Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Souschef/socialfaglig tovholder søges til Beskæftigelse og STU hos Fonden Hedehuset

Er du socialrådgiver, psykolog eller har anden relevant faglig baggrund samt indgående erfaring med målgruppen, så er det måske dig, vi mangler.

Stillingen er en fast stilling på 37 timer og er med start d. 1. juni..

Hedehuset er en socialøkonomisk virksomhed, der leverer indsatser til børn, unge og voksne med særlige behov. Værdierne dedikation, professionalisme og god atmosfære er grundlæggende i vores professionelle arbejde. Hedehuset består af et børne-og ungetilbud, voksentilbud, bostøtte, beskæftigelse og STU.

Beskæftigelse og STU dækker over Café På Banen i Hobro og Café Salt i Mariager Saltcenter samt Harlekin dagbeskæftigelse i Mariager.

Målgruppen i beskæftigelse og STU er unge og voksne, der visiteres til STU, korte og lange forløb i henhold til LAB samt samvær- og aktivitetstilbud for førtidspensionister. Fælles for målgruppen er, at det er unge og voksne med både psykiske diagnoser, sociale udfordringer og ofte kognitiv funktionsnedsættelse.

Vores socialfaglige fundament er bygget op omkring virkelighedsnær mesterlære samt en små-måls metode, hvor vi sikrer den unges udvikling gennem et kontinuerligt arbejde indenfor den unges nærmeste udviklingszone. Det er et kernepunkt i vores indsats, at den unge er aktiv aktør i sin egen udvikling, hvorfor indsatsen altid skal give mening for den unge. Alle indsatser skal kunne tilpasses den enkelte unges behov og forudsætninger i alt fra det beskyttede til en helt virkelighedsnær ramme. Dertil modtager afdelingen ekstern supervision med neuroaffektivt afsæt.

Om stillingen

Der er to ben i stillingen, hvor det ene er at være den faglige tovholder og kernemedarbejder i afdelingen, og det andet er souscheffunktionerne, hvor der er et tæt dagligt samarbejde med afdelingslederen.

Vi forventer:

 • Du besidder et menneskesyn, der udpræget bunder i et behov for at se og understøtte, at vores unge udvikler sig og får bedre redskaber til at mestre livets udfordringer både fagligt, personligt og socialt.
 • Du er fagligt velfunderet og vant til dokumentation i form af progressionsbeskrivelser, statusrapporter og uddannelsesplaner.
 • Du kan arbejde målrettet og selvstændigt, og er god til at skabe overblik gennem struktur i arbejdet.
 • Du kan bevare roen i tilspidsede situationer, og handler generelt relevant og reflekteret. Du er ansvarlig og initiativrig.
 • Du kan afholde målsamtaler, og trives i rollen som motivator og sparring for kontaktpersonerne.
 • Du kan fungere som bindeled mellem kontaktpersoner og visiterende myndighed.

Vi kan tilbyde:

 • En høj grad af fleksibilitet og selvbestemmelse i arbejdet.
 • Et fagligt udfordrende miljø med plads til, at du kan sætte dit eget præg på indholdet, og har mulighed for egen udvikling i arbejdet.
 • En uformel omgangstone, hvor vi tillægger det sociale sammenhold i afdelingen stor betydning.
 • Et resultatorienteret miljø, hvor alle trives ved at se vores unge udvikle deres potentiale.

For yderligere oplysning er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Leif Skaarup på tlf. 21 22 33 31 eller på lsk@hedehuset.dk.

Proces:

 • Ansøgningsfrist søndag den 11. april. Ansøgning sendes via Ofir.dk
 • Første runde samtaler torsdag den 15. april
 • Referencetagning
 • Anden runde samtaler tirsdag den 27. april

Se mere på vores ansøgersite: https://hedehuset.ofir.com


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.