Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Souschef til vores kunde i København

Mad lavet fra bunden med god kvalitet
ISS søger en dygtig og ambitiøs souschef til større bladhus i København. Du bliver en del af et team på 9 personer, som sammen sikrer at de daglige opgaver løses med høj kvalitet. Du vil deltage aktivt i køkkenet med resten af teamet. Dine primære arbejdsopgaver vil fordele sig på det varme køkken, varebestilling, sikre hygiejnekontrol, samt planlægning af menu. I eventuelt fravær af køkkenchefen vil du være ansvarlig for at varetage og sikre driften i køkkenet.

Kantinen bespiser omkring 620 daglige frokostgæster. Udover betjening af de daglige gæster, kan der forekomme særlige selskaber og events, der kræver både kreativitet og en ekstra indsats. ISS lever af service – derfor bliver det én af dine vigtigste opgaver at bidrage positivt til den gode stemning i køkkenet og blandt gæsterne i kantinen.

Stillingen er på 37 timer om ugen, hvor arbejdstiden er fordelt mandag-fredag kl. 07.00 – 15.00 (fredag til kl. 14.30). Ved sjældne lejligheder kan der forekomme aften- og weekendarbejde. Din arbejdsplads vil være på lokationen Havneholmen, tæt på Dybbølsbro station.

Grundig, serviceminded og kvalitetsbevidst
Den rette kandidat opfylder følgende:

  • Uddannet kok med stor erfaring fra kantinebranchen eller fra restaurations- eller hotelbranchen.
  • Ledelseserfaring
  • Sætter en ære i at lave mad fra bunden.
  • Mødestabil, kvalitetsbevidst, flittig, overblik
  • Villig til at yde en ekstra indsats, når det kræves

ISS er en servicevirksomhed, og vi ønsker at yde en personlig indsats over for vores kunder. Det er derfor vigtigt, at du er smilende, præsentabel og imødekommende over for både kunder og kolleger samt er villig til at gøre en forskel for vores kunder. God service skaber desuden større jobtilfredshed samt motivation i hverdagen.
Hvis det bliver dig, der skal være vores nye kollega vil du blive en del af en ansvarlig virksomhed, der er i konstant udvikling og som har fokus på mennesket.

Ansøgning
Send din ansøgning vedlagt CV via nedenstående link senest d. 01.07.2018. Vi behandler ansøgningerne løbende, da vi gerne vil ansætte den rette hurtigst muligt, så send gerne din ansøgning allerede i dag – vi glæder os til at høre fra dig.

For yderligere information om stillingen, kontakt venligst, Frederikke på tlf.: 26 70 27 20

Bliv en del af verdens bedste outsourcing virksomhed
ISS har for sjette år i træk modtaget den højeste anerkendelse inden for outsourcing fra International Association of Outsourcing Professionals (IAOP). Vi vægter vores medarbejdere højt og tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, loyalitet, gensidig tillid og positivt samarbejde. Som arbejdsplads tilbyder vi derfor trygge ansættelsesforhold, et godt og sikkert arbejdsmiljø, nærværende og engageret ledelse samt gode personlige udviklingsmuligheder.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken



Opret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Kok til KöD Vesterbro

KöD Vesterbro

Vi går en rigtig travl tid i møde og har derfor brug for flere hænder til vores køkkenteam på Vesterbro. Lidt om KöD: Vi er et ungt og dynamisk team, der driver vores restauranter, med stor lyst og passion for at give vores gæster en enestående ople...
Indrykket:10. oktober 2018
Udløbsdato:8. december 2018

Tandoori Chef

Tandoori Masala

Tandoori Masala is one of Copenhagens well-known Indian restaurants with good reviews and a high standard. You can read more about us on your website https: www.tandoori-masala.dk historie We seeking experienced sous-chefs for our chain of restauran...
Indrykket:26. oktober 2018
Udløbsdato:28. november 2018

TANDOOR CHEF

Tandoori Masala

Tandoori Masala is one of Copenhagens well-known Indian restaurants with good reviews and a high standard. You can read more about us on your website https: www.tandoori-masala.dk historie We seeking experienced sous-chefs for our chain of restauran...
Indrykket:26. oktober 2018
Udløbsdato:28. november 2018

Aamanns søger erfaren kok til restaurant i Indre by

Aamanns 1921

Om arbejdspladsen Aamanns 1921, beliggende på Niels Hemmingsens Gade i Indre By, åbnede i august 2017. Her er smagen i højsædet, og servicen professionel og imødekommende. Til frokost serverer vi smørrebrød udsprunget af den klassiske tradition, men...
Indrykket:26. oktober 2018
Udløbsdato:23. november 2018

Kok/Smørrebrødsjomfru

Restaurant Kronborg

Kok smørrebrødsjomfru til Restaurant Kronborg (København K) Restaurant Kronborg i Indre by (København K) søger uddannet kok eller smørrebrødsjomfru, der vil glæde gæsterne med klassisk dansk frokost med fokus på hjemmelavet smørrebrød og gode råvare...
Indrykket:26. oktober 2018
Udløbsdato:22. november 2018