Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Souschef til vores kunde i København

Mad lavet fra bunden med god kvalitet
ISS søger en dygtig og ambitiøs souschef til større bladhus i København. Du bliver en del af et team på 9 personer, som sammen sikrer at de daglige opgaver løses med høj kvalitet. Du vil deltage aktivt i køkkenet med resten af teamet. Dine primære arbejdsopgaver vil fordele sig på det varme køkken, varebestilling, sikre hygiejnekontrol, samt planlægning af menu. I eventuelt fravær af køkkenchefen vil du være ansvarlig for at varetage og sikre driften i køkkenet.

Kantinen bespiser omkring 620 daglige frokostgæster. Udover betjening af de daglige gæster, kan der forekomme særlige selskaber og events, der kræver både kreativitet og en ekstra indsats. ISS lever af service – derfor bliver det én af dine vigtigste opgaver at bidrage positivt til den gode stemning i køkkenet og blandt gæsterne i kantinen.

Stillingen er på 37 timer om ugen, hvor arbejdstiden er fordelt mandag-fredag kl. 07.00 – 15.00 (fredag til kl. 14.30). Ved sjældne lejligheder kan der forekomme aften- og weekendarbejde. Din arbejdsplads vil være på lokationen Havneholmen, tæt på Dybbølsbro station.

Grundig, serviceminded og kvalitetsbevidst
Den rette kandidat opfylder følgende:

  • Uddannet kok med stor erfaring fra kantinebranchen eller fra restaurations- eller hotelbranchen.
  • Ledelseserfaring
  • Sætter en ære i at lave mad fra bunden.
  • Mødestabil, kvalitetsbevidst, flittig, overblik
  • Villig til at yde en ekstra indsats, når det kræves

ISS er en servicevirksomhed, og vi ønsker at yde en personlig indsats over for vores kunder. Det er derfor vigtigt, at du er smilende, præsentabel og imødekommende over for både kunder og kolleger samt er villig til at gøre en forskel for vores kunder. God service skaber desuden større jobtilfredshed samt motivation i hverdagen.
Hvis det bliver dig, der skal være vores nye kollega vil du blive en del af en ansvarlig virksomhed, der er i konstant udvikling og som har fokus på mennesket.

Ansøgning
Send din ansøgning vedlagt CV via nedenstående link senest d. 01.07.2018. Vi behandler ansøgningerne løbende, da vi gerne vil ansætte den rette hurtigst muligt, så send gerne din ansøgning allerede i dag – vi glæder os til at høre fra dig.

For yderligere information om stillingen, kontakt venligst, Frederikke på tlf.: 26 70 27 20

Bliv en del af verdens bedste outsourcing virksomhed
ISS har for sjette år i træk modtaget den højeste anerkendelse inden for outsourcing fra International Association of Outsourcing Professionals (IAOP). Vi vægter vores medarbejdere højt og tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, loyalitet, gensidig tillid og positivt samarbejde. Som arbejdsplads tilbyder vi derfor trygge ansættelsesforhold, et godt og sikkert arbejdsmiljø, nærværende og engageret ledelse samt gode personlige udviklingsmuligheder.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329818674Phoenix-ccb3e78f12018-05-24T00:00:00Souschef til vores kunde i KøbenhavnMad lavet fra bunden med god kvalitet
ISS søger en dygtig og ambitiøs souschef til større bladhus i København. Du bliver en del af et team på 9 personer, som sammen sikrer at de daglige opgaver løses med høj kvalitet. Du vil deltage aktivt i køkkenet med resten af teamet. Dine primære arbejdsopgaver vil fordele sig på det varme køkken, varebestilling, sikre hygiejnekontrol, samt planlægning af menu. I eventuelt fravær af køkkenchefen vil du være ansvarlig for at varetage og sikre driften i køkkenet.

Kantinen bespiser omkring 620 daglige frokostgæster. Udover betjening af de daglige gæster, kan der forekomme særlige selskaber og events, der kræver både kreativitet og en ekstra indsats. ISS lever af service – derfor bliver det én af dine vigtigste opgaver at bidrage positivt til den gode stemning i køkkenet og blandt gæsterne i kantinen.

