Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Souschef til vores kunde i København

Mad lavet fra bunden med god kvalitet
ISS søger en dygtig og ambitiøs souschef til større bladhus i København. Du bliver en del af et team på 9 personer, som sammen sikrer at de daglige opgaver løses med høj kvalitet. Du vil deltage aktivt i køkkenet med resten af teamet. Dine primære arbejdsopgaver vil fordele sig på det varme køkken, varebestilling, sikre hygiejnekontrol, samt planlægning af menu. I eventuelt fravær af køkkenchefen vil du være ansvarlig for at varetage og sikre driften i køkkenet.

Kantinen bespiser omkring 620 daglige frokostgæster. Udover betjening af de daglige gæster, kan der forekomme særlige selskaber og events, der kræver både kreativitet og en ekstra indsats. ISS lever af service – derfor bliver det én af dine vigtigste opgaver at bidrage positivt til den gode stemning i køkkenet og blandt gæsterne i kantinen.

Stillingen er på 37 timer om ugen, hvor arbejdstiden er fordelt mandag-fredag kl. 07.00 – 15.00 (fredag til kl. 14.30). Ved sjældne lejligheder kan der forekomme aften- og weekendarbejde. Din arbejdsplads vil være på lokationen Havneholmen, tæt på Dybbølsbro station.

Grundig, serviceminded og kvalitetsbevidst
Den rette kandidat opfylder følgende:

  • Uddannet kok med stor erfaring fra kantinebranchen eller fra restaurations- eller hotelbranchen.
  • Ledelseserfaring
  • Sætter en ære i at lave mad fra bunden.
  • Mødestabil, kvalitetsbevidst, flittig, overblik
  • Villig til at yde en ekstra indsats, når det kræves

ISS er en servicevirksomhed, og vi ønsker at yde en personlig indsats over for vores kunder. Det er derfor vigtigt, at du er smilende, præsentabel og imødekommende over for både kunder og kolleger samt er villig til at gøre en forskel for vores kunder. God service skaber desuden større jobtilfredshed samt motivation i hverdagen.
Hvis det bliver dig, der skal være vores nye kollega vil du blive en del af en ansvarlig virksomhed, der er i konstant udvikling og som har fokus på mennesket.

Ansøgning
Send din ansøgning vedlagt CV via nedenstående link senest d. 01.07.2018. Vi behandler ansøgningerne løbende, da vi gerne vil ansætte den rette hurtigst muligt, så send gerne din ansøgning allerede i dag – vi glæder os til at høre fra dig.

For yderligere information om stillingen, kontakt venligst, Frederikke på tlf.: 26 70 27 20

Bliv en del af verdens bedste outsourcing virksomhed
ISS har for sjette år i træk modtaget den højeste anerkendelse inden for outsourcing fra International Association of Outsourcing Professionals (IAOP). Vi vægter vores medarbejdere højt og tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, loyalitet, gensidig tillid og positivt samarbejde. Som arbejdsplads tilbyder vi derfor trygge ansættelsesforhold, et godt og sikkert arbejdsmiljø, nærværende og engageret ledelse samt gode personlige udviklingsmuligheder.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329818674Phoenix-ccb3e78f12018-05-24T00:00:00Souschef til vores kunde i KøbenhavnMad lavet fra bunden med god kvalitet
ISS søger en dygtig og ambitiøs souschef til større bladhus i København. Du bliver en del af et team på 9 personer, som sammen sikrer at de daglige opgaver løses med høj kvalitet. Du vil deltage aktivt i køkkenet med resten af teamet. Dine primære arbejdsopgaver vil fordele sig på det varme køkken, varebestilling, sikre hygiejnekontrol, samt planlægning af menu. I eventuelt fravær af køkkenchefen vil du være ansvarlig for at varetage og sikre driften i køkkenet.

Kantinen bespiser omkring 620 daglige frokostgæster. Udover betjening af de daglige gæster, kan der forekomme særlige selskaber og events, der kræver både kreativitet og en ekstra indsats. ISS lever af service – derfor bliver det én af dine vigtigste opgaver at bidrage positivt til den gode stemning i køkkenet og blandt gæsterne i kantinen.

Stillingen er på 37 timer om ugen, hvor arbejdstiden er fordelt mandag-fredag kl. 07.00 – 15.00 (fredag til kl. 14.30). Ved sjældne lejligheder kan der forekomme aften- og weekendarbejde. Din arbejdsplads vil være på lokationen Havneholmen, tæt på Dybbølsbro station.

