nye job

· Du har erfaring som kok – gerne fra storkøkken i hotel-/restaurationsbranchen

· Du er ambitiøs og vil gerne udvikle dig fagligt og personligt - og har du allerede ledererfaring er dette en fordel

· Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer

· Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning

· Du evner at holde et godt overblik i dagen og ugens opgaver

· Du har en forståelse for at holde struktur og orden

· Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af de områder, hvor teamet arbejder

· Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar - og så er du god til at motivere og inspirere dine kolleger

Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening

Sådan er din nye arbejdsplads
Køkkenet er et af de største i Fazer Food Services. Vi er 26 kolleger i køkkenet - alle med forskellig baggrund og funktioner. Vi lægger vægt på både maden og den gode service, og laver dagligt frokost til ca. 1.250 gæster. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.


Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: Gerne 1 Oktober
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt


Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Instagram og Facebook ved at søge på @fazerfoodservicesdk

Fazer Food Services A/SBrande2019-08-15T00:00:002019-10-10T00:00:00
330070455Øster Højst kro søger kok.Robot Vi søger hurtigst muligt en uddannet kok til kroen.

Vi søger hurtigst muligt en uddannet kok til kroen.

ØSTER HØJST KROLøgumkloster2019-08-09T00:00:002019-10-02T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kok/cater/ufaglært med erfaring - Kolding

Bowl'n'Fun Kolding

Kolding
BOWL& 39 N& 39 FUN OG THE GRILL SØGER NETOP NU EN KOK CATER UFAGL RT MED ERFARING TIL VORES KØKKEN I KOLDING Da vores restaurant er i stor vækst, og travlheden snart er over os, søger vi netop nu en ny medarbejder til vores køkken. Vi søger en engag...
Indrykket:1. august 2019
Udløbsdato:18. august 2019

Kok/cater med lederpotentiale - Haderslev

Bowl'n'Fun Haderslev

Haderslev
RESTAURENT THE GRILL SØGER FAGL RT KOK CATER MED ERFARING SAMT LEDERPOTENTIALE TIL VORES KØKKEN I HADERSLEV Vi søger en kok, som er klar på at sætte sit præg på køkkenet og vil skabe synlige resultater i samarbejde med øvrige medarbejdere. Vi leder ...
Indrykket:16. august 2019
Udløbsdato:1. september 2019

Hotel Skibelund Krat søger kok

Hotel Skibelund Krat

Vejen
Vi søger en dygtig, stabil og kompetent kok. Vi forventer, at du er smilende, pligtopfyldende, fleksibel, og er en god kollega. Du skal beherske både det kolde og varme køkken, og du skal kunne håndtere a la carte, selskaber, konferencer samt take a...
Indrykket:1. august 2019
Udløbsdato:24. september 2019

Ambitiøs erfaren kok med godt overblik

Fazer Food Services A/S

Brande
Er du faglært kok og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantine Bra...
Indrykket:15. august 2019
Udløbsdato:10. oktober 2019

Øster Højst kro søger kok.

ØSTER HØJST KRO

Løgumkloster
Vi søger hurtigst muligt en uddannet kok til kroen.
Indrykket:9. august 2019
Udløbsdato:2. oktober 2019