Stillingen er på 37 timer om ugen, hvor arbejdstiden er fordelt mandag-fredag kl. 07.00 – 15.00 (fredag til kl. 14.30). Ved sjældne lejligheder kan der forekomme aften- og weekendarbejde. Din arbejdsplads vil være på lokationen Havneholmen, tæt på Dybbølsbro station.

Grundig, serviceminded og kvalitetsbevidst
Den rette kandidat opfylder følgende:
  • Uddannet kok med stor erfaring fra kantinebranchen eller fra restaurations- eller hotelbranchen.
  • Ledelseserfaring
  • Sætter en ære i at lave mad fra bunden.
  • Mødestabil, kvalitetsbevidst, flittig, overblik
  • Villig til at yde en ekstra indsats, når det kræves

ISS er en servicevirksomhed, og vi ønsker at yde en personlig indsats over for vores kunder. Det er derfor vigtigt, at du er smilende, præsentabel og imødekommende over for både kunder og kolleger samt er villig til at gøre en forskel for vores kunder. God service skaber desuden større jobtilfredshed samt motivation i hverdagen.
Hvis det bliver dig, der skal være vores nye kollega vil du blive en del af en ansvarlig virksomhed, der er i konstant udvikling og som har fokus på mennesket.

Ansøgning
Send din ansøgning vedlagt CV via nedenstående link senest d. 01.07.2018. Vi behandler ansøgningerne løbende, da vi gerne vil ansætte den rette hurtigst muligt, så send gerne din ansøgning allerede i dag – vi glæder os til at høre fra dig.

For yderligere information om stillingen, kontakt venligst, Frederikke på tlf.: 26 70 27 20