Grundig, serviceminded og kvalitetsbevidst
Den rette kandidat opfylder følgende:
  • Uddannet kok med stor erfaring fra kantinebranchen eller fra restaurations- eller hotelbranchen.
  • Ledelseserfaring
  • Sætter en ære i at lave mad fra bunden.
  • Mødestabil, kvalitetsbevidst, flittig, overblik
  • Villig til at yde en ekstra indsats, når det kræves

ISS er en servicevirksomhed, og vi ønsker at yde en personlig indsats over for vores kunder. Det er derfor vigtigt, at du er smilende, præsentabel og imødekommende over for både kunder og kolleger samt er villig til at gøre en forskel for vores kunder. God service skaber desuden større jobtilfredshed samt motivation i hverdagen.
Hvis det bliver dig, der skal være vores nye kollega vil du blive en del af en ansvarlig virksomhed, der er i konstant udvikling og som har fokus på mennesket.

Ansøgning
Send din ansøgning vedlagt CV via nedenstående link senest d. 01.07.2018. Vi behandler ansøgningerne løbende, da vi gerne vil ansætte den rette hurtigst muligt, så send gerne din ansøgning allerede i dag – vi glæder os til at høre fra dig.

For yderligere information om stillingen, kontakt venligst, Frederikke på tlf.: 26 70 27 20

Bliv en del af verdens bedste outsourcing virksomhed
ISS har for sjette år i træk modtaget den højeste anerkendelse inden for outsourcing fra International Association of Outsourcing Professionals (IAOP). Vi vægter vores medarbejdere højt og tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, loyalitet, gensidig tillid og positivt samarbejde. Som arbejdsplads tilbyder vi derfor trygge ansættelsesforhold, et godt og sikkert arbejdsmiljø, nærværende og engageret ledelse samt gode personlige udviklingsmuligheder.
2018-07-02T00:50:45.193 Mad lavet fra bunden med god kvalitet ISS søger en dygtig og ambitiøs souschef til større bladhus i København. Du bliver en del af et team på 9 personer, som sammen sikrer at de daglige opgaver løses med høj kvalitet. Du vil deltage aktivt i køkkenet med resten af teamet. Dine primære arbejdsopgaver vil fordele sig på det varme køkken, varebestilling, sikre hygiejnekontrol, samt planlægning af menu. I eventuelt fravær af køkkenchefen vil du være ansvarlig for at varetage og sikre driften i køkkenet. Kantinen bespiser omkring 620 daglige frokostgæster. Udover betjening af de daglige gæster, kan der forekomme særlige selskaber og events, der kræver både kreativitet og en ekstra indsats. ISS lever af service derfor bliver det én af dine vigtigste opgaver at bidrage positivt til den gode stemning i køkkenet og blandt gæsterne i kantinen. Stillingen er på 37 timer om ugen, hvor arbejdstiden er fordelt mandag-fredag kl. 07.00 15.00 (fredag til kl. 14.30). Ved sjældne lejligheder kan der forekomme aften- og weekendarbejde. Din arbejdsplads vil være på lokationen Havneholmen, tæt på Dybbølsbro station. Grundig, serviceminded og kvalitetsbevidst Den rette kandidat opfylder følgende: Uddannet kok med stor erfaring fra kantinebranchen eller fra restaurations- eller hotelbranchen. Ledelseserfaring Sætter en ære i at lave mad fra bunden. Mødestabil, kvalitetsbevidst, flittig, overblik Villig til at yde en ekstra indsats, når det kræves ISS er en servicevirksomhed, og vi ønsker at yde en personlig indsats over for vores kunder. Det er derfor vigtigt, at du er smilende, præsentabel og imødekommende over for både kunder og kolleger samt er villig til at gøre en forskel for vores kunder. God service skaber desuden større jobtilfredshed samt motivation i hverdagen. Hvis det bliver dig, der skal være vores nye kollega vil du blive en del af en ansvarlig virksomhed, der er i konstant udvikling og som har fokus på mennesket. Ansøgning Send din ansøgning vedlagt CV via nedenstående link senest d. 01.07.2018. Vi behandler ansøgningerne løbende, da vi gerne vil ansætte den rette hurtigst muligt, så send gerne din ansøgning allerede i dag vi glæder os til at høre fra dig. For yderligere information om stillingen, kontakt venligst, Frederikke på tlf.: 26 70 27 20 Bliv en del af verdens bedste outsourcing virksomhed ISS har for sjette år i træk modtaget den højeste anerkendelse inden for outsourcing fra International Association of Outsourcing Professionals (IAOP). Vi vægter vores medarbejdere højt og tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, loyalitet, gensidig tillid og positivt samarbejde. Som arbejdsplads tilbyder vi derfor trygge ansættelsesforhold, et godt og sikkert arbejdsmiljø, nærværende og engageret ledelse samt gode personlige udviklingsmuligheder.11Jobnetccb3e78f100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-07-01T00:00:000000https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=24&ProjectId=193210&DepartmentId=290&MediaId=338&SkipAdvertisement=true0EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavn3267581ISS Facility Services A/S11Møntmestervej 312400København NV26702720DKDanmark0
frederikke.bollerup-jensen@dk.issworld.comDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent577539JobNet48294141000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=ccb3e78fhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=ccb3e78fhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=ccb3e78f&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=ccb3e78f&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/5.jpgHos ISS Facility Services A/S søger vi en medarbejder, der er frisk på nye spændende udfordringer.12008211Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration355197290Frederikkefrederikke.bollerup-jensen@dk.issworld.comDKDanmarkDKDanmark330013729Sushi-kok søgesBasic Vi søger en deltids Sushi-kok til start hurtigst muligt! Hvem er du: Du er ambitiøs og passioneret omkring dit arbejde Du ønsker at blive en del af og bidrage til et team af kreative kokke Du er indstillet på en hverdag med masser af fart på Du er nysgerrig, stabil og har let til smil Der vil være 5-6 vagter om ugen Arbejdstiderne ligger imellem kl. 11.30-23.00 mandag til søndag efter en på forhånd aftalt vagtplan. På mere travle dage vil arbejdstiden være udvidet. Løn efter kvalifikationer. Send ansøgning via knappen Send ansøgning . Se mere på vores ansøgersite: https: sushi-tsukiji.brandero.com
Vi søger en deltids Sushi-kok til start hurtigst muligt!

