Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Souschef til Sol og Strand i Rudkøbing

Kan du holde mange bolde i luften, og brænder du for drift, administration og personaleledelse? Går du den ekstra mil for at skabe ekstraordinære kundeoplevelser? Hos Sol og Strand i Rudkøbing leder vi efter en souschef, der rummer alt det og lidt mere til - måske er det dig?

Bredt ansvar fra personaleledelse til kvalificeret og serviceminded opgaveløsning
Som souschef på Sol og Strands bureau i Rudkøbing er du medansvarlig for den daglige drift og administration. Geografisk dækker bureauet området fra Fyn, Langeland og øerne. I bureauchefens fravær er du desuden stedfortrædende chef.

Kontoret består ud over dig og bureauchefen, af en fast medarbejder og to sæsonarbejdere samt over 50 deltidsmedarbejdere alt efter sæson. Sammen sikrer I, at I hver dag leverer en kundeservice ud over det sædvanlige i husejernes og feriegæsternes møde med Sol og Strand.

Udover den daglige personaleledelse samt drift og administration af kontoret, bliver nogle af dine væsentlige ansvarsområder at:

  • udleje sommerhuse til vores feriegæster
  • rådgive og servicere såvel gæster som sommerhusejere
  • udføre administrative opgaver som f.eks. bogføring og reklamationsbehandling
  • kategorisere sommerhuse osv.

Alt sammen opgaver, hvor du er med til at skabe rammerne for en vellykket ferie for vores mange gæster, og hvor du er med til at sikre en høj grad af tilfredshed hos vores sommerhusejere. Du bliver således en aktiv del af hverdagen og bidrager til løsning af opgaver - store som små. 

Hvem er du, og hvad brænder du for?
Du kommer med relevant erfaring, f.eks. fra turist-, detail- eller servicebranchen, og du har gode kompetencer inden for administration og drift. Uddannelsesmæssigt kunne du f.eks. være serviceøkonom, men det er ikke afgørende. Det er en klar fordel, hvis du har erfaring med personaleledelse. Derudover er det vigtigt at:

  • du har en god IT-forståelse og hurtigt kan tillære dig nye færdigheder inden for IT, f.eks. i forhold til anvendelsen af nye programmer
  • du taler og skriver tysk på et meget tilfredsstillende niveau, da størstedelen af vores gæster kommer fra Tyskland
  • du behersker engelsk på et tilfredsstillende niveau
  • du arbejder struktureret
  • du arbejder systematisk fra start til slut, og du efterlever princippet om, at god planlægning er den halve succes.

Sol og Strand er en virksomhed i vækst og det går ofte hurtigt i højsæsonen, hvorfor det er vigtigt, at du har et godt overblik og nyder, at der er flere bolde i luften på samme tid. Derudover er du udadvendt, smilende og serviceminded, og der er en god købmand gemt i dig! Du er ikke bange for at forhandle, og du holder hovedet koldt, også når bølgerne går lidt højt, eller når der er mange opgaver og et stort tidspres.

Vi tilbyder
Du tilbydes en interessant og udfordrende hverdag, hvor du får mulighed for at gøre en forskel - både for dine kolleger og for lokalområdet.

Stillingen er en fuldtidsstilling, og lønnen forhandles efter kvalifikationer. Med stillingen følger desuden fri telefon, pc, hjemmeopkobling, god pensionsordning og adgang til over 2.800 meget attraktive fordele og rabataftaler. Du skal være indstillet på, at du bliver en del af en vagtplan, og at du derfor også kommer til at arbejde i weekender og på helligdage. Du skal desuden regne med et større antal timer i sommerhalvåret end vinterhalvåret.

Er jobbet lige dig, så send os en motiveret ansøgning samt CV med minimum 2 referencer. Deadline for ansøgning er den 1. november 2020, og stillingen ønskes besat med start per 1. januar 2021.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på vores hovednummer 62515177 eller sende bureauchefen Lene-Marianne en mail på lsn@sologstrand.dk. Du er også mere end velkommen til at kigge ind forbi bureauet.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.