Bliv en del af verdens bedste outsourcing virksomhed
ISS har for sjette år i træk modtaget den højeste anerkendelse inden for outsourcing fra International Association of Outsourcing Professionals (IAOP). Vi vægter vores medarbejdere højt og tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, loyalitet, gensidig tillid og positivt samarbejde. Som arbejdsplads tilbyder vi derfor trygge ansættelsesforhold, et godt og sikkert arbejdsmiljø, nærværende og engageret ledelse samt gode personlige udviklingsmuligheder.
2018-07-02T00:50:45.193 Mad lavet fra bunden med god kvalitet ISS søger en dygtig og ambitiøs souschef til større bladhus i København. Du bliver en del af et team på 9 personer, som sammen sikrer at de daglige opgaver løses med høj kvalitet. Du vil deltage aktivt i køkkenet med resten af teamet. Dine primære arbejdsopgaver vil fordele sig på det varme køkken, varebestilling, sikre hygiejnekontrol, samt planlægning af menu. I eventuelt fravær af køkkenchefen vil du være ansvarlig for at varetage og sikre driften i køkkenet. Kantinen bespiser omkring 620 daglige frokostgæster. Udover betjening af de daglige gæster, kan der forekomme særlige selskaber og events, der kræver både kreativitet og en ekstra indsats. ISS lever af service derfor bliver det én af dine vigtigste opgaver at bidrage positivt til den gode stemning i køkkenet og blandt gæsterne i kantinen. Stillingen er på 37 timer om ugen, hvor arbejdstiden er fordelt mandag-fredag kl. 07.00 15.00 (fredag til kl. 14.30). Ved sjældne lejligheder kan der forekomme aften- og weekendarbejde. Din arbejdsplads vil være på lokationen Havneholmen, tæt på Dybbølsbro station. Grundig, serviceminded og kvalitetsbevidst Den rette kandidat opfylder følgende: Uddannet kok med stor erfaring fra kantinebranchen eller fra restaurations- eller hotelbranchen. Ledelseserfaring Sætter en ære i at lave mad fra bunden. Mødestabil, kvalitetsbevidst, flittig, overblik Villig til at yde en ekstra indsats, når det kræves ISS er en servicevirksomhed, og vi ønsker at yde en personlig indsats over for vores kunder. Det er derfor vigtigt, at du er smilende, præsentabel og imødekommende over for både kunder og kolleger samt er villig til at gøre en forskel for vores kunder. God service skaber desuden større jobtilfredshed samt motivation i hverdagen. Hvis det bliver dig, der skal være vores nye kollega vil du blive en del af en ansvarlig virksomhed, der er i konstant udvikling og som har fokus på mennesket. Ansøgning Send din ansøgning vedlagt CV via nedenstående link senest d. 01.07.2018. Vi behandler ansøgningerne løbende, da vi gerne vil ansætte den rette hurtigst muligt, så send gerne din ansøgning allerede i dag vi glæder os til at høre fra dig. For yderligere information om stillingen, kontakt venligst, Frederikke på tlf.: 26 70 27 20 Bliv en del af verdens bedste outsourcing virksomhed ISS har for sjette år i træk modtaget den højeste anerkendelse inden for outsourcing fra International Association of Outsourcing Professionals (IAOP). Vi vægter vores medarbejdere højt og tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, loyalitet, gensidig tillid og positivt samarbejde. Som arbejdsplads tilbyder vi derfor trygge ansættelsesforhold, et godt og sikkert arbejdsmiljø, nærværende og engageret ledelse samt gode personlige udviklingsmuligheder.11Jobnetccb3e78f100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-07-01T00:00:000000https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=24&ProjectId=193210&DepartmentId=290&MediaId=338&SkipAdvertisement=true0EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavn3267581ISS Facility Services A/S11Møntmestervej 312400København NV26702720DKDanmark0
frederikke.bollerup-jensen@dk.issworld.comDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent577539JobNet48294141000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=ccb3e78fhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=ccb3e78fhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=ccb3e78f&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=ccb3e78f&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/5.jpgHos ISS Facility Services A/S søger vi en medarbejder, der er frisk på nye spændende udfordringer.12008211Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration355197290Frederikkefrederikke.bollerup-jensen@dk.issworld.comDKDanmarkDKDanmark329960571Faglært Kok til frokostrestaurantRobot Til københavns eneste fredede frokostrestaurant Caf Øl-Halle 1892 , beliggende lige under Arbejdermuseet, søges faglært kok. Har du styr på det klassiske danske køkken og smørrebrød? Kan du arbejde kreativt indenfor en ramme? Er du ambitiøs og fuld af gåpåmod? Har du erfaring fra tilsvarende stilling restaurant? Er du faglært kok med selskabs erfaring? Så er det måske dig vi mangler.. Vores virksomhed består af den klassiske frokostrestaurant Caf Øl-Halle 1892 , samt servicering af 3 mødelokaler og Arbejdermuseets store festsal. I restauranten har vi dagligt a la carte gæster, både fra gaden og fra Arbejdermuseet. Hver fredag og lørdag serverer vi vores populære Smørrebrødsbuffet. Søndag holder vi lukket. Herudover har vi en del mødeaktiviteter i museet. Det kan være alt fra små møder bestående af 5 gæster til konferencer på op til 400 gæster. Festsalen danner desuden ofte ramme om brylluper, firmaarrangementer og masser af andre arrangementer. Store fester er derfor jævnligt en del af vores hverdag. Jobbet indebærer: Daglig drift af køkkenet i fællesskab med et lille køkkenhold. Både a la carte og selskabs vagter Gode arbejdstider, hovedsagligt i dagtimerne mellem kl. 07:00 -17:00. Når der er fester arbejder vi til sent. Gerne til kl. 23:00. Det skal du naturligvis have mulighed for og være positivt indstillet overfor. Gode kolleger og fleksibilitet En arbejdsplads hvor vi vægter en god omgangstone En varieret hverdag og mulighed for masser af medbestemmelse Mad lavet fra bunden af gode råvarer. Vi prioriterer økologi og bæredygtighed. Løn efter gældende overenskomst. Pension Det er et krav at du taler dansk. Vi kalder løbende til samtaler og besætter stillingen når den rigtige kandidat viser sig. Kun kvalificerede ansøgerer vil få svar.

Til københavns eneste fredede frokostrestaurant Café & Øl-Halle "1892", beliggende lige under Arbejdermuseet, søges faglært kok.

  • Har du styr på det klassiske danske køkken og smørrebrød?
  • Kan du arbejde kreativt indenfor en ramme?
  • Er du ambitiøs og fuld af gåpåmod?
  • Har du erfaring fra tilsvarende stilling/restaurant?
  • Er du faglært kok med selskabs erfaring?

Så er det måske dig vi mangler..