Hvem er du:

  • Du er ambitiøs og passioneret omkring dit arbejde
  • Du ønsker at blive en del af og bidrage til et team af kreative kokke
  • Du er indstillet på en hverdag med masser af fart på
  • Du er nysgerrig, stabil og har let til smil
  • Der vil være 5-6 vagter om ugen 
Arbejdstiderne ligger imellem kl. 11.30-23.00 mandag til søndag efter en på forhånd aftalt vagtplan. På mere travle dage vil arbejdstiden være udvidet.

Løn efter kvalifikationer.

Send ansøgning via knappen "Send ansøgning".


Se mere på vores ansøgersite: https://sushi-tsukiji.brandero.com

ORS/Small/60eb34b6_logo.pngSushi Tsukiji ApSKøbenhavn K2019-04-30T12:03:28.8602019-06-03T00:00:00
330017733Kok til køkkenet på plejecentret SølundBasic Madam Blå, køkkenet på Plejecentret Sølund, søger en dygtig kok fra den 1. juli 2019, eller efter aftale, til vores økologiske køkken, hvor sæson, velsmag og kvalitet er i højsædet. Vi producerer frisklavet god hverdagsmad årets 365 dage. Vores ældremad er kendetegnet som Mormor-mad med kant og vores kantinemad som moderne sund mad. Vi tilbereder dagligt mad til 250 beboere samt til vores hyggelige cafe, frokostordning til 230 personer og masser af arrangementer og mødeservice til vores forvaltning. Vi er 17 ansatte bestående af bagere, kokke, ernæringsassistenter, teamledere, elever og ufaglærte. En kok med overblik og tempo Som kok i Madam Blå vil du få mulighed for at arbejde i en alsidig stilling, hvor to dage ikke er ens. Vi lægger vægt på, at du har overblik og kan skabe struktur i dine opgaver samt har en nysgerrighed i forhold til udvikling og kvalitetssikring af vores produkter. Dine opgaver vil hovedsageligt bestå i produktion af frokostbuffet til 250 kontoransatte og aftensmad til plejecentrets beboere. Generelt forventer vi, at du er uddannet kok eller har meget erfaring med produktion af mad til gæster har en praktisk tilgang til arbejdet og går systematisk til værks fagligt sætter baren højt og finder energi i dette har lyst til at være med til fortsat at udvikle vores koncepter skal være i stand til at sætte dig ind i brugernes behov og efterleve disse Et ambitiøst hus med fokus på kvalitet, udvikling og æstetik Som køkken er vi ambitiøse, og vi ser det som vores fornemmeste opgave at skabe god og velsmagende mad til alle Sølunds beboere, eksterne kunder og gæster i caféen. Vi følger København Kommunes mål om økologi og Det Gode Måltid, derfor laver vi det meste af vores mad fra bunden, og vi er 84 økologiske. Vi arbejder målrettet på at blive 90 økologiske, hvilket du også skal bidrage til. Vi har eget bageri, så beboerne får friskbagt brød hver dag. Udover den daglige produktion samarbejder vi omkring større arrangementer med resten af huset. Vi leverer treretters gourmetmenuer til vores fester og griller hotdogs i haven til Distortion og Sankt Hans. Vi går langt for, at beboere og gæster får en god oplevelse ved hvert måltid. Ved måltidet indtænkes alle facetter både i forhold til madens smag, konsistens, stemning og sociale aspekter. Måltidet er derfor et kontinuerligt centralt indsatsområde for hele huset, hvor vi følger, men også er med til at udvikle de nye trends indenfor ældremad. Vi ønsker også fortsat at have en kreativ tilgang til vores produktion, og derfor skal der være plads til at eksperimentere og til sideprojekter som fx syltning og henkogning. Kvadratisk, praktisk, Sølund Vi kan til gengæld tilbyde dig en arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø, og hvor der er højt til loftet. Gennem dit daglige virke, dit samarbejde med Madam Blås køkkenchef, teamleder og medarbejderne er der rig mulighed for faglig udvikling og sparring. Du vil få en stor indflydelse på egen hverdag, mulighed for at præge produktionen og være en del af at sætte fremtidige mål. Vi er en røgfri arbejdsplads, og det er derfor ikke tilladt at ryge i arbejdstiden. Løn- og ansættelsesforhold Stillingen er på 37 timer om ugen med ansættelse hurtigst muligt. Vagterne er i tidsrummet kl. 07.00-18.24, og der er weekendvagt hver sjette uge. Løn- og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst. Ved ansættelse indhenter vi en straffeattest. Vil du vide mere? Er du blevet nysgerrig, så se mere på Sølunds hjemmeside www.soelund.kk.dk eller vores facebookside www.facebook.com Plejecentretsoelund. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Trine Mossman på 2615 5407. Søg stillingen via nedenstående link senest søndag den 26. maj 2019
Madam Blå, køkkenet på Plejecentret Sølund, søger en dygtig kok fra den 1. juli 2019, eller efter aftale, til vores økologiske køkken, hvor sæson, velsmag og kvalitet er i højsædet.
 
Vi producerer frisklavet god hverdagsmad årets 365 dage. Vores ældremad er kendetegnet som Mormor-mad med kant og vores kantinemad som moderne sund mad.  
 
Vi tilbereder dagligt mad til 250 beboere samt til vores hyggelige cafe, frokostordning til 230 personer og masser af arrangementer og mødeservice til vores forvaltning. Vi er 17 ansatte bestående af bagere, kokke, ernæringsassistenter, teamledere, elever og ufaglærte.  
 
En kok med overblik og tempo  
Som kok i Madam Blå vil du få mulighed for at arbejde i en alsidig stilling, hvor to dage ikke er ens. Vi lægger vægt på, at du har overblik og kan skabe struktur i dine opgaver samt har en nysgerrighed i forhold til udvikling og kvalitetssikring af vores produkter. Dine opgaver vil hovedsageligt bestå i produktion af frokostbuffet til 250 kontoransatte og aftensmad til plejecentrets beboere.  
 