Vores virksomhed består af den klassiske frokostrestaurant Café & Øl-Halle "1892", samt servicering af 3 mødelokaler og Arbejdermuseets store festsal.

I restauranten har vi dagligt a la carte gæster, både fra gaden og fra Arbejdermuseet.

Hver fredag og lørdag serverer vi vores populære Smørrebrødsbuffet. Søndag holder vi lukket.

Herudover har vi en del mødeaktiviteter i museet. Det kan være alt fra små møder bestående af 5 gæster til konferencer på op til 400 gæster.

Festsalen danner desuden ofte ramme om brylluper, firmaarrangementer og masser af andre arrangementer. Store fester er derfor jævnligt en del af vores hverdag.

Jobbet indebærer:

  • Daglig drift af køkkenet i fællesskab med et lille køkkenhold.
  • Både a la carte og selskabs vagter
  • Gode arbejdstider, hovedsagligt i dagtimerne mellem kl. 07:00 -17:00.
  • Når der er fester arbejder vi til sent. Gerne til kl. 23:00. Det skal du naturligvis have mulighed for og være positivt indstillet overfor.
  • Gode kolleger og fleksibilitet
  • En arbejdsplads hvor vi vægter en god omgangstone
  • En varieret hverdag og mulighed for masser af medbestemmelse
  • Mad lavet fra bunden af gode råvarer. Vi prioriterer økologi og bæredygtighed.
  • Løn efter gældende overenskomst.
  • + Pension

Det er et krav at du taler dansk.

Vi kalder løbende til samtaler og besætter stillingen når den rigtige kandidat viser sig.

Kun kvalificerede ansøgerer vil få svar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Café & Øl-Halle '1892'København K2019-02-14T00:00:002019-03-31T00:00:00
329963473Kok i TivoliRobot Er du dygtig kok og har glæde ved at lave rigtig god mad af gode råvarer, hvor vi laver retterne fra bunden, så tror vi, at du er vores næste kok og vi glæder os til at byde dig velkommen til vores dygtige team på ca. 10 kokke. Opgaver: Tilberedring af varme og kolde retter i høj kvalitet Oplæring af nye kollegaer kokke og 2 elever Egenkontrol Hvem er du: Du er udlært kok Kan arbejde både på vores stegeparti og fiskeparti Kan arbejde selvstændigt og tage hurtige beslutninger Har interesse i at forkæle vores gæster Vi tilbyder: Arbejdsplads med gode ordnede forhold og mange års erfarring Vi betaler typisk højere løn end andre forretninger for den rette medarbejder Det er bare lidt sjovere at gå på arbejde hos os i Tivoli end andre steder Vores køkkenchef er både dygtig og meget vellidt Vi håber du vil være en del af vores team og glæder os til at tage en snak med dig. Du kan søge jobbet både ved at sende en ansøgning til p@fuglen.dk eller ringe direkte til vores køkkenchef Frederik T. 53588658 eller T. 30709540 - ring venligst efter 12.00.

Er du dygtig kok og har glæde ved at lave rigtig god mad af gode råvarer, hvor vi laver retterne fra bunden, så tror vi, at du er vores næste kok og vi glæder os til at byde dig velkommen til vores dygtige team på ca. 10 kokke.

Opgaver:

Tilberedring af varme og kolde retter i høj kvalitet

Oplæring af nye kollegaer kokke og 2 elever

Egenkontrol

Hvem er du:

Du er udlært kok

Kan arbejde både på vores stegeparti og fiskeparti

Kan arbejde selvstændigt og tage hurtige beslutninger

Har interesse i at forkæle vores gæster

Vi tilbyder:

Arbejdsplads med gode ordnede forhold og mange års erfarring

Vi betaler typisk højere løn end andre forretninger for den rette medarbejder

Det er bare lidt sjovere at gå på arbejde hos os i Tivoli end andre steder

Vores køkkenchef er både dygtig og meget vellidt

 

Vi håber du vil være en del af vores team og glæder os til at tage en snak med dig. Du kan søge jobbet både ved at sende en ansøgning til p@fuglen.dk eller ringe direkte til vores køkkenchef Frederik T. 53588658 eller T. 30709540 - ring venligst efter 12.00.

 

 

 

 

 

 

 

 

RESTAURANT PAAFUGLEN TIVOLIKøbenhavn V2019-02-20T00:00:002019-03-29T00:00:00
329951287Aamanns Køkken søger kok til kantine og frokostordningRobot Om arbejdspladsen Aamanns Køkken er beliggende på Refshalevej, helt ud til vandet på Refshaleøen. Der er tale om et åbent køkken på 100 m2 i en renoveret fabrikslokale på 750 m2, som fungerer som kantine og selskabslokale. Vi har fået flere gæster, og skal derfor bruge flere hænder, og søger dermed en engageret og kyndig kok, for at gøre vores køkkenteam fuldendt. Du vil blive en del af et køkkenteam, der serverer mad for omkring 120 faste kantinegæster i huset samt en frokostordning på ca. 400 kuverter ud af huset, hvor vi varierer menuen fra dag til dag. Derudover afholder vi ofte selskaber i weekenderne, både til frokost og aften. Vi bruger kød fra fritgående dyr, anvender kun økologiske mælke- og kornprodukter og har generel høj råvarekvalitet. Vi laver ærlig, veltilberedt mad af gode råvarer og vores mission er at gøre vores gæster og kunder kræsne på den gode måde, og at lægge kærlighed og omsorgsfuld tilsmagning i alt, vi serverer. Om dig Du er uddannet kok. Du har erfaring indenfor storproduktion. Du elsker mad og at arbejde med gode råvarer. Du er en energisk og udadvendt person, der kan holde mange bolde i luften samt holde en stram tidsplan. Du har råvarekendskab og sans for kreativitet i køkkenet. Du forstår dansk eller flydende engelsk. Du arbejder struktureret og målrettet. Du arbejder selvstændigt og tager ansvar. Vi tilbyder Hos Aamanns Køkken bliver du en del af et super dedikeret team. Engagementet er højt og med fokus på kvalitetsråvarer og ærligt kokkehåndværk. En arbejdsplads i stor udvikling med flad ledelsesstruktur, indflydelse, glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kolleger. Masser af spændende udfordringer i en travl virksomhed. Arbejdstider fortrinsvis i dagtimerne mandag-fredag fra 07.00-15.00. Dog kan der forekomme weekend- og aftenarbejde indimellem, i forbindelse med events og selskaber. En uformel omgangstone i et ungt og dynamisk team. Opstart snarest muligt. Løn efter kvalifikationer. Kontakt os: Hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis dette lyder som noget for dig, så send din ansøgning og dit cv vedhæftet til: job@aamanns.dk. Skriv Kok til Aamanns Køkken i emnefeltet Læs mere om Aamanns på http: www.aamanns.dk Om Aamanns generelt Vi er hos Aamanns især kendt for at have taget det danske smørrebrød tilbage til rødderne med udgangspunkt i gammeldags tilberedningsmetoder, men med nye smagssammensætninger, der overrasker og hvor smagen er i højsædet. Alt er lavet fra bunden og med ordentlige råvarer. Brødet er økologisk surdejsrugbrød, fisken er bæredygtig, kødet er fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland, ligesom frugt og grønt er i sæson og korn samt mejeriprodukter er økologiske. I vores restauranter, skifter vores menuer i løbet af året, i takt med årstiderne. Udover Aamanns Køkken, består Aamanns i dag af: Aamanns Etablissement, vores første restaurant der åbnede i 2009 og som vi netop har relancheret. Aamanns Deli Take Away, vores high-end deli Aamanns Airport, en franchise smørrebrødsrestaurant i Københavns Lufthavn Restaurant Aamanns 1921, vores største restaurant beliggende i Indre by.

Om arbejdspladsen

Aamanns Køkken er beliggende på Refshalevej, helt ud til vandet på Refshaleøen. Der er tale om et åbent køkken på 100 m2 i en renoveret fabrikslokale på 750 m2, som fungerer som kantine og selskabslokale.

Vi har fået flere gæster, og skal derfor bruge flere hænder, og søger dermed en engageret og kyndig kok, for at gøre vores køkkenteam fuldendt. Du vil blive en del af et køkkenteam, der serverer mad for omkring 120 faste kantinegæster i huset samt en frokostordning på ca. 400 kuverter ud af huset, hvor vi varierer menuen fra dag til dag. Derudover afholder vi ofte selskaber i weekenderne, både til frokost og aften.