Generelt forventer vi, at du  
  • er uddannet kok eller har meget erfaring med produktion af mad til gæster  
  • har en praktisk tilgang til arbejdet og går systematisk til værks  
  • fagligt sætter baren højt og finder energi i dette 
  • har lyst til at være med til fortsat at udvikle vores koncepter  
  • skal være i stand til at sætte dig ind i brugernes behov og efterleve disse
Et ambitiøst hus med fokus på kvalitet, udvikling og æstetik    
Som køkken er vi ambitiøse, og vi ser det som vores fornemmeste opgave at skabe god og velsmagende mad til alle Sølunds beboere, eksterne kunder og gæster i caféen. Vi følger København Kommunes mål om økologi og Det Gode Måltid, derfor laver vi det meste af vores mad fra bunden, og vi er 84 % økologiske. Vi arbejder målrettet på at blive 90 % økologiske, hvilket du også skal bidrage til.
 
Vi har eget bageri, så beboerne får friskbagt brød hver dag. Udover den daglige produktion samarbejder vi omkring større arrangementer med resten af huset. Vi leverer treretters gourmetmenuer til vores fester og griller hotdogs i haven til Distortion og Sankt Hans.  
 
Vi går langt for, at beboere og gæster får en god oplevelse ved hvert måltid. Ved måltidet indtænkes alle facetter – både i forhold til madens smag, konsistens, stemning og sociale aspekter. Måltidet er derfor et kontinuerligt centralt indsatsområde for hele huset, hvor vi følger, men også er med til at udvikle de nye trends indenfor ældremad. Vi ønsker også fortsat at have en kreativ tilgang til vores produktion, og derfor skal der være plads til at eksperimentere og til sideprojekter som fx syltning og henkogning.  
 
Kvadratisk, praktisk, Sølund  
Vi kan til gengæld tilbyde dig en arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø, og hvor der er højt til loftet. Gennem dit daglige virke, dit samarbejde med Madam Blås køkkenchef, teamleder og medarbejderne er der rig mulighed for faglig udvikling og sparring. Du vil få en stor indflydelse på egen hverdag, mulighed for at præge produktionen og være en del af at sætte fremtidige mål.  
 
Vi er en røgfri arbejdsplads, og det er derfor ikke tilladt at ryge i arbejdstiden.  
 
Løn- og ansættelsesforhold  
Stillingen er på 37 timer om ugen med ansættelse hurtigst muligt. Vagterne er i tidsrummet kl. 07.00-18.24, og der er weekendvagt hver sjette uge. Løn- og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst. Ved ansættelse indhenter vi en straffeattest.  
 
Vil du vide mere?  
Er du blevet nysgerrig, så se mere på Sølunds hjemmeside www.soelund.kk.dk eller vores facebookside www.facebook.com/Plejecentretsoelund.
 
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Trine Mossman på 2615 5407.  
 
Søg stillingen via nedenstående link senest søndag den 26. maj 2019 
 
ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngSølund KøkkenKøbenhavn N2019-05-06T16:01:43.3302019-05-26T00:00:00
330022271Kok til Peder Lykke Skolens nye madskoleBasic Vil du være med til at starte en ny madskole, hvor du kan sætte dit præg på den kultur, der skal være bærende? Stillingen er på 37 timer pr. uge. Tiltrædelse 1. august 2019. Peder Lykke Skolen er en tre-sporet skole fra 0.-9. klasse beliggende på Amager tæt på Metrostation og DR-byen. Skolen er under udvidelse til fire spor og er fir-sporet fra 0. til 3. klasse. Skolen er bygget i åbent plan og har gode fysiske rammer: Store klasserum, der åbner sig ud til et fællesareal der giver dejlige fleksible læringsrum. Atriumgårde og gode fællesarealer giver ideelle rammer for læring og trivsel. Skolen er afdelingsopdelt i indskoling, mellemtrin og udskoling. Vi er en skole, der lægger vægt på trivsel og positiv udvikling. Du kan læse mere om os på www.pederlykkeskolen.kk.dk. Om dig Du vil gerne: bruge din kulinariske virkelyst til at lave sund og spændende skolemad sammen med kollegaer og elever være med til at give eleverne lækre og sunde måltider, der både skaber tryghed og madmod være med til at sikre, at maden skal være økologisk (målsætning i Københavns Kommune) Dine opgaver bliver at starte en ny madskole, hvor du skal sætte dit præg på den kultur, der skal være bærende stå for menuplanlægning, indkøb, arbejdstilrettelæggelse og økonomisk styring af madskolen have ansvar for og deltage i den daglige produktion som en del af madskolens team og med elever, der på skift har en uge i køkkenet være med til at sikre, at maden både er sund, økologisk og attraktiv og med til at skabe gode madvaner hos skolens elever være med til at skabe et pædagogisk rum, hvor omdrejningspunktet er mad Dine kvalifikationer køkkenfaglig uddannelse og erfaring som leder af et køkken erfaring med produktion til mange mennesker og i store gryder erfaring og interesse for at samarbejde med børn og unge gerne erfaring med madproduktion med fokus på det økologiske køkken. gerne erfaring med madproduktion til børn og unge Vi tilbyder Et godt arbejdsmiljø med stor indflydelse på dagligdagens opgaver Gode kolleger og spændende udfordringer i forbindelse med at udvikle madskolen Familievenlige arbejdstider En høj grad af tværfagligt samarbejde med madkoordinatorer og lærere Mulighed for dialog og sparring om udvikling af skolemaden med Københavns Madhus Om Madskolerne i Københavns Kommune En madskole er en skole, som i det daglige selv fremstiller mad i eget produktionskøkken, og i det hele taget har mad, maddannelse og sundhed som en central og integreret del af hverdagen og af skolens profil udadtil. Peder Lykke Skolen er den 15. madskole i Københavns Kommune. Ansættelsesvilkår Stillingen, der er på fuld tid, ønskes besat 1. august 2019. Ansættelse efter gældende overenskomst 40.11 samt arbejdstid for kokke indgået mellem BUF og 3F København. Ved ansættelse indhentes børneattest og straffeattest. Københavns Kommune har en ligestillingspolitik, der skal sikre, at arbejdspladserne afspejler befolkningssammensætningen i kommunen, samt at ligestillingen mellem kvinder og mænd fremmes. Yderligere oplysninger Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte skoleleder Lennart Kjellerup eller koordinator Thomas Storm på 8256 6950. Sammen med din ansøgning beder vi dig uploade CV, eksamensbevis og evt. udtalelser. Søg stillingen via nedenstående link senest onsdag den 29. maj 2019 Samtaler finder sted i uge 23 på Peder Lykke Skolen.
Vil du være med til at starte en ny madskole, hvor du kan sætte dit præg på den kultur, der skal være bærende? 
 
Stillingen er på 37 timer pr. uge. Tiltrædelse 1. august 2019.  
 
Peder Lykke Skolen er en tre-sporet skole fra 0.-9. klasse beliggende på Amager – tæt på Metrostation og DR-byen. Skolen er under udvidelse til fire spor og er fir-sporet fra 0. til 3. klasse.  
 
Skolen er bygget i åbent plan og har gode fysiske rammer: Store klasserum, der åbner sig ud til et fællesareal der giver dejlige fleksible læringsrum. Atriumgårde og gode fællesarealer giver ideelle rammer for læring og trivsel. Skolen er afdelingsopdelt i indskoling, mellemtrin og udskoling. Vi er en skole, der lægger vægt på trivsel og positiv udvikling. Du kan læse mere om os på www.pederlykkeskolen.kk.dk.  
 
Om dig  
Du vil gerne:  
  • bruge din kulinariske virkelyst til at lave sund og spændende skolemad sammen med kollegaer og elever  
  • være med til at give eleverne lækre og sunde måltider, der både skaber tryghed og madmod  
  • være med til at sikre, at maden skal være økologisk (målsætning i Københavns Kommune)
Dine opgaver bliver at 
  • starte en ny madskole, hvor du skal sætte dit præg på den kultur, der skal være bærende  
  • stå for menuplanlægning, indkøb, arbejdstilrettelæggelse og økonomisk styring af madskolen  
  • have ansvar for og deltage i den daglige produktion som en del af madskolens team og med elever, der på skift har en uge i køkkenet  
  • være med til at sikre, at maden både er sund, økologisk og attraktiv og med til at skabe gode madvaner hos skolens elever  
  • være med til at skabe et pædagogisk rum, hvor omdrejningspunktet er mad 
Dine kvalifikationer  
  • køkkenfaglig uddannelse og erfaring som leder af et køkken  
  • erfaring med produktion til mange mennesker og i store gryder  
  • erfaring og interesse for at samarbejde med børn og unge  
  • gerne erfaring med madproduktion med fokus på det økologiske køkken.  
  • gerne erfaring med madproduktion til børn og unge  
Vi tilbyder  
  • Et godt arbejdsmiljø med stor indflydelse på dagligdagens opgaver  
  • Gode kolleger og spændende udfordringer i forbindelse med at udvikle madskolen  
  • Familievenlige arbejdstider  
  • En høj grad af tværfagligt samarbejde med madkoordinatorer og lærere  
  • Mulighed for dialog og sparring om udvikling af skolemaden med Københavns Madhus 
Om Madskolerne i Københavns Kommune   
En madskole er en skole, som i det daglige selv fremstiller mad i eget produktionskøkken, og i det hele taget har mad, maddannelse og sundhed som en central og integreret del af hverdagen og af skolens profil udadtil. Peder Lykke Skolen er den 15. madskole i Københavns Kommune.   
 
Ansættelsesvilkår  
Stillingen, der er på fuld tid, ønskes besat 1. august 2019.
Ansættelse efter gældende overenskomst 40.11 samt arbejdstid for kokke indgået mellem BUF og 3F København.
Ved ansættelse indhentes børneattest og straffeattest.
 
Københavns Kommune har en ligestillingspolitik, der skal sikre, at arbejdspladserne afspejler befolkningssammensætningen i kommunen, samt at ligestillingen mellem kvinder og mænd fremmes.  
 
Yderligere oplysninger 
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte skoleleder Lennart Kjellerup eller koordinator Thomas Storm på 8256 6950.  
 
Sammen med din ansøgning beder vi dig uploade CV, eksamensbevis og evt. udtalelser.
 
Søg stillingen via nedenstående link senest onsdag den 29. maj 2019  
Samtaler finder sted i uge 23 på Peder Lykke Skolen. 
 
ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngPeder Lykke SkolenKøbenhavn S2019-05-10T18:04:16.3602019-05-29T00:00:00
330012535Kokke i KøbenhavnProfile Er du vores nye kok? Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Hos DiningSix sætter vi en lige så stor ære i at udvikle medarbejdere som restaurantkoncepter, og derfor leder vi lige nu efter endnu flere dygtige kokke til at indgå i vores fantastiske køkkenteams hos vores to KöD-restauranter og hos Basso. Vi har rigtig travlt og leder lige nu efter flere kokke til vores pulserende restauranter i København. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligner hinanden, men hvor personlig udvikling, godt arbejdsmiljø og højt humør er tre af de vigtigste parametre? Så er du måske vores nye kok. Som en del af køkkenteamet er din fornemmeste opgave at give vores gæster en madoplevelse gennem passion, kvalitet, dygtighed og finesse. Hvem er du? Uddannet kok, gerne med erfaring fra enten hotel, restauration eller catering Kan varetage opgaver som vagtplanlægning, ledelse af køkkenpersonale, bestilling og modtagelse af varer, opbakning samt køre service om aftenen Har et højt arbejdstempo og kan lide at have travlt Klar på at møde udfordringer med en positiv indstilling Er glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker gæster såvel som kollegaer En udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitude Er både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdning Vi tilbyder: En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i en ung og dynamisk organisation i konstant udvikling Unikt sammenhold blandt medarbejdere internt såvel som på tværs af restauranterne i form af spændende personalearrangementer Gode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling, herunder at sætte dit eget præg på menukort og ledelsesstil i køkkenet Medbestemmelse og ansvar God løn efter kvalifikationer samt fordelagtige personalegoder Lyder det som noget for dig, så send en ansøgning via knappen Send ansøgning med vedhæftet CV og billede. Se mere på vores ansøgersite: https: diningsix.brandero.com
Er du vores nye kok?
Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Hos DiningSix sætter vi en lige så stor ære i at udvikle medarbejdere som restaurantkoncepter, og derfor leder vi lige nu efter endnu flere dygtige kokke til at indgå i vores fantastiske køkkenteams hos vores to KöD-restauranter og hos Basso.

Vi har rigtig travlt og leder lige nu efter flere kokke til vores pulserende restauranter i København. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligner hinanden, men hvor personlig udvikling, godt arbejdsmiljø og højt humør er tre af de vigtigste parametre? Så er du måske vores nye kok.

Som en del af køkkenteamet er din fornemmeste opgave at give vores gæster en madoplevelse gennem passion, kvalitet, dygtighed og finesse.