Vi bruger kød fra fritgående dyr, anvender kun økologiske mælke- og kornprodukter og har generel høj råvarekvalitet. Vi laver ærlig, veltilberedt mad af gode råvarer og vores mission er at gøre vores gæster og kunder kræsne på den gode måde, og at lægge kærlighed og omsorgsfuld tilsmagning i alt, vi serverer. 

 

Om dig  

  • Du er uddannet kok.
  • Du har erfaring indenfor storproduktion.
  • Du elsker mad og at arbejde med gode råvarer.
  • Du er en energisk og udadvendt person, der kan holde mange bolde i luften samt holde en stram tidsplan.
  • Du har råvarekendskab og sans for kreativitet i køkkenet.
  • Du forstår dansk eller flydende engelsk.
  • Du arbejder struktureret og målrettet.
  • Du arbejder selvstændigt og tager ansvar.

 

Vi tilbyder

  • Hos Aamanns Køkken bliver du en del af et super dedikeret team. Engagementet er højt og med fokus på kvalitetsråvarer og ærligt kokkehåndværk.
  • En arbejdsplads i stor udvikling med flad ledelsesstruktur, indflydelse, glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kolleger.
  • Masser af spændende udfordringer i en travl virksomhed.
  • Arbejdstider fortrinsvis i dagtimerne mandag-fredag fra 07.00-15.00. Dog kan der forekomme weekend- og aftenarbejde indimellem, i forbindelse med events og selskaber.
  • En uformel omgangstone i et ungt og dynamisk team.
  • Opstart snarest muligt.
  • Løn efter kvalifikationer.

Kontakt os: Hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis dette lyder som noget for dig, så send din ansøgning og dit cv vedhæftet til: job@aamanns.dk.  

Skriv "Kok til Aamanns Køkken" i emnefeltet"                

Læs mere om Aamanns på http://www.aamanns.dk

 

Om Aamanns generelt

Vi er hos Aamanns især kendt for at have taget det danske smørrebrød tilbage til rødderne med udgangspunkt i gammeldags tilberedningsmetoder, men med nye smagssammensætninger, der overrasker og hvor smagen er i højsædet. Alt er lavet fra bunden og med ordentlige råvarer. Brødet er økologisk surdejsrugbrød, fisken er bæredygtig, kødet er fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland, ligesom frugt og grønt er i sæson og korn samt mejeriprodukter er økologiske. I vores restauranter, skifter vores menuer i løbet af året, i takt med årstiderne. 

Udover Aamanns Køkken, består Aamanns i dag af:

  • Aamanns Etablissement, vores første restaurant der åbnede i 2009 og som vi netop har relancheret. 
  • Aamanns Deli & Take Away, vores high-end deli
  • Aamanns Airport, en franchise smørrebrødsrestaurant i Københavns Lufthavn
  • Restaurant Aamanns 1921, vores største restaurant beliggende i Indre by. 

 

Aamanns KøkkenKøbenhavn K2019-01-30T00:00:002019-03-26T00:00:00
329968402A la carte kok _ Mangal KødbyenRobot Vi søger en fuldtids kok med minimum 3 års erfaring helst med sydeuropæisk køkken og meze

Vi søger en fuldtids kok med minimum 3 års erfaring helst med sydeuropæisk køkken og meze

 

FLEA ApSKøbenhavn V2019-02-28T00:00:002019-04-25T00:00:00
329974087Kokke søges til større virksomhed i restaurationsbranchenRobot Brænder du for at lave mad? Har sans for kvalitet og er passioneret omkring mad og råvarer? Så er det måske dig vi leder efter! Vi er en stor virksomhed med flere restaurationer i København K, Østerbro og Nørrebro. Vi søger en som skal være med til at vedholde vores succes af køkkenet, menukortet og restauranten som helhed sammen med vores fantastiske team. Da vi har travlt alle steder og er i rivende udvikling søger vi en, der brænder for at være med til denne udvikling sammen med os i fremtiden! Du er faglært kok eller har erfaring inde for faget. Vores restauranter breder sig over det klassiske danske køkken, fransk inspireret landkøkken, det italienske, samt trendy cafe køkken (verdens-køkken). Til den rette kandidat tilbydes god løn, gode fremtidsmuligheder. Hvis du præsterer godt og viser den rette attitude og arbejdsmoral er der mulighed for fremtidigt at få ledererfaring i form af en souschef stilling. Vi tilbyder et spændende og udfordrende job, hvor dagene aldrig er ens. Starttidspunkt: Snarest muligt. Er du den ildsjæl vi søger, der ønsker at være med i denne udvikling, så tøv ikke med at sende os en motiveret ansøgning og dit CV til: kf@samadholding.dk Mærk ansøgningen Kok Du hører fra os, hvis din ansøgning tages i betragtning. Vi glæder os til at høre fra dig! Samad Holding ApS

Brænder du for at lave mad? Har sans for kvalitet og er passioneret omkring mad og råvarer?  Så er det måske dig vi leder efter!

Vi er en stor virksomhed med flere restaurationer i København K, Østerbro og Nørrebro.  Vi søger en som skal være med til at vedholde vores succes af køkkenet, menukortet og restauranten som helhed sammen med vores fantastiske team.  Da vi har travlt alle steder og er i rivende udvikling søger vi en, der brænder for at være med til denne udvikling sammen med os i fremtiden!

Du er faglært kok eller har erfaring inde for faget.  Vores restauranter breder sig over det klassiske danske køkken, fransk inspireret landkøkken, det italienske, samt trendy cafe køkken (verdens-køkken).

Til den rette kandidat tilbydes god løn, gode fremtidsmuligheder. Hvis du præsterer godt og viser den rette attitude og arbejdsmoral er der mulighed for fremtidigt at få ledererfaring i form af en souschef stilling.

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job, hvor dagene aldrig er ens.  

Starttidspunkt: Snarest muligt. 

Er du den ildsjæl vi søger, der ønsker at være med i denne udvikling, så tøv ikke med at sende os en motiveret ansøgning og dit CV til: 

kf@samadholding.dk  Mærk ansøgningen ”Kok”

Du hører fra os, hvis din ansøgning tages i betragtning.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Samad Holding ApS

SAMAD HOLDING ApSKøbenhavn K2019-03-08T00:00:002019-05-03T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Faglært Kok til frokostrestaurant

Café & Øl-Halle '1892'

København K
Til københavns eneste fredede frokostrestaurant Caf Øl-Halle 1892 , beliggende lige under Arbejdermuseet, søges faglært kok. Har du styr på det klassiske danske køkken og smørrebrød? Kan du arbejde kreativt indenfor en ramme? Er du ambitiøs og fuld ...
Indrykket:14. februar 2019
Udløbsdato:31. marts 2019

Kok i Tivoli

RESTAURANT PAAFUGLEN TIVOLI

København V
Er du dygtig kok og har glæde ved at lave rigtig god mad af gode råvarer, hvor vi laver retterne fra bunden, så tror vi, at du er vores næste kok og vi glæder os til at byde dig velkommen til vores dygtige team på ca. 10 kokke. Opgaver: Tilberedring...
Indrykket:20. februar 2019
Udløbsdato:29. marts 2019

Aamanns Køkken søger kok til kantine og frokostordning

Aamanns Køkken

København K
Om arbejdspladsen Aamanns Køkken er beliggende på Refshalevej, helt ud til vandet på Refshaleøen. Der er tale om et åbent køkken på 100 m2 i en renoveret fabrikslokale på 750 m2, som fungerer som kantine og selskabslokale. Vi har fået flere gæster, ...
Indrykket:30. januar 2019
Udløbsdato:26. marts 2019

A la carte kok _ Mangal Kødbyen

FLEA ApS

København V
Vi søger en fuldtids kok med minimum 3 års erfaring helst med sydeuropæisk køkken og meze
Indrykket:28. februar 2019
Udløbsdato:25. april 2019

Kokke søges til større virksomhed i restaurationsbranchen

SAMAD HOLDING ApS

København K
Brænder du for at lave mad? Har sans for kvalitet og er passioneret omkring mad og råvarer? Så er det måske dig vi leder efter! Vi er en stor virksomhed med flere restaurationer i København K, Østerbro og Nørrebro. Vi søger en som skal være med til ...
Indrykket:8. marts 2019
Udløbsdato:3. maj 2019