Hvem er du?
  • Uddannet kok, gerne med erfaring fra enten hotel, restauration eller catering
  • Kan varetage opgaver som vagtplanlægning, ledelse af køkkenpersonale, bestilling og modtagelse af varer, opbakning samt køre service om aftenen
  • Har et højt arbejdstempo og kan lide at have travlt
  • Klar på at møde udfordringer med en positiv indstilling
  • Er glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker – gæster såvel som kollegaer
  • En udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitude
  • Er både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdning
Vi tilbyder:
  • En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i en ung og dynamisk organisation i konstant udvikling
  • Unikt sammenhold blandt medarbejdere internt såvel som på tværs af restauranterne i form af spændende personalearrangementer
  • Gode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling, herunder at sætte dit eget præg på menukort og ledelsesstil i køkkenet
  • Medbestemmelse og ansvar
  • God løn efter kvalifikationer samt fordelagtige personalegoder
Lyder det som noget for dig, så send en ansøgning via knappen "Send ansøgning" med vedhæftet CV og billede.

Se mere på vores ansøgersite: https://diningsix.brandero.com

ORS/Small/75d7f3ac_logo.pngDiningSix A/SKøbenhavn K2019-04-26T17:00:45.2432019-06-09T00:00:00
329985822Sushi KokRobot Sushi Nørregade og Sushi Tsukiji søger 1 Sushi Kok til båd koldt og varmt køkken : Krav: - Stabil - Erfaring fra japansk køkken er en fordel. - Erfaring indenfor Restaurant eller ligende - Kan godt lide at arbejde i travlt situationer - Kan både tale dansk og engelsk - Ordensans Tiltrædelse: snarest Løn efter aftale Send venligst din ansøgning samt CV pr.mail til thu-hong80@hotmail.com

Sushi Nørregade og Sushi Tsukiji søger 1 Sushi Kok  til båd koldt og varmt køkken :

Krav:

- Stabil - Erfaring fra japansk køkken er en fordel. - Erfaring indenfor Restaurant eller ligende - Kan godt lide at arbejde i travlt situationer - Kan både tale dansk og engelsk - Ordensans

Tiltrædelse: snarest

Løn efter aftale

Send venligst din ansøgning samt CV pr.mail til thu-hong80@hotmail.com

SUSHI NØRREGADE ApSKøbenhavn K2019-03-28T00:00:002019-05-23T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Sushi-kok søges

Sushi Tsukiji ApS

København K
Vi søger en deltids Sushi-kok til start hurtigst muligt! Hvem er du: Du er ambitiøs og passioneret omkring dit arbejde Du ønsker at blive en del af og bidrage til et team af kreative kokke Du er indstillet på en hverdag med masser af fart på Du er n...
Indrykket:30. april 2019
Udløbsdato:3. juni 2019

Kok til køkkenet på plejecentret Sølund

Sølund Køkken

København N
Madam Blå, køkkenet på Plejecentret Sølund, søger en dygtig kok fra den 1. juli 2019, eller efter aftale, til vores økologiske køkken, hvor sæson, velsmag og kvalitet er i højsædet. Vi producerer frisklavet god hverdagsmad årets 365 dage. Vores ældr...
Indrykket:6. maj 2019
Udløbsdato:26. maj 2019

Kok til Peder Lykke Skolens nye madskole

Peder Lykke Skolen

København S
Vil du være med til at starte en ny madskole, hvor du kan sætte dit præg på den kultur, der skal være bærende? Stillingen er på 37 timer pr. uge. Tiltrædelse 1. august 2019. Peder Lykke Skolen er en tre-sporet skole fra 0.-9. klasse beliggende på Am...
Indrykket:10. maj 2019
Udløbsdato:29. maj 2019

Kokke i København

DiningSix A/S

København K
Er du vores nye kok? Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Hos DiningSix sætter vi en lige så stor ære i at udvikle medarbejdere som...
Indrykket:26. april 2019
Udløbsdato:9. juni 2019

Sushi Kok

SUSHI NØRREGADE ApS

København K
Sushi Nørregade og Sushi Tsukiji søger 1 Sushi Kok til båd koldt og varmt køkken : Krav: - Stabil - Erfaring fra japansk køkken er en fordel. - Erfaring indenfor Restaurant eller ligende - Kan godt lide at arbejde i travlt situationer - Kan både tal...
Indrykket:28. marts 2019
Udløbsdato:23. maj